Huis > W > Welke App Downloaden Voor Gopro?

Welke app downloaden voor GoPro?

In totaal download je dus 2 apps. Download de gratis GoPro app (voorheen Capture) in Google Play of de App Store als je deze app nog niet hebt. Vervolgens download je de app waar het om gaat: de Quik app. Ook deze app is gratis te downloaden in Google Play of de App Store.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Vervolgens, hoe bewerk je gopro filmpjes?

Om je video's te bewerken gebruik je de GoPro Quik app. Deze app is beschikbaar voor je smartphone en desktop. Beide versies van de app download je gratis. In eerste instantie is de app bedoeld voor smartphone gebruikers. Vervolgens, hoe gaat een gopro aan? Hier zijn alle stappen die je moet volgen om je telefoon met je GoPro te verbinden:

  1. Download de GoPro app en open het.
  2. Tik op het camera icoontje.
  3. Klik vervolgens op +Add device.
  4. Selecteer in de app welk GoPro model je gebruikt en controleer of de GoPro aan staat.

Wat dit betreft, wat is de gopro app?

De GoPro-app is een gratis mobiele app waarmee u uw GoPro-camera vanaf uw telefoon of tablet kunt bedienen. U kunt de app gebruiken om uw foto's en video's te bekijken en te delen, maar ook om uw camera-instellingen te bedienen. Dit in overweging nemend, hoe werkt gopro cloud? De GoPro Cloud-dienst is een cloudopslagoplossing op abonnementsbasis waarmee gebruikers hun GoPro-content overal kunnen opslaan, delen en openen. Het werkt door automatisch een back-up te maken van foto's en video's van je GoPro naar de cloud, waar ze toegankelijk zijn via een webbrowser of de GoPro-app.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Welke app voor GoPro Hero 7?

1. Download deze apps: • GoPro-app uit de Apple App Store of Google Play • Quik voor desktop van gopro.com/apps 2. Verbind je camera met je smartphone/tablet of computer. Als er een update beschikbaar is, toont de app instructies voor het installeren ervan. Wat is Quik app? Quik is een gratis video editor voor Android. De app, die uitgebracht is door GoPro, biedt veel mogelijkheden op het gebied van titels, filters en muziek.

Kan de GoPro onder water?

Alle action camera's van het merk GoPro zijn waterdicht. De nieuwere modellen kunnen ook zonder hoesje onderwater gebruikt worden. De oudere GoPro's hebben hiervoor een hoesje nodig. Vervolgens, hoe lang kun je opnemen met een gopro? Hoe lang je met een GoPro kunt opnemen, is afhankelijk van de gebruikte microSD-kaart en de opname-instellingen. Een 32GB microSD-kaart geeft je ongeveer 2 uur opnametijd met 1080p (30fps).

Welke app voor GoPro Hero 9?

De GoPro Hero 9 is een high-end actioncamera die veel functies en mogelijkheden biedt. Er zijn echter geen apps die specifiek voor de GoPro Hero 9 ontwikkeld zijn. Er zijn wel apps die je kunt gebruiken om je GoPro Hero 9 te bedienen, maar deze zijn niet specifiek ontwikkeld voor deze camera.

Door Sarkaria

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt de GoPro 10? :: Kan een GoPro 8 onder water?
Handige links