Huis > H > Hoe Beveilig Je Dropbox?

Hoe beveilig je Dropbox?

Hoe je je account beschermt

Dropbox geeft je een aantal tools waarmee je je account kunt beschermen tegen aanvallen. Je kunt je bestanden beter beveiligen door tweestapsverificatie in te schakelen, apps van derden te controleren en je beveiligingsinstellingen aan te passen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe beveilig ik een Excel bestand tegen bewerken?

Het is belangrijk om een excel bestand te beschermen.

Waarom geen Dropbox?

Geen uitgebreide beheerfuncties

Omdat Dropbox in eerste instantie voor consumenten is ontworpen, mist het geavanceerde beheerfuncties. Denk bijvoorbeeld aan het goed kunnen aangeven hoe en wie er toegang moet hebben tot bepaalde bestanden. Niet iedereen hoeft bij de bestanden van de directie te kunnen.
Dit in overweging nemend, heb je dropbox nodig? Mogelijkheden Dropbox

Met Dropbox kunnen mensen bestanden online opslaan, bewerken en delen. Samen met iemand anders aan een document werken, kan ook. Zelfs als die persoon geen Dropbox heeft. De opslagdienst kan met allerlei bestanden overweg, zoals tekstdocumenten, rekenbladen, muziek en foto's.

Wat zijn de kosten van Dropbox?

De kosten van Dropbox zijn $9,99 per maand voor het Standard-plan, $19,99 per maand voor het Professional-plan en $29,99 per maand voor het Business-plan. Dus, hoe kan ik een bestand beveiligen? Er zijn een paar manieren om een bestand te beschermen:
1. Stel machtigingen in op het bestand zodat alleen bevoegde gebruikers er toegang toe hebben. Dit kan via een bestandssysteem of via een applicatie.
2. Versleutel het bestand zodat alleen gebruikers met de juiste ontcijferingssleutel toegang hebben.
3. Bewaar het bestand op een veilige locatie, zoals een afgesloten kast of een kluis.

Gerelateerde artikelen

Is Dropbox Basic gratis?

Als je de app op je computer installeert, zal alles in je account op je computer te zien zijn.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een folder beveiligen?

Klik met de rechtermuisknop op een bestand of map (of druk erop en houd vast) en selecteer Eigenschappen. Selecteer de knop Geavanceerd en schakel het selectievakje Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen in. Dienovereenkomstig, waarom kan ik dropbox niet openen? Als het menu Openen niet verschijnt, kan dat verschillende oorzaken hebben: Het bestand is niet opgeslagen in je Dropbox-account. Dit gebeurt als iemand het bestand met je heeft gedeeld, maar je het niet hebt opgeslagen in je Dropbox-account.

Trouwens, waarom dropbox gebruiken?

Dropbox is een van de makkelijkste en bekendste Cloud opslag diensten. Een van de kenmerken is namelijk dat alles wat je in Dropbox plaats automatisch gesynchroniseerd wordt. Dropbox houdt bij wanneer een bestand is bijgewerkt wordt en slaat de veranderingen online op als je verbinding hebt. Dienovereenkomstig, hoe maak je ruimte vrij op dropbox? Aangenomen dat je verwijst naar het vrijmaken van ruimte op je eigen Dropbox-account:
Er zijn een paar manieren om dit te doen:
1. Verwijder bestanden of mappen uit je Dropbox-account - dit maakt ruimte vrij op je account en kan worden gedaan door het bestand/de map te selecteren en de verwijderoptie te kiezen.
2. Unsync-mappen van je computer - hiermee verwijder je de map en de inhoud ervan van je computer, maar deze blijft online in je Dropbox-account staan. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de map en kies 'Stop de synchronisatie van deze map'.
3. Versies van bestanden verwijderen - als je een Dropbox Pro-account hebt, kun je oudere versies van bestanden verwijderen om ruimte vrij te maken. Ga hiervoor naar de pagina 'Bestandsversies' op dropbox.com, selecteer het bestand waarvan je versies wilt verwijderen en klik op de knop 'Verwijderen' naast de versies die je wilt verwijderen.

Is Dropbox plus gratis?

Dropbox Plus is een abonnementsdienst die meer ruimte en extra functies biedt tegen een maandelijks bedrag. Het is niet gratis.

Door Haland Naki

Vergelijkbare artikelen

Is Dropbox hetzelfde als iCloud? :: Waar zitten veel Pokemons in Belgie?
Handige links