Huis > H > Hoe Kan Ik Een Andere Ringtone Op Mijn Mobiel Zetten?

Hoe kan ik een andere ringtone op mijn mobiel zetten?

Een muziekbestand als beltoon instellen

  1. Tik vanuit het startscherm 'Apps' en vervolgens op instellingen.
  2. Navigeer in het instellingen menu naar 'Geluid'.
  3. Tik op 'Beltonen' en vervolgens op 'toevoegen'.
  4. Selecteer 'Geluid selecteren' en kies uit de lijst van muziekbestanden het bestand dat je als beltoon wilt hebben.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: welke app voor ringtones?

5 beste apps gratis ringtone-apps voor je Android-telefoon

  • Zedge. Laten we meteen met een echte klapper beginnen.
  • Pi Music Player. Zoals de naam eigenlijk al verklapt, is deze app in feite een muziekspeler.
  • Z Ringtones.
  • MTP - Ringtones & Wallpapers.
  • MP3 Snijder.
Hoe zet je een liedje van YouTube als beltoon? Veelgestelde vragen. How can I make a YouTube song my ringtone on Android? Om een ​​YouTube-nummer als je beltoon op Android te converteren, hoef je alleen maar de link van de YouTube-video te kopiëren. En plak het dan op de website YTmp3.cc om het nummer naar MP3-formaat te converteren.

Dienovereenkomstig, waar vind ik de beltonen?

De beltonen bevinden zich in de sectie "Geluiden" van het menu "Instellingen". Waar staan Meldingsgeluiden Samsung? Het meldingsgeluid op een Samsung-apparaat vindt u in het gedeelte "Geluiden en trillingen" van de instellingen van het apparaat. Hier kunt u het geluid van de verschillende meldingen van uw toestel aanpassen, waaronder sms'jes, inkomende gesprekken en meer. U kunt een vooraf geladen geluid van het apparaat selecteren, of kiezen voor een eigen geluidsbestand.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Bovendien, hoe zet je een liedje als ringtone?

Open je instellingen, tik op "Geluid" en vervolgens op Beltoon telefoon. Er verschijnt een lijst met ringtones en jouw net toegevoegde ringtone staat hier tussen. Druk daarop en het muziekje is ingesteld. Je kunt ook vragen hoe een liedje van spotify als ringtone? tikken "Instellingen"> "Geluid"> "Beltoon apparaat" > stel de muziek in die je aan je telefoon hebt toegevoegd > "Opslaan". Daarna kunt u genieten van Spotify Music wanneer uw telefoon overgaat. Als u echter meer wilt voor uw beltoon, zoals het knippen van de muziek naar het favoriete onderdeel.

Hoe kan je een liedje van Spotify als beltoon gebruiken?

Hier zijn de te volgen stappen voor het downloaden: Spotify inhoud om het te converteren en in te stellen als uw Spotify beltoon. Volg de onderstaande stappen en richtlijnen. Download de TunesFun Spotify Muziekconverter op uw apparaat. Installeer de applicatie op uw apparaat. Dienovereenkomstig, hoe zet ik een liedje als beltoon op mijn samsung? Om een nummer in te stellen als een beltoon op een Samsung, moet je het nummer naar de beltoonmap op je telefoon verplaatsen. Je kunt de beltoonmap vinden in de map "media" op je telefoon. Nadat je het nummer in de beltoonmap hebt geplaatst, kun je het selecteren als je beltoon in de instellingen van je telefoon.

Vervolgens, hoe kan je je eigen ringtone maken?

Er zijn verschillende manieren waarop je een eigen ringtone kunt maken. Als je een iPhone hebt, kun je bijvoorbeeld een audiobestand naar je telefoon downloaden en deze vervolgens instellen als ringtone. Je kunt ook een liedje uit een muziekstreamingdienst downloaden en deze gebruiken als ringtone. Als je geen iPhone hebt, kun je een ringtone maken door een audiobestand te bewerken met een audiobewerkingsprogramma en vervolgens de gewenste fragmenten te selecteren.

Door Viking

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je snel blind leren typen? :: Wat kost whatsappen op een prepaid toestel?
Handige links