Huis > H > Hoe Stel Ik Mijn Google Home Opnieuw In?

Hoe stel ik mijn Google Home opnieuw in?

Je kunt Google Home resetten door de knop op de achterzijde van het apparaat 15 seconden in te drukken. Dit is de enige knop op het product. Deze knop gebruik je normaal om de microfoon uit te schakelen. Google Assistant zal bevestigen dat Google Home gereset wordt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, waarom werkt google home niet meer?

Verplaats de speaker of het scherm naar een andere locatie. Zo vermijd je problemen met storing waardoor de SSID mogelijk niet correct wordt uitgezonden. Zet het apparaat terug op de fabrieksinstellingen. Schakel de wifi-verbinding op je mobiele apparaat of tablet uit en vervolgens weer in. Hoe verbind ik mijn Google Home met een nieuw wifi netwerk? Zo stel je je speaker of scherm in op het nieuwe wifi-netwerk:

  1. Open de Google Home-app .
  2. Tik linksboven op Toevoegen Apparaat instellen Nieuw apparaat stel nieuwe apparaten in je huis in.
  3. Volg de stappen in de app.

Je kunt ook vragen waarom zegt google het apparaat is geupdate?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Google zou zeggen dat een apparaat is bijgewerkt:
1. Het apparaat is daadwerkelijk bijgewerkt - dit kan het gevolg zijn van een software-update van de fabrikant of provider, of het kan zijn omdat de gebruiker het apparaat handmatig heeft bijgewerkt.
2. Google vergist zich - soms raken de algoritmen van Google in de war en denken ze dat een apparaat is bijgewerkt terwijl dat in werkelijkheid niet zo is.
3. Het apparaat is nieuw - als een gebruiker net een nieuw apparaat heeft gekocht, is het mogelijk dat Google het ten onrechte als bijgewerkt identificeert. Je kunt ook vragen hoe moet je wifi resetten? Veel routers hebben een resetknop waarmee u de router kunt terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Dit wordt vaak gedaan als de router niet goed werkt of als de instellingen zijn gewijzigd en u geen verbinding meer kunt maken met internet. Om de router te resetten, zoekt u de resetknop op de achterkant van de router. Gebruik een paperclip of een ander klein voorwerp om de resetknop 30 seconden ingedrukt te houden. Na 30 seconden wordt de router gereset en gaan alle lampjes aan de voorkant van de router knipperen. Mogelijk moet u de router opnieuw configureren nadat deze is gereset.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dit in overweging nemend, hoe reset ik de nest?

Druk op de ring van de thermostaat en houd hem ingedrukt tot het scherm uit gaat (na ongeveer tien seconden). Laat de ring dan los. Druk kort op de ring om de Nest-thermostaat opnieuw in te schakelen en het opnieuw opstarten te voltooien. Dus, kan geen verbinding krijgen met google? Stap 1: Probeer het probleem met de internetverbinding op te lossen

  • Zorg ervoor dat het apparaat niet in de vliegtuigmodus staat.
  • Check de wifi-verbinding.
  • Check de mobiele internetverbinding.
  • Start de Google-app opnieuw op.
  • Start het apparaat opnieuw op.
  • Update de Google-app.
  • Wis het cachegeheugen van de Google-app.

Waarom stopt Google Home steeds?

Probeer hem eerst nog eens af te stoffen of hem een andere plek in huis te geven, voordat je de hardware terugzet naar de fabrieksinstellingen. Helpt dat allemaal niet, dan is er dus mogelijk iets met de hardware. Dan kun je het beste contact opnemen met Google of de winkel waar je hem gekocht hebt. Kan het apparaat niet toevoegen aan je huis? Als je het apparaat niet aan je thuis kunt toevoegen, kan dit verschillende oorzaken hebben:
- Zorg ervoor dat je de laatste firmware-update hebt geïnstalleerd voor je apparaat.
- Zorg ervoor dat het apparaat zich in de buurt van het router bevindt.
- Zorg ervoor dat er geen andere apparaten in de buurt zijn die hetzelfde WiFi-netwerk gebruiken (dit kan het signaal verstoren).
- Zorg ervoor dat het WiFi-netwerk niet beveiligd is met een wachtwoord (dit kan het apparaat ervan weerhouden om zich aan te sluiten).
- Zorg ervoor dat je de juiste WiFi-gegevens hebt ingevoerd (controleer de router of het apparaat voor de juiste naam en wachtwoord).
- Als je nog steeds problemen ondervindt, probeer dan het apparaat te resetten en de instructies opnieuw te volgen.

Welke apparaten kun je koppelen aan Google Home?

Je kunt Google Home koppelen met een aantal verschillende soorten apparaten, waaronder:
-Smartphones en tablets met Android 4.4 of hoger
-iOS-apparaten met iOS 10.1 of hoger
-Chromebooks met de Google Play Store
-Speakers met Chromecast Audio
-Televisies met Chromecast, Chromecast Ultra of Chromecast built-in
-Stereo-installaties met Chromecast Audio
-Wifi-routers

Door Luane Blockett

Vergelijkbare artikelen

Hoe radio luisteren op Google Home? :: Waarom doet oké Google het niet?
Handige links