Huis > W > Waar Vind Ik De Instellingen Van Whatsapp?

Waar vind ik de instellingen van Whatsapp?

Android: Tik op Meer opties > Instellingen > Account > Privacy. iPhone: Tik op Instellingen > Account > Privacy. KaiOS: Druk op Opties > Instellingen > Account > Privacy.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, waarom kan ik de app niet openen?

Blijft een app hardnekkig weigeren, ook na het updaten, verwijder deze dan en installeer de app opnieuw. Het kan zijn dat een net geïnstalleerde app niet werkt omdat de nieuwe versie door de ontwikkelaar niet goed getest is. Wat dit betreft, wat is mijn gebruikersnaam? Een gebruikersnaam is nodig om in te loggen bij internetdiensten. Soms wordt de naam toegewezen door de dienst en soms mag de gebruiker er zelf een verzinnen. Vaak is de gebruikersnaam een e-mailadres, maar het kan ook een naam of een willekeurig letter- of cijfercombinatie zijn.

Hoe kan je inloggen op je Google-account?

U kunt zich op een paar verschillende manieren aanmelden bij uw Google-account. De eerste manier is om naar de homepage van Google te gaan en rechtsboven op de knop "Aanmelden" te klikken. Zo komt u op de inlogpagina waar u uw e-mailadres en wachtwoord invult.
Een andere manier om in te loggen is door naar een willekeurige Google-pagina te gaan (zoals Gmail, Google Drive of YouTube) en te klikken op de knop "Aanmelden" in de rechterbovenhoek. Dit brengt u ook naar de inlogpagina waar u uw e-mailadres en wachtwoord invoert.
Als u meerdere Google-accounts hebt, kunt u zich bij alle accounts tegelijk aanmelden door naar de pagina Google-accounts te gaan en op de knop "Account toevoegen" te klikken. Dit brengt u naar de inlogpagina voor elk van uw Google-accounts. Waar vind ik gekoppelde apparaten? Er zijn een paar manieren om gekoppelde apparaten te vinden. De meest gebruikelijke manier is om naar de Bluetooth-instellingen op uw apparaat te gaan en de lijst met gekoppelde apparaten te bekijken. Een andere manier is het gebruik van een app van derden zoals Bluetooth Finder, waarmee u kunt scannen naar en zoeken naar Bluetooth-apparaten in de buurt.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Daarvan, wat is een strookstijl?

Stijl voor meldingen aanpassen

De optie Strookstijl krijgt extra aandacht en heeft betrekking tot de stroken. Wanneer je iPhone of iPad is ontgrendeld kun je ook meldingen ontvangen, deze worden geplaatst in een strook. Je hebt de keuze tussen tijdelijke of blijvende stroken.
Waarom krijg ik geen meldingen meer? Ga na of je meldingen hebt ingeschakeld op je telefoon. Android Instellingen-app > Apps (sommige gebruikers moeten dan nog naar Apps beheren gaan) > Signal > ga na of 'Toon meldingen' is ingeschakeld. > Meldingen > Schakel berichtmeldingen in.

Hoe zet je je berichten op melding?

Wanneer je inlogt op de website en op Mijn berichten klinkt, verschijnt er een pop-up die vraagt of je meldingen wilt Toestaan of Blokkeren. Wanneer je dit bericht wegklikt, zul je wanneer je weer op Mijn berichten klikt, de volgende melding krijgen. Men kan zich ook afvragen: waar staan de instellingen van safari? De instellingen van Safari bevinden zich in de Safari-app. Om naar de instellingen te gaan, open je de Safari-app en tik je op het tandwiel-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. In de lijst met opties die verschijnt, tik je op "Instellingen".

Daarvan, waar is mijn bedieningspaneel?

In het controlepaneel kunt u de instellingen van uw computer aanpassen. Dit kan de snelheid, de taal en andere opties beïnvloeden. Het controlepaneel kan ook helpen bij het oplossen van problemen met uw computer.

Door Evante

Vergelijkbare artikelen

Waarom krijg ik de melding Google is gestopt? :: Wat is de browser van mijn Samsung?
Handige links