Huis > W > Welke Iphone Gaat Het Langst Mee?

Welke iPhone gaat het langst mee?

Type iPhoneAantal uur video kijkenBatterijcapaciteit
iPhone 7 Plus14 uur2900 mAh
iPhone 8 Plus14 uur2675 mAh
iPhone XS14 uur2658 mAh
iPhone 6s Plus13,5 uur2750 mAh

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoelang kan de iPhone 11 mee?

Een iPhone is gemaakt om minimaal 5 jaar mee te gaan. Dit is aanzienlijk langer dan een Android toestel, dat doorgaans wordt gemaakt om maar zo'n 2 รก 3 jaar mee te kunnen gaan. Maar let op: dit betekent niet dat je onbeperkt alle nieuwe software updates kunt laten uitvoeren. Hoelang gaat een iPhone 12 mee?

Video kijkenVideo streamen
iPhone 12 mini (5,4-inch)15 uur10 uur
iPhone 12 (6,1-inch)17 uur11 uur
iPhone 12 Pro (6,1-inch)17 uur11 uur
iPhone 12 Pro Max (6,7-inch)20 uur12 uur

Hoe lang gaat de iPhone 8 nog mee?

De iPhone 8 gaat net zo lang mee als elke andere iPhone. Hij heeft een iets grotere batterij dan de iPhone 7, maar verder zijn de specs zeer vergelijkbaar. Apple beweert dat de batterij van de iPhone 8 tot 14 uur meegaat bij gebruik van LTE, en tot 12 uur bij gebruik van Wi-Fi. Welke iPhone kopen 12 of 13? Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je beslist welke iPhone je gaat kopen - de iPhone 12 of de iPhone 13. Het eerste waar je aan moet denken is welke functies voor jou belangrijk zijn en welke telefoon die functies heeft. Als je bijvoorbeeld een telefoon met een betere camera wilt, kun je beter voor de iPhone 13 kiezen. Een ander ding om te overwegen is de prijs - de iPhone 12 is meestal goedkoper dan de iPhone 13. Denk ten slotte na over welke telefoon beter compatibel is met je huidige apparaten en apps. Als je bijvoorbeeld een iPhone 11 hebt, is de iPhone 12 een betere keuze omdat deze hetzelfde besturingssysteem gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Welke iPhone is beter XS of 11?

Beide telefoons hebben twee camera's, maar de componenten verschillen. Zo heeft de iPhone 11 een ultragroothoeklens en de iPhone XS een telelens. De iPhone 11 heeft een langere batterijduur, een betere camera aan de voorkant en een verbeterde processor. De iPhone XS heeft een beter scherm, namelijk een OLED-scherm. Dienovereenkomstig, welke iphone is beter 11 of 12? De iPhone 12 is zonder enige twijfel een beter toestel dan de iPhone 11. Het heeft in vergelijking tot de iPhone 11 een veel beter scherm en is sneller door zijn vernieuwde A14 Bionic chip. Ook heeft de iPhone 12 betere software om nog mooiere foto's te maken, vooral in het donker.

Welke iPhone kan ik nog updaten?

Op dit moment kun je vanaf de iPhone 5s en iPhone 6 updaten naar iOS 12 en vanaf de iPhone 6s updaten naar iOS 15. Bij oudere toestellen moet je rekening ermee houden dat je steeds minder apps kunt installeren. De meest recente versie is iOS 15.4.1. Vervolgens, welke iphones worden nog geupdate? De iPhone 6s en 6s Plus waren de laatste iPhones die werden uitgebracht met een ontwerp dat leek op de iPhones van voorgaande jaren; de iPhone 7 en 7 Plus waren de eerste met een nieuw ontwerp. De iPhone 8 en 8 Plus werden vervolgens uitgebracht, gevolgd door de iPhone X. Al deze modellen worden nog steeds door Apple bijgewerkt.

Dus, hoe lang gaat de batterij van iphone 13 mee?

De batterij van de iPhone 13 gaat bij matig tot zwaar gebruik ongeveer 12 uur mee. Bij licht gebruik kan de batterij tot 14 uur meegaan.

Door Cammi Mazzotta

Vergelijkbare artikelen

Is een iPhone 8 nog goed? :: Hoe snel gaat iPhone batterij achteruit?
Handige links