Huis > H > Hoe Maak Je Een Screenshot Op De Iphone?

Hoe maak je een screenshot op de iPhone?

Een schermafbeelding maken op iPhone-modellen met Touch ID en een bovenste knop

  1. Druk tegelijkertijd op de bovenste knop en de thuisknop.
  2. Laat beide knoppen snel weer los.
  3. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een screenshot op Samsung Galaxy 32?

Screenshot nemen met Samsung Galaxy A32 Android 11.0

Druk op de aan/uit-knop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop en houd de twee knoppen eventjes ingedrukt om een foto van je scherm te nemen.
Je kunt ook vragen waar worden screenshots opgeslagen samsung? Druk op de aan/uit-knop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop en houd de twee knoppen eventjes ingedrukt om een foto van je scherm te nemen. De foto wordt opgeslagen in de galerij van de telefoon.

Waar wordt Schermknipsel opgeslagen?

Screen Cut is opgeslagen in de map /Library/Screen Cut op uw Mac. Waar worden screenshots opgeslagen Windows 11? Standaard worden screenshots in Windows 11 opgeslagen in de map "Screenshots" in uw map "Afbeeldingen".

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

En nog een vraag, hoe maak ik een screenshot van mijn bankrekening?

Houd de 'Aan/uit'-knop en de 'Home'-knop tegelijk ingedrukt om een schermafbeelding te maken. Na ongeveer twee seconden flitst het scherm en heb je een schermafbeelding gemaakt. Wat is een screenshot en hoe doe je dat? Een screenshot is een afbeelding van wat er op dat moment op uw scherm staat. U kunt van een screenshot gebruik maken wanneer u exact wil laten zien wat er op uw scherm wordt weergegeven. De afbeelding van het scherm kunt u vervolgens versturen naar uw gesprekspartner om het een en ander te verduidelijken.

Kan geen screenshot maken Samsung A51?

Screenshot nemen met Samsung Galaxy A51 Android 10.0

Druk op de zijknop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop om een foto van je scherm te nemen. De foto wordt opgeslagen in de galerij van de telefoon.
Trouwens, kan geen screenshot maken laptop? Er zijn een paar verschillende manieren om een screenshot te maken op een laptop. De eerste manier is om de print screen functie op uw toetsenbord te gebruiken. Om dit te doen, drukt u op de print screen functietoets, die meestal rechtsboven op uw toetsenbord zit. Dit maakt een momentopname van uw hele scherm. U kunt dit beeld vervolgens in een programma als Microsoft Paint of een ander beeldbewerkingsprogramma plakken om het op te slaan.
Een andere manier om een screenshot te maken op een laptop is het gebruik van de ingebouwde screenshot tool in Windows. Druk hiervoor op de Windows-toets + PrtScn op uw toetsenbord. Dit maakt een schermafdruk van je hele scherm en slaat het op als PNG-bestand in je map Afbeeldingen.
Als je een screenshot wilt maken van slechts een deel van je scherm, kun je het Knipgereedschap gebruiken. Druk hiervoor op de Windows-toets + S op uw toetsenbord om het Knipselgereedschap te openen. Selecteer vervolgens met uw muis het gedeelte van het scherm dat u wilt vastleggen. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Knipsel opslaan" om de schermafbeelding op te slaan als een afbeeldingsbestand.

Kan geen screenshot maken Samsung a50?

Als u probeert een screenshot te maken op uw Samsung A50 en het werkt niet, dan zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Ten eerste, zorg ervoor dat uw vinger niet het hele scherm bedekt wanneer u probeert een screenshot te maken. Als dat wel het geval is, wordt de schermafbeelding niet gemaakt. Ten tweede, probeer uw telefoon opnieuw op te starten. Soms kan het opnieuw opstarten van het toestel kleine softwarefouten verhelpen waardoor de screenshot-functie niet goed werkt. Ten slotte, als u nog steeds problemen hebt met het maken van schermafbeeldingen op uw Samsung A50, kunt u proberen een extern hulpmiddel voor schermafbeeldingen te gebruiken. Er zijn veel verschillende screenshot tools beschikbaar voor Android toestellen, dus je zou er een moeten kunnen vinden die voor jou werkt.

Door Barnaby Mciltrot

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een screenshot op een Android tablet? :: Hoe maak je een screenshot op een Windows 10?
Handige links