Huis > H > Hoe Kopieer Ik Een Pagina Uit Een Pdf-Bestand?

Hoe kopieer ik een pagina uit een PDF-bestand?

Een enkele pagina uit een pdf opslaan

  1. Open het pdf-document in een willekeurige pdf-reader.
  2. Open het menu 'Afdrukken'.
  3. Vanuit het uitklapmenu Pagina selecteer je 'Bereik'.
  4. Voer het paginanummer in van de pagina waarvan je een kopie wilt maken.
  5. Druk op 'Afdrukken'.
  6. Vindt de enkele pdf-pagina.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe kan ik een formulier digitaal invullen?

Hoe kan ik een PDF-formulier invullen en ondertekenen:

Open een PDF-document in Acrobat DC. Klik op de tool “Invullen en ondertekenen” in het rechterdeelvenster. Vul het formulier in: Vul het formulier in door op een tekstveld te klikken en te typen of een tekstvak toe te voegen.
Hoe een document online ondertekenen? Open uw document met Acrobat Reader DC. Klik op "Tools" zodat alle functies verschijnen Klik nu op "Certificaten". Scroll met de cursor naar de plaats waar u uw handtekening wilt plaatsen. Klik op "Digitaal ondertekenen", wetende dat de eID-kaart moet worden ingebracht voordat u verder kunt gaan.

Hoe kun je in een PDF-bestand typen?

Er zijn een paar manieren om in een PDF-bestand te typen. Eén manier is het gebruik van Adobe Acrobat Reader DC. Met dit programma kunt u het PDF-bestand openen en op de knop "Vullen & ondertekenen" in de werkbalk klikken. Zo kunt u tekst toevoegen aan het PDF-bestand.
Een andere manier om in een PDF-bestand te typen is met de PDF-XChange Editor. Met dit programma opent u het PDF-bestand en klikt u op de knop "Bewerken" in de werkbalk. Klik vervolgens op "Tekst" en u kunt tekst aan het PDF-bestand toevoegen.
Tot slot kunt u ook het programma Nitro Pro gebruiken om in een PDF-bestand te typen. Met dit programma opent u het PDF-bestand en klikt u op de knop "Tekst" in de werkbalk. Vervolgens klikt u op het gereedschap "Tekst toevoegen" en kunt u tekst aan het PDF-bestand toevoegen. Daarvan, hoe kun je pdf gratis omzetten naar word? Er zijn een paar manieren waarop u gratis een PDF naar een Word-document kunt converteren. Eén manier is om een online PDF naar Word converter te gebruiken, zoals PDF naar Word Online. Een andere manier is om een gratis PDF-leesprogramma te gebruiken dat PDF's naar Word kan converteren, zoals Nitro PDF Reader.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoe kan ik een document scannen en bewerken?

Tekst in een gescand document bewerken

  1. Open het gescande PDF-bestand in Acrobat.
  2. Kies Gereedschappen > PDF bewerken.
  3. Klik op het tekstelement u wilt bewerken en begin te typen.
  4. Kies Bestand > Opslaan als en typ een nieuwe naam voor uw bewerkbare document.
Dienovereenkomstig, hoe zet je een pdf-bestand om in jpg? PDF converteren naar JPG met Acrobat
  1. Open het PDF-bestand in Acrobat.
  2. Klik op het gereedschap PDF exporteren in het rechterdeelvenster.
  3. Kies Afbeelding als de indeling voor exporteren en kies daarna JPEG.
  4. Klik op Exporteren.
  5. Selecteer de locatie waar u het bestand wilt opslaan en klik op Opslaan.

Daarvan, welk programma voor pdf?

Met onze gratis Acrobat Reader-software kun je PDF-bestanden bekijken, ondertekenen en annoteren, en er samen met anderen aan werken. Probeer ook onze PDF-editor en -converter Acrobat Pro om je PDF's makkelijk te bewerken en naar bestandsindelingen zoals Excel en Word te converteren. Welk programma hoort bij PDF? Adobe Acrobat Reader is het meest gebruikte programma om PDF-bestanden te openen. Er zijn echter vele andere programma's die kunnen worden gebruikt, waaronder Adobe Acrobat, Foxit Reader en Nitro Reader.

En nog een vraag, wat is een goede gratis pdf reader?

Een goede gratis pdf-lezer is er een die pdf-documenten zonder problemen kan openen en bekijken. Enkele populaire gratis pdf-lezers zijn Adobe Reader, Foxit Reader en Sumatra PDF.

Door Ranie Baldo

Vergelijkbare artikelen

Hoe meerdere scans in 1 PDF? :: Kan je van USB naar HDMI?
Handige links