Huis > H > Hoe Krijg Ik Hbo Max Op Mijn Samsung Tv?

Hoe krijg ik HBO Max op mijn Samsung tv?

Om de HBO Max-app te downloaden, moet je Samsung Smart TV verbonden zijn met internet. Ga vervolgens naar de app-store, links op de menubalk van je TV. Zoek naar “HBO MAX”, selecteer de applicatie en klik op “Downloaden”. Je hebt een abonnement nodig om je aan te melden bij HBO Max.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe aanmelden HBO Max?

Ga naar HBOMax.com/subscribe op je computer. Kies je abonnement (Standaard of Basic) en factuurperiode (maandelijks of jaarlijks) en kies dan Verder. Vul het account-formulier in en kies Account maken. Log vanaf nu in met dit e-mailadres en wachtwoord. Waarom kan ik geen HBO Max kijken? Zorg dat je de nieuwste versie van de HBO Max-app hebt. Zoek naar HBO Max in de App Store. Kies Werk bij als er een update beschikbaar is. Controleer of de software van je Apple TV up-to-date is via Instellingen > Systeem > Software-updates > Software bijwerken.

Trouwens, kan ik hbo max in het buitenland kijken?

Ja, u kunt HBO Max in het buitenland kijken, maar u zult daarvoor een VPN moeten gebruiken. Dit komt omdat HBO Max alleen beschikbaar is in de Verenigde Staten en haar gebieden. Door verbinding te maken met een VPN-server in de VS, kunt u HBO Max kijken alsof u in het land bent. Waar is HBO Max beschikbaar? HBO Max is beschikbaar in de Verenigde Staten, en het zal in 2021 beschikbaar zijn in geselecteerde internationale markten.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dus, waar kan je de oude full house kijken?

Start met kijken op NPO Start. Dus, waar kun je de serie full house kijken? Momenteel is Full House enkel te streamen op Netflix.

Is Full House van Netflix af?

De meest gezellige familie van San Fransisco stapt op. De Tanners uit Full House verdwijnen deze week nog van Netflix samen met die schattige blauwe mannetjes van The Smurfs 2. Wij zetten alle titels die de komende tijd verdwijnen voor je op een rijtje. Waarom kiezen voor HBO Max? Wanneer je kiest voor HBO Max, kies je voor een entertainment platform waar je toegang hebt tot de beste series, films en documentaires. HBO Max biedt een unieke en uitgebreide collectie van content, waaronder content van Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, TNT, TBS, truTV, CNN, Crunchyroll, Rooster Teeth, Looney Tunes en meer. Daarnaast kun je ook genieten van exclusieve originele series, films en documentaires, die je nergens anders kunt vinden.

Dit in overweging nemend, wat is goede kwaliteit hbo max?

De kwaliteit van HBO Max is goed. Dit komt omdat het een betrouwbare bron is voor entertainment en nieuws. Het heeft ook een goede klantenservice en een eenvoudige interface.

Door Corella Guenthner

Vergelijkbare artikelen

Hoe inloggen op HBO Max? :: Wat biedt HBO Max?
Handige links