Huis > W > Wat Betekent Uw Browser Wordt Niet Ondersteund?

Wat betekent uw browser wordt niet ondersteund?

Het kan zijn dat de door u gebruikte browser te oud is. Om de toepassing te kunnen gebruiken moet u uw browser upgraden naar een actuele versie of moet u een van de hieronder aangeboden browsers gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Kan je 2 browsers naast elkaar gebruiken?

Kan ik die gewoon instaleren naast I.E.,dus 2 browsers op mijn pc? Je kunt ze gewoon installeren. Chrome, Firefox, IE, etc. Yep, geen probleem. Hoe reset ik Google Chrome? De standaardinstellingen van Chrome resetten

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Instellingen. Geavanceerd. Chromebook, Linux en Mac: Klik op Instellingen resetten Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden. Instellingen resetten.

Mensen vragen ook: hoe krijg ik google weer terug?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om Google terug te krijgen afhankelijk is van uw specifieke situatie. Enkele tips om Google terug te krijgen zijn het verwijderen van schadelijke software die ervoor kan hebben gezorgd dat Google van uw computer is verwijderd, het opnieuw instellen van uw browserinstellingen en/of het uitvoeren van een virusscan. U kunt ook contact opnemen met de ondersteuning van Google voor verdere hulp. Dus, kan geen webpagina's openen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen webpagina's kunt openen:
Je hebt misschien geen internetverbinding. Om te controleren of u een internetverbinding hebt, probeert u een andere app te openen waarvoor een internetverbinding nodig is, zoals een webbrowser of een nieuwsapp. Als die apps ook niet kunnen laden, heb je waarschijnlijk geen internetverbinding.
De website die je probeert te bereiken, ligt er misschien uit. Dit komt vooral voor als je een populaire website probeert te openen tijdens piektijden (zoals wanneer iedereen het nieuws of zijn sociale media probeert te checken). Probeer de pagina een paar keer te verversen of bezoek de website later.
Er is misschien een probleem met uw apparaat. Als u een webbrowser gebruikt, probeer dan uw cache en cookies te wissen of open de website in een privévenster. Als dat niet werkt, probeer dan uw apparaat opnieuw op te starten.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dienovereenkomstig, hoe krijg ik google op mijn telefoon?

Chrome installeren

  1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar Google Chrome.
  2. Tik op Installeren.
  3. Tik op Accepteren.
  4. Ga je naar de homepage of naar 'Alle apps' als je op internet wilt browsen. Tik op de Chrome-app .
Hoe standaardbrowser instellen op Iphone? Uw standaard browser of e-mailapp wijzigen
  1. Ga naar 'Instellingen' en scrol omlaag totdat u de browser-app of de e-mailapp vindt.
  2. Tik op de app en tik vervolgens op 'Standaard browserapp' of 'Standaard Mail-app'.
  3. Selecteer een browser- of e-mailapp om deze als standaard in te stellen.

Bovendien, is google hetzelfde als google chrome?

Chrome is het internetprogramma van Google. Het is wereldwijd de meest gebruikte browser en staat bekend als de snelste. Hoe s modus uitschakelen? Om de s-modus uit te schakelen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar Start> Instellingen> Algemeen.
2. Klik onder "Snel opstarten" op de knop "Snel opstarten uitschakelen".
3. Klik op de knop "Opnieuw opstarten".
4. Wanneer het opnieuw opstart, zal er een aantal opties verschijnen. Selecteer "Uitvoeren in het normale modus".

Dus, waar vind ik instellingen safari?

Als je de Safari-app op je iPhone of iPad wilt aanpassen, ga je naar de app Instellingen. Als je de Safari-app op je Mac wilt aanpassen, klik je op het Safari-menu in de menubalk en kies je Voorkeuren.

Door Jyoti Pasceri

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Google Chrome opnieuw installeren? :: Hoe verwijder je je geschiedenis op je computer?
Handige links