Huis > H > Hoe Maak Ik Een Screenshot Op Een Android Tablet?

Hoe maak ik een screenshot op een Android tablet?

Een screenshot maken met een Android tablet

Dan drukt u tegelijkertijd op de stand-by en Home knop en houdt deze ongeveer één seconde ingedrukt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Vervolgens, hoe moet je een screenshot maken met een samsung?

Manier 1: Houd de 'Aan/uit-toets' en de 'Volume omlaag toets' tegelijk ingedrukt om een schermafbeelding te maken. Manier 2: Maak een schermafbeelding door met de zijkant van je hand over het scherm te vegen, dit kan van rechts naar links of andersom. Dit in overweging nemend, kan geen screenshot maken samsung? Er zijn een paar verschillende manieren om een screenshot te maken op een Samsung toestel. Eén manier is om de aan/uit-knop en de volumeknop tegelijkertijd ingedrukt te houden. Een andere manier is om de palm swipe gebaar te gebruiken. Om dit gebaar in te schakelen, gaat u naar Instellingen > Geavanceerde functies > Moties en gebaren > Palm swipe to capture. Zodra dit is ingeschakeld, kunt u een screenshot maken door met de zijkant van uw hand over het scherm te vegen.

Hoe maak ik een print van mijn scherm?

Er zijn een paar manieren om een afdruk van je scherm te maken. Eén manier is om de Snipping Tool te gebruiken. De Snipping Tool is een programma dat bij Windows wordt geleverd en waarmee u een schermafdruk kunt maken van een deel van uw scherm. Om het knipselgereedschap te gebruiken, opent u het programma en klikt u op de knop Nieuw. Selecteer vervolgens met uw muis het gedeelte van uw scherm dat u wilt vastleggen. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, wordt het screenshot opgeslagen op uw klembord. U kunt de schermafbeelding dan in een programma als Paint of Word plakken en van daaruit afdrukken.
Een andere manier om een screenshot te maken is door op de Print Screen toets op uw toetsenbord te drukken. Dit maakt een screenshot van uw hele scherm en slaat het op uw klembord op. U kunt de schermafdruk dan in een programma als Paint of Word plakken en van daaruit afdrukken.
Tot slot kunt u een programma van derden gebruiken om een screenshot te maken. Er zijn veel verschillende programma's beschikbaar, zowel gratis als betaald. Enkele populaire opties zijn Snagit, LightShot en Greenshot.

Door Meggi Shaheed

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een screenshot op de PC? :: Hoe maak je een screenshot op de iPhone?
Handige links