Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Beeldscherm Opnemen Met Geluid?

Hoe kan ik mijn beeldscherm opnemen met geluid?

Om nu een schermopname te maken, houdt de aan/uit knop lang ingedrukt; Druk lang op de optie 'screenshot maken'; Klik in het dialoogvenster op 'start recording'; Druk ook in het volgende venster op 'start recording'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kun je iets opnemen op je computer?

Gebruik de ingebouwde Game Bar van Windows 10

Klik op 'Vanaf nu opnemen' of houdt de Windows-toets, ALT en R tegelijkertijd ingedrukt om de opname te starten. Met dezelfde toetscombinatie kun je de opname weer stoppen als je klaar bent. Opgenomen video's worden opgeslagen in de map 'Film/Opname'.
Hoe kan ik een filmpje opnemen met de laptop? Filmen met de webcam in Windows

  1. Ga naar Start.
  2. Klik op Camera.
  3. Klik op het video-icoon.
  4. De tijd van de opname begint te lopen.
  5. Klik op het voorbeeld rechtsonder om naar de gemaakte video te gaan.
  6. Ga naar Bewerken voor het aanpassen van de video, zoals knippen en het toevoegen van muziek of effecten.

Hoe maak je een goede geluidsopname?

Er is niet één antwoord op deze vraag, want het hangt af van het gewenste resultaat en de beschikbare middelen. Enkele tips voor het maken van een goede geluidsopname zijn echter het kiezen van de juiste microfoon voor het gewenste geluid, het gebruik van een popfilter om plosieven te verminderen en het opnemen in een rustige omgeving. Bovendien is het belangrijk de niveaus tijdens de opname te controleren en de opname achteraf te bewerken om ongewenste ruis te verwijderen. Vervolgens, wat is de beste gratis screen recorder? Er zijn veel gratis schermrecorders beschikbaar, en de beste voor u zal afhangen van uw specifieke behoeften. Als u een schermrecorder nodig hebt die eenvoudig te gebruiken is en geen speciale configuratie vereist, dan moet u een van de vele browser-gebaseerde schermrecorders zoals Screencastify proberen. Als u een krachtigere schermrecorder nodig hebt die audio en video van meerdere bronnen kan opnemen, dan moet u een desktop schermrecorder zoals OBS Studio proberen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe maak je een schermopname op je laptop met geluid?

Met de gratis app van Icecream Screen Recorder kun je zowel een screen capture als een schermopname in Windows 10 maken. Als je niet het volledige beeldscherm wil opnemen, kun je ook een bepaald gebied selecteren. Het is mogelijk om geluid, webcams en webinars op te nemen en je kunt annotaties toevoegen op je scherm. Vervolgens, hoe neem je je scherm op samsung? Als je het menu Snelle instellingen wilt openen, veeg je met twee vingers vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden. Veeg naar links en tik op schermrecorder. Zodra de afteltimer is afgelopen, zal je telefoon beginnen met het opnemen van wat er op het scherm staat.

En nog een vraag, hoe maak je een schermopname met een samsung?

Belangrijk: Deze stappen werken alleen in Android 12, op de meeste schermen waarop je kunt scrollen.

  1. Open het scherm dat je wilt vastleggen.
  2. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag.
  3. Tik onderaan op Meer opnemen.
Je kunt ook vragen hoe kan ik opnemen? "Je kunt ook vragen hoe je kunt opnemen."

Waar vind ik mijn geluidsopname?

Als je een geluidsopname wilt maken, moet je eerst naar de geluidsinstellingen gaan. Daar kun je de optie 'Opnemen' vinden. Als je daarop klikt, kun je de optie 'Microfoon' selecteren. Je kunt ook een andere geluidsbron selecteren, als je dat wilt. Als je klaar bent met de instellingen, klik je op de knop 'Opnemen'. Je geluidsopname wordt opgeslagen in de map 'Geluidsopnamen'.

Door Frechette Klimas

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een stream opnemen? :: Hoe kan ik boeken lezen op mijn computer?
Handige links