Huis > I > Is Een Iphone 8 Nog Goed?

Is een iPhone 8 nog goed?

Omdat de iPhone 8 nog minimaal twee software-updates krijgt, kun je het toestel nog een lange tijd volledig veilig en met alle recente functies gebruiken. En omdat de iPhone 8 niet meer het nieuwste toestel is, haal je hem veel voordeliger in huis ten opzichte van een recent model.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Men kan zich ook afvragen: welk jaar kwam iphone 8 uit?

De iPhone 8 is een smartphone die is uitgebracht in september 2017, ontworpen en op de markt gebracht door Apple Inc. Het is de opvolger van de iPhone 7. Men kan zich ook afvragen: hoe lang wordt iphone 10 ondersteund? Met een iPhone profiteer je tot 6 jaar na de release van het toestel van de nieuwste software updates. Dat maakt iPhone duurzaam en zorgt ervoor dat je ook met een wat ouder toestel lang uit de voeten kunt.

Je kunt ook vragen is iphone 13 kleiner dan 12?

Er bestaat niet zoiets als een iPhone 13; het meest recente iPhone-model is de iPhone 12. De iPhone 12 is iets kleiner dan de iPhone 11; hij heeft een 5,4-inch display vergeleken met het 6,1-inch display van de iPhone 11. Dienovereenkomstig, wat is er beter aan de iphone 13? Er zijn een paar belangrijke dingen die anders of beter zijn aan de iPhone 13 in vergelijking met andere modellen:
1. De iPhone 13 heeft een nieuwe A14 Bionic-chip die sneller en energiezuiniger is dan de A13-chip in de iPhone 12.
2. De iPhone 13 heeft een nieuwe "ProRAW"-functie waarmee gebruikers foto's in het RAW-formaat van Apple kunnen bewerken.
3. De iPhone 13 heeft een nieuwe "MagSafe+"-functie waarmee hij sneller draadloos kan worden opgeladen.
4. De iPhone 13 heeft een nieuw ontwerp met kleinere randen en een plat scherm.
5. De iPhone 13 is verkrijgbaar in nieuwe kleuren, waaronder "middernachtsgroen" en "paars".

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Is iPhone 13 het waard?

Ja, er zijn updates, maar ze zijn klein en incrementeel. Als je een iPhone 11 gebruikt, een van de modellen in die reeks, dan is de iPhone 13 zeker een upgrade waard. De iPhone 13 is misschien geen enorme update op de iPhone 12, maar het vertegenwoordigt een GROTE update in vergelijking met de iPhone 11. Is iPhone XS een goede telefoon? Conclusie: een zeer goede telefoon

De batterijduur is nog steeds niet indrukwekkend en de meegeleverde oplader is nogal karig, net als de standaardhoeveelheid opslagruimte. We verwachten niet dat het de beste smartphone uit onze test wordt, maar ondanks dat is de iPhone XS een heel goede telefoon.

Dus, hoe lang gaat de iphone xs mee?

iPhone XiPhone Xs
Gesprekstijd (draadloos)Tot 21 uurTot 20 uur
InternetgebruikTot 12 uurTot 12 uur
Video afspelen (draadloos)Tot 13 uurTot 14 uur
Audio afspelen (draadloos)Tot 60 uurTot 60 uur
Wat is de opvolger van iPhone XS? De opvolger van de iPhone XS is de iPhone 11. Deze is uitgebracht op 20 september 2019. De iPhone 11 is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en rood. Hij heeft een 6,1-inch Liquid Retina HD-display en wordt aangedreven door de A13 Bionic-chip. De iPhone 11 heeft twee camera's: een 12-megapixel groothoekcamera en een 12-megapixel ultrabreedhoekcamera. Hij heeft ook een nieuwe Nachtmodus en een grotere batterij dan de iPhone XS.

Vervolgens, is iphone 12 kleiner dan 11?

Nee, de iPhone 12 is niet kleiner dan de iPhone 11. De iPhone 12 is 0,2 inch groter en 0,2 inch breder dan de iPhone 11. De iPhone 12 heeft ook een iets kleinere bezel dan de iPhone 11.

Door Gawain Metler

Vergelijkbare artikelen

Hoe vaak kopen mensen een nieuwe laptop? :: Welke iPhone gaat het langst mee?
Handige links