Huis > H > Hoe Beveilig Ik Een Excel Bestand Tegen Bewerken?

Hoe beveilig ik een Excel bestand tegen bewerken?

Een Excel-bestand beveiligen

  1. Selecteer Bestand > Info.
  2. Selecteer het vak Werkmap beveiligen en kies Versleutelen met een wachtwoord.
  3. Voer een wachtwoord in het vak Wachtwoord in, en selecteer OK.
  4. Bevestig het wachtwoord in het vak Wachtwoord opnieuw invoeren en selecteer vervolgens OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dit in overweging nemend, hoe beveilig je een blad in excel?

Open het werkblad of de werkmap die u wilt beveiligen. Klik op het tabblad Controleren op Blad beveiligen of Werkmap beveiligen. Typ een wachtwoord in het vak Wachtwoord en typ het ter bevestiging ook in het vak Controleren. Kies desgewenst nog andere beveiligingsopties en klik op OK. Hoe Excel bestand alleen lezen beveiligen? Opslaan als alleen-lezen

  1. Klik op de Microsoft Office-knop. en klik vervolgens op Opslaan, of op Opslaan als als u het document eerder hebt opgeslagen.
  2. Klik op Extra.
  3. Klik op Algemene opties.
  4. Schakel het selectievakje Alleen-lezen aanbevolen in.
  5. Klik op OK.
  6. Sla het document op.

Waar vind ik Gegevensvalidatie in Excel?

Gegevensvalidatie vindt u op het tabblad "Gegevens" in het lint bovenaan het Excel-venster. In de sectie "Gegevenshulpmiddelen" is er een knop voor "Gegevensvalidatie". En nog een vraag, wat moet je als eerste doen wanneer maar een beperkt aantal cellen mogen worden gebruikt om gegevens in te voeren? Als u met een beperkt aantal cellen werkt, moet u eerst proberen de gegevens zo efficiƫnt mogelijk in te voeren. Dit kan betekenen dat u minder cellen gebruikt of cellen die dichter bij elkaar staan. Als u de gegevens niet op de meest efficiƫnte manier kunt invoeren, moet u misschien meer cellen gebruiken of cellen die verder uit elkaar liggen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoe beveiliging Excel opheffen zonder wachtwoord?

Als je het wachtwoord bent vergeten van een werkblad in Excel, kun je die op twee manieren opheffen (afhankelijk van de Excel versie) zonder dat je je wachtwoord nodig hebt. Via een macro (VBA) of via een trucje waarbij je je Excel bestand tijdelijk omzet een een . zip bestand. Bovendien, hoe kan ik een bestand beveiligen? Een document met een wachtwoord beveiligen

  1. Ga naar Bestand >Info >Document beveiligen > Met wachtwoord versleutelen.
  2. Typ een wachtwoord en typ het wachtwoord opnieuw om het te bevestigen.
  3. Sla het bestand op om ervoor te zorgen dat het wachtwoord van kracht wordt.

Hoe kan ik een folder beveiligen?

Klik met de rechtermuisknop op een bestand of map (of druk erop en houd vast) en selecteer Eigenschappen. Selecteer de knop Geavanceerd en schakel het selectievakje Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen in. Hoe maak je een keuzelijst in Excel? In Excel, you can create a pick list by using the Data Validation feature. This feature can be found under the Data tab, in the Data Tools group. To create a pick list, first select the cells in which you want to create the pick list. Then, click on Data Validation and choose the settings that you want for your pick list.

Trouwens, hoe veilig is een excel wachtwoord?

Er zijn twee soorten wachtwoordbeveiliging voor Excel-bestanden: wachtwoord voor openen en wachtwoord voor bewerken. Een wachtwoord voor openen is een eenvoudige beveiliging en kan worden doorbroken met speciale wachtwoordkrakers. Een wachtwoord voor bewerken is een sterkere beveiliging en kan alleen worden doorbroken door middel van brute kracht-methode, waarbij een aanvaller elk mogelijk wachtwoord probeert totdat het goede wachtwoord wordt gevonden.

Door Bundy Zigler

Vergelijkbare artikelen

Is Excel oneindig? :: Wat is de rij en wat is de kolom?
Handige links