Huis > W > Welke Iphone Kopen 12 Of 13?

Welke iPhone kopen 12 of 13?

Nu we de specificaties van de iPhone 13 met die van de iPhone 12 vergeleken hebben, komen we tot de conclusie dat de iPhone 13 voor veel mensen de betere keuze is. Het prijsverschil is slechts €100 en de langere accuduur en de verbeterde camera zijn voor ons wel het extra geld waard.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Je kunt ook vragen hoe kan ik zien wat voor iphone ik heb?

Model controleren in de instellingen app

Je kunt het modelnummer terugvinden in de instellingen app van je iPhone. Open de Instellingen app en ga naar het onderdeel Algemeen. Kies voor de optie Info. Bij het Modelnummer zie je vervolgens een nummer staan zoals MWHM2ZD/A.
Dit in overweging nemend, hoe groot is het scherm van de iphone se? Het nieuwe model Apple iPhone SE heeft een rond afgewerkt ontwerp en het lcd scherm is met 4,7 inch groter dan zijn voorganger. De achterkant is van glas gemaakt, waardoor jij iPhone SE nu ook draadloos oplaadt. De home button is gebleven, dus je ontgrendelt iPhone SE (2e generatie) nog steeds met Touch ID.

Je kunt ook vragen hebben iphone 7 en 8 zelfde hoesjes?

Het korte antwoord is nee, de iPhone 7 en 8 hebben niet dezelfde hoesjes. De iPhone 8 is iets groter van formaat, dus hij past niet in een hoesje dat voor de iPhone 7 is gemaakt. Bovendien heeft de iPhone 8 een ander camera-ontwerp, dus een hoesje dat is gemaakt voor de iPhone 7 zal niet goed aansluiten op de camera van de iPhone 8. Trouwens, welke is beter iphone 7 plus of iphone 8? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele voorkeuren. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan de iPhone 7 Plus omdat deze een groter display heeft, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan de iPhone 8 omdat deze nieuwer is en iets bijgewerkte functies heeft. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen welke telefoon beter bij hen past.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat is de beste opvolger van de iPhone 7?

Wanneer je de vraag “wat is de beste iPhone?” heel letterlijk neemt, kun je niet anders dan bij de iPhone 13 Pro Max uitkomen. Dit toestel is namelijk objectief de beste telefoon die Apple ooit heeft gemaakt. De iPhone 13 Pro Max valt vooral op dankzij de subtiel verbeterde camera's. Welke iPhone is net zo groot als de iPhone 8?

iPhone SE 2iPhone 8
Afmetingen13.8 x 6.7 x 0.7 cm13.8 x 6.7 x 0.7 cm
ProcessorA13 Bionic chipA11 Bionic chip
Verwachte systeemupdatesTot en met 2026Tot en met 2023
Camera achter12 MP groothoeklens12 MP groothoeklens

Dienovereenkomstig, welke iphone is groter dan de 8?

2. Het scherm. Een groot verschil tussen de iPhone 8 (Plus) en iPhone X: het display. De iPhone X heeft het grootste scherm (5,8 inch), gevolgd door de iPhone 8 Plus (5,5 inch) en ten slotte de iPhone 8 (4,7 inch). Is de iPhone SE 2020 even groot als de iPhone 7? Ja, de 2020 iPhone SE is net zo groot als de iPhone 7. Beide telefoons hebben een 4,7-inch scherm.

Wat is het verschil tussen de iPhone 6 en 6s?

De iPhone 6 is 4,7 inch, terwijl de iPhone 6s 5,5 inch is. De iPhone 6s is ook sneller en heeft een betere camera.

Door Sliwa Auerbach

Vergelijkbare artikelen

Hoe groot is een grote kaart van Greetz? :: Is iPhone 6 even groot als 7?
Handige links