Huis > W > Waarom Ontvang Ik Geen Sms Op Mijn Iphone?

Waarom ontvang ik geen sms op mijn iPhone?

Apple heeft je telefoonnummer opgeslagen in de database van iMessage. Als een iPhone gebruiker jou een sms stuurt, komt deze niet aan. De sms wordt namelijk naar de database van iMessage gestuurd en daar kun je nu geen gebruik meer van maken. Apple heeft ervoor gezorgd dat iedereen zich kan afmelden voor iMessage.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, waar vind ik beeldscherminstellingen?

De meeste geavanceerde beeldscherminstellingen van eerdere versies van Windows zijn nu beschikbaar op de pagina Beeldscherminstellingen.

  1. Selecteer Start > Instellingen > System> Display.
  2. Als je de grootte van tekst en apps wilt wijzigen, gebruik je een optie in de vervolgkeuzelijst onder Schaal en lay-out.
Hoe krijg ik een icoon op mijn telefoon? Android apparaat (Samsung, Huawei, LG etc)
  1. Druk rechtsboven op het menu met de drie puntjes en kies 'Toevoegen aan startscherm'
  2. Wijzig eventueel de titel (bijv.
  3. Je kan nu op het icoontje tikken en ingedrukt houden om het te verslepen op een plek naar keuze op het startscherm.

Waar vind ik instellingen op mijn iPhone?

Instellingen vindt u op een iPhone door de app Instellingen te openen. Dit kan door op het pictogram Instellingen op het startscherm te tikken of door de app Instellingen te vinden in de App-bibliotheek. Eenmaal in de Instellingen-app kunnen gebruikers door een lijst met opties bladeren om de instelling te vinden die ze zoeken, of de zoekbalk bovenaan het scherm gebruiken. Kunnen er 2 personen op 1 DigiD app? Ja, 2 mensen kunnen op 1 DigiD app, maar dan moeten ze wel 2 verschillende accounts hebben.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe inloggen bij MijnOverheid?

Op de website van MijnOverheid kunt u inloggen met uw DigiD. Kies daar of u wilt inloggen via de DigiD app of met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt MijnOverheid alleen gebruiken nadat u uw persoonlijke voorkeuren heeft ingesteld. Dit heet activeren. Men kan zich ook afvragen: hoe deactiveer ik mijn berichtenbox? U kunt de Berichtenbox niet opzeggen. Elke Nederlander van 14 jaar of ouder krijgt een account bij MijnOverheid. Het account kan niet worden opgezegd. Wel kunt u vinkjes weghalen bij de deelnemende organisaties zodat u van hen geen berichten meer zult ontvangen.

Hoe krijg ik sms op mijn iPhone?

Sms-berichten versturen en ontvangen op de iPhone

  1. Tik op. boven in het scherm om een nieuw bericht te starten of tik op een bestaand bericht.
  2. Voer het telefoonnummer, de naam of de Apple ID van iedere ontvanger in. Je kunt ook op.
  3. Tik op het tekstveld, typ je bericht en tik vervolgens op. om je bericht te versturen.
Wat dit betreft, is sms hetzelfde als berichten? Nee, er is een verschil tussen SMS-berichten en normale berichten. SMS-berichten worden verstuurd via een GSM-netwerk en zijn beperkt tot 160 karakters. Gewone berichten worden verstuurd via het internet en kunnen langere berichten bevatten.

Is een sms gratis?

Een tekstbericht is gratis als je een abonnement hebt met onbeperkte tekst. Als je een abonnement hebt met beperkte tekst, kost een tekstbericht je ongeveer 0,20 cent.

Door Kronfeld

Vergelijkbare artikelen

Kan iedereen je Google Drive zien? :: Hoe vind ik mijn berichten?
Handige links