Huis > W > Waar Vind Ik Snelle Instellingen?

Waar vind ik snelle instellingen?

'Snelle instellingen' openen

  1. Als je de eerste paar instellingen wilt bekijken, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Als je alle snelle instellingen wilt zien, swipe je nogmaals omlaag.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, wat is een schermopname?

Android schermopname met app

Met deze app kun je je scherm Full-HD en verticaal en horizontaal opnemen. Daarnaast kun je er ook nog eens voor kiezen om het geluid van je microfoon op te nemen of van je telefoon zelf. Hoelang je filmt maakt ook niet uit, want er is geen tijdslimiet.
Hoe schermopname maken Samsung a22? Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen. 4 Het scherm knippert om aan te geven dat er een schermafbeelding is gemaakt.

Hoe scherm opnemen met geluid?

Er zijn een paar manieren om uw scherm met geluid op te nemen.
Als u een Mac hebt, kunt u de ingebouwde QuickTime Player gebruiken. Open hiervoor QuickTime Player en ga naar Bestand > Nieuwe schermopname. Er verschijnt een opnamevenster en u kunt kiezen of u het hele scherm of slechts een deel ervan wilt opnemen. U kunt ook op de pijl naast de opnameknop klikken om te kiezen of u het geluid van uw computer of microfoon in de opname wilt opnemen.
Als u Windows gebruikt, kunt u het gratis programma CamStudio gebruiken. Om uw scherm op te nemen met CamStudio, downloadt en installeert u het programma, opent u het en klikt u op de rode opnameknop. Er verschijnt een opnamevenster en u kunt kiezen om het hele scherm, een specifiek gebied of alleen een venster op te nemen. U kunt ook op de knop Opties klikken om de audiobron, framesnelheid en andere opname-opties in te stellen.
Er zijn ook enkele betaalde schermopnameprogramma's beschikbaar, zoals ScreenFlow voor Mac en Snagit voor Windows. Dus, hoe maak je een schermopname op een laptop? Er zijn een paar verschillende manieren om een schermopname te maken op een laptop. Een manier is om op de "Print Screen" toets op uw toetsenbord te drukken. Dit maakt een momentopname van uw huidige scherm en kopieert het naar uw klembord. U kunt het dan plakken in een ander programma zoals Microsoft Paint of Photoshop.
Een andere manier om een schermopname te maken is met het "Knipgereedschap" dat in Windows zit. Om het knipselgereedschap te gebruiken, opent u het in het menu Start en selecteert u het gedeelte van het scherm dat u wilt vastleggen. U kunt ook een beeldvullende opname maken door de optie "Knippen op volledig scherm" te selecteren. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, klikt u op "Opslaan" en kiest u waar u uw schermafbeelding wilt opslaan.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waar wordt een screenshot opgeslagen?

De schermafbeelding direct opslaan

Met een sneltoets is het mogelijk de schermafbeelding zo te maken dat deze direct wordt opgeslagen in de map 'Schermopnamen'. Deze map is te vinden in de map 'Afbeeldingen' in de Verkenner. Gebruik de toetscombinatie Windows+Print Screen en de schermafbeelding is meteen opgeslagen.
Hoe maak ik een geluidsopname met mijn iPhone? Een geluid opnemen

  1. Tik op de opnameknop in de regelbalk.
  2. Speel, zing of maak geluid in de microfoon.
  3. Wanneer je klaar bent, tik je op de afspeelknop in de regelbalk om de opname te beëindigen. Tik opnieuw op de afspeelknop om de opname te beluisteren.

Mensen vragen ook: hoe maak je een screenshot zonder print screen?

Screenshots maken met Windows+Shift+S

Het vensterknipsel laat je een venster van eender welk formaat selecteren. De optie volledig scherm neemt een screenshot zoals dat zou gebeuren bij het gebruik van de Printscreen-toets. Zelf een regio selecteren is enorm handig.
Hoe maak je een schermopname Samsung a02s? Er zijn verschillende manieren om een screenshot te maken op een Samsung A02s. De meest gebruikelijke manier is om tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de volume omlaag-knop te drukken. Dit maakt een screenshot van het huidige scherm. Een andere manier is om de S Pen te gebruiken. Als je een S Pen hebt, kun je op de knop van de pen drukken en vervolgens met de pen over het scherm gaan. Als het scherm oplicht, kunt u nogmaals op de knop drukken om een schermafdruk te maken.

Wat dit betreft, hoe zet je screen recorder aan?

Er zijn een paar verschillende manieren om de schermrecorder in te schakelen, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt.
Op een iPhone kunt u naar het Control Center gaan en de schermopnametool vinden. Tik op het pictogram om de opname te starten.
Op een Android-toestel kunt u een schermopname-app downloaden uit de Google Play Store. Eenmaal geïnstalleerd opent u de app en start u de opname.
Op een Windows-computer kunt u de ingebouwde schermrecorder gebruiken. Ga naar het menu Start en zoek naar "Screen Recorder". Klik op het pictogram om het te openen.

Door Dippold

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je percentage aan op iPhone 11? :: Hoe maak ik een schermopname met mijn telefoon?
Handige links