Huis > W > Wat Kun Je Met Spreadsheet?

Wat kun je met spreadsheet?

Een spreadsheet is een bestand dat bestaat uit cellen in rijen en kolommen en kan helpen bij het ordenen, berekenen en sorteren van gegevens. Gegevens in een spreadsheet kunnen numerieke waarden zijn, maar ook tekst, formules, referenties en functies.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik Google Spreadsheet?

De cellen die in het grote werkblad staan, worden in het spreadsheet gebruikt. De naam van elke cel is een letter en een cijfer. De rijen hebben verschillende nummers en de kolommen hebben verschillende letters. De eerste cel linksboven is cel A1, gevolgd door B1, enzovoort.

Daarvan, hoe kan ik een spreadsheet?

Doe het volgende om een nieuwe spreadsheet te maken:

  1. Open het startscherm van Spreadsheets op sheets.google.com.
  2. Klik op Nieuw. . Er wordt een nieuw document gemaakt en geopend.
Hoe maak je een formule in spreadsheet? Een formule gebruiken
  1. Open een spreadsheet.
  2. Typ een gelijkteken (=) in een cel en typ de functie die je wilt gebruiken.
  3. Gedurende de hele bewerking wordt er een Help-venster weergegeven met een definitie van de functie, de syntaxis en een voorbeeld.

Hoe maak je een grafiek in spreadsheet?

Er zijn vele manieren om een grafiek te maken in een spreadsheet, maar de meest gebruikelijke is het gebruik van een grafiektool. Er zijn veel grafiektools beschikbaar, maar de populairste is de grafiektool van Microsoft Excel. Andere grafiektools zijn de grafiektool Google Sheets en de grafiektool OpenOffice Calc. Hoe deel je een Google spreadsheet? Om een Google Spreadsheet te delen, gaat u naar Bestand > Delen...
In het dialoogvenster Delen met anderen voert u de e-mailadressen in van de mensen met wie u de spreadsheet wilt delen.
Selecteer onder Privileges welk toegangsniveau elke persoon moet hebben: kan bekijken, kan becommentariƫren of kan bewerken.
Klik op Delen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een draaitabel in Google Spreadsheet?

Om een draaitabel toe te voegen vanuit een suggestie, klikt u op de knop Verkennen in de rechter benedenhoek. Klik op de muisaanwijzer om de draaitabel in te voegen.

Dit in overweging nemend, is google spreadsheet gratis?

Google Spreadsheets is gratis te downloaden voor Android, iPhone en iPad. Wat is een spreadsheet programma? S. Programma voor het bewerken van cijfers, reeksen en grafieken. In een spreadsheet (letterlijk: opengeslagen dubbele pagina) kunt u grote reeksen getallen verwerken, bijvoorbeeld om budgetten te berekenen of om de boekhouding bij te houden.

Je kunt ook vragen hoe vermenigvuldig je in spreadsheet?

De MULTIPLY-formule gebruiken

Start uw browser, ga naar Google Spreadsheets en open een spreadsheet. Klik op een lege cel en typ = MULTIPLY (<nummer1>, <nummer2>) in het formule-invoerveld en vervangt <nummer1> en <nummer2> met de twee gehele getallen die u wilt vermenigvuldigen.
Bovendien, hoe kom ik aan gratis excel? Er zijn verschillende manieren waarop je gratis Excel kunt krijgen. Een van de manieren is door een gratis proefversie van Microsoft Office te downloaden. Dit kan je doen op de website van Microsoft. Een andere manier is door een gratis online versie van Excel te gebruiken, zoals bijvoorbeeld de versie die door Google Drive wordt aangeboden.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik excel niet bewerken?

Je kunt geen Excel-bestanden bewerken omdat Excel een programma is dat alleen leest en niet schrijft. Dit betekent dat je geen wijzigingen kunt aanbrengen in een Excel-bestand, en dit is de reden waarom je geen Excel-bestanden kunt bewerken.

Door Florri Demro

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik Google sheets? :: Wat is mijn dagelijk briefing?
Handige links