Huis > H > Hoe Maak Ik Een Excel Spreadsheet?

Hoe maak ik een Excel spreadsheet?

Probeer het zelf

  1. Selecteer een cel in de gegevens.
  2. Selecteer Start > Opmaken als tabel.
  3. Kies een stijl voor de tabel.
  4. Stel in het dialoogvenster Opmaken als tabel het bereik met cellen in.
  5. Markeer als de tabel kopteksten bevat.
  6. Selecteer OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat kun je met spreadsheet?

Een spreadsheet is een bestand dat bestaat uit cellen in rijen en kolommen en kan helpen bij het ordenen, berekenen en sorteren van gegevens. Gegevens in een spreadsheet kunnen numerieke waarden zijn, maar ook tekst, formules, referenties en functies. Hoe maak je een spreadsheet openbaar? Als je de eigenaar bent en niet wilt dat iemand anders het bestand publiceert, kun je dit als volgt instellen:

  1. Open een bestand in Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties.
  2. Klik rechtsboven op Delen.
  3. Klik op Instellingen .
  4. Vink Bewerkers kunnen rechten wijzigen en items delen uit.
  5. Klik op Klaar.

Hoe maak je een tabel in spreadsheet?

Er zijn een paar verschillende manieren om een tabel te maken in een spreadsheet, afhankelijk van het programma dat u gebruikt.
In Microsoft Excel kun je een tabel maken door een cel in je spreadsheet te selecteren, naar het tabblad Invoegen te gaan en op de knop Tabel te klikken. Dit opent een dialoogvenster waarin u het aantal rijen en kolommen voor uw tabel kunt kiezen, evenals andere opties zoals kopteksten en gegevensopmaak.
In Google Sheets kunt u een tabel maken door naar het menu Invoegen te gaan en de optie Tabel te kiezen. Dit opent een dialoogvenster waarin u het aantal rijen en kolommen voor uw tabel kunt kiezen, evenals andere opties zoals kopteksten en gegevensopmaak.
In zowel Excel als Sheets kun je ook een tabel maken door een reeks cellen in je spreadsheet te markeren, vervolgens naar het menu Invoegen te gaan en de optie Tabel te kiezen. Dit maakt automatisch een tabel met de geselecteerde cellen als gegevens. Hoe Excel omzetten naar Google spreadsheet? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een Excel-spreadsheet kunt converteren naar een Google Spreadsheet. Eén manier is om het bestand te exporteren als een CSV-bestand (door komma's gescheiden waarden) en het vervolgens te uploaden naar Google Drive. Een andere manier is om een conversietool van derden te gebruiken, zoals Sheetgo (https://www.sheetgo.com/en/excel-to-google-sheets) of Sheetster (https://www.sheetster.com/).

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe moet je een cirkeldiagram maken in Excel?

Klik op Invoegen > Grafiek. Klik op Cirkel en dubbelklik vervolgens op het gewenste cirkeldiagram. Vervang in het werkblad dat wordt weergegeven, de tijdelijke aanduiding voor gegevens door uw eigen gegevens. Wat dit betreft, hoe gebruik je spreadsheet? Spreadsheets

Bestaand bestand openen

  1. Ga naar docs.google.com/spreadsheets.
  2. Log in met uw Google-account als u nog niet ingelogd bent.
  3. Op het startscherm staan bestanden waaraan u recent werkte. Klik op een bestand dat u wilt bewerken.

Is Google spreadsheet gratis?

Google Spreadsheets is gratis te downloaden voor Android, iPhone en iPad. Hoe maak je een Google Docs openbaar? Er zijn twee manieren om een Google Docs openbaar te maken. De eerste is om naar het menu "Bestand" te gaan en "Publiceren naar het web" te selecteren. Dit opent een venster waarin u kunt selecteren hoe u uw document wilt publiceren. De tweede manier is om naar het menu "Delen" te gaan en "Deelbare link krijgen" te selecteren. Dit geeft u een link die u kunt delen met anderen, zodat zij uw document kunnen bekijken.

Dus, hoe maak je een cirkeldiagram in spreadsheet?

Een taartdiagram is een soort grafiek waarmee gegevens in een cirkelvorm worden weergegeven. Om een taartdiagram te maken in een spreadsheet, moet u een gegevensset gebruiken die gegevens bevat die kunnen worden weergegeven in een cirkelvormig formaat. Zodra je je gegevensset hebt, kun je een taartdiagram maken aan de hand van de volgende stappen:
1. Selecteer de gegevens die je in je cirkeldiagram wilt opnemen.
2. Klik op het tabblad Invoegen en vervolgens op de knop Taart in de groep Grafieken.
3. Selecteer het type taartdiagram dat u wilt maken.
4. Klik op de knop OK.
Uw taartdiagram wordt in de spreadsheet ingevoegd.

Door Jesh

Vergelijkbare artikelen

Kan je een Google formulier invullen zonder Google account? :: Waar vind ik Bestand in Excel?
Handige links