Huis > H > Hoe Verwijder Ik Mijn Google Account Van Mijn Telefoon?

Hoe verwijder ik mijn Google account van mijn telefoon?

Deze optie is bijvoorbeeld handig als je persoonlijke informatie van je apparaat wilt verwijderen voordat je het aan iemand anders geeft.

  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Accounts beheren op dit apparaat.
  4. Kies je account.
  5. Tik onderaan op Account verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe krijg ik een app op mijn startscherm?

Om een app op het startscherm te plaatsen, tik je eerst op apps (rechstonderin). Vervolgens houd je app ingedrukt en sleep je deze op je startscherm naar de plek waar je de app wilt hebben. Om een app van het startscherm te wissen, tik je met je vinger op de app. Dit in overweging nemend, waar vind ik alle apps? Apps zoeken en openen

  • Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm. Als je Alle apps. ziet, tik je erop.
  • Tik op de app die je wilt openen.

Hoe vind ik een app?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u een app op uw apparaat kunt vinden:
Als u een Apple apparaat gebruikt:
1. Open de App Store
2. Tik op het tabblad Zoeken
3. 3. Typ de naam van de app die u zoekt. 4. Tik op de app wanneer deze in de zoekresultaten verschijnt. 5. Tik op Ontvangst
6. 6. Voer uw wachtwoord in of gebruik Touch ID als daarom wordt gevraagd. 7. Wacht tot de app is gedownload. 8. Tik op Openen als het downloaden klaar is:
1. Open de Google Play Store
2. Tik op de zoekbalk
3. 3. Typ de naam van de app die u zoekt. 4. Tik op de app wanneer deze in de zoekresultaten verschijnt. 5. Tik op Installeren
6. Tik op Accepteren als daarom wordt gevraagd
7. Wacht tot de app is gedownload
8. 8. Tik op Openen zodra het downloaden klaar is Trouwens, hoe kun je je browser updaten? Er zijn een paar manieren om uw browser bij te werken. Als u Google Chrome gebruikt, kunt u naar de drie puntjes in de rechterbovenhoek gaan en op "Google Chrome bijwerken" klikken. Als die optie niet beschikbaar is, betekent dit dat u al de laatste versie gebruikt. Voor andere browsers vindt u de update-optie meestal onder het menu Help.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe log je in via een andere browser?

In Windows 10 doe je dit door links onderin je scherm op de startknop de klikken (met het Windows-logo) en dan naar instellingen te gaan door op het tandwieltje te klikken. Klik vervolgens op 'Apps' en dan op 'Standaard apps'. Nu kun je onder 'Webbrowser' voor een andere browser kiezen. Dienovereenkomstig, welke apparaten zijn gekoppeld? Apparaten checken

  • Ga naar je Google-account.
  • Selecteer in het navigatievenster links de optie Beveiliging.
  • Selecteer in het deelvenster Je apparaten de optie Alle apparaten beheren.
  • Je ziet apparaten waarop je momenteel op je Google-account bent ingelogd of in de afgelopen weken was ingelogd.

Dienovereenkomstig, wat is een gekoppeld account?

Als je je e-mail, contacten en agenda wilt openen en apps wilt downloaden uit de Google Play Store, kun je accounts toevoegen aan je telefoon. Als je een Google-account toevoegt, wordt de aan dat account gekoppelde informatie automatisch gesynchroniseerd met je telefoon. Waar vind ik de accounts? Accounts zijn te vinden in het menu 'Instellingen' van de webapplicatie. Voorbeeld:

Vervolgens, waar vind ik mijn digid gebruikersnaam?

Om je DigiD-gebruikersnaam te vinden, moet je inloggen in MijnDigiD. Als je inlogt, zie je je gebruikersnaam in het veld 'Gebruikersnaam'.

Door Stevana

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik de Google instellingen? :: Hoe met Google praten?
Handige links