Huis > H > Hoe Verwijder Ik Een App Die Niet Op Beginscherm Staat?

Hoe verwijder ik een app die niet op beginscherm staat?

apps verwijderenniet

Apps verwijderen van het startscherm van een Android-telefoon

  1. Ontgrendel je telefoon.
  2. Druk met je vinger op een app en houd deze ingedrukt.
  3. Je kunt de app nu slepen naar een prullenbak.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dit in overweging nemend, hoe verwijder je een app die niet op je beginscherm staat?

beginscherm

Een app uit de appbibliotheek verwijderen

  1. Ga naar de appbibliotheek en tik op het zoekveld om de lijst te openen.
  2. Houd het appsymbool ingedrukt en tik op 'Verwijder app' .
  3. Tik opnieuw op 'Verwijder' om te bevestigen.
Waarom kan ik mijn telefoon niet uitzetten? Geforceerd afsluiten

Bij smartphones van Apple houd je de thuisknop, de grote knop in het midden, en de Powerknop ingedrukt houden. Bij telefoons met een besturingssysteem van Android moet je de thuisknop en volumeknop omhoog indrukken (waarmee je normaal gesproken het geluid harder zet).

Kan Android auto niet verwijderen?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u Android Auto kunt verwijderen, maar de meest gebruikelijke manier is om gewoon naar de instellingen van uw telefoon te gaan en het gedeelte "Apps" te vinden. Vanaf daar kunt u de Android Auto app vinden en "Verwijderen" selecteren. Kan geen apps verwijderen Windows 10? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u een app niet kunt verwijderen in Windows 10. Het eerste dat u moet controleren is of u open vensters hebt voor die app. Zo ja, sluit ze en probeer het opnieuw. Als dat niet werkt, probeer dan uw computer opnieuw op te starten en vervolgens de app te verwijderen. Als je nog steeds problemen hebt, controleer dan of de app momenteel draait door Taakbeheer te openen. Als dat zo is, beëindig dan de taak en probeer de app opnieuw te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat zijn gevaarlijke apps?

10 gevaarlijke apps voor tieners

  • 10 gevaarlijke apps voor tieners. Je tiener heeft waarschijnlijk de vrijheid om zelf apps te downloaden op zijn of haar smartphone.
  • Geheime fotokluis app Calculator.
  • Video chat app Holla.
  • Whisper.
  • Tinder voor tieners: Yubo.
  • Anonieme chat app Kik.
  • Live Me.
  • Rating app Wishbone.
Wat is de app Current? Currents biedt gebruikers toegang tot nieuwe functies, waaronder aangepaste bedrijfsstreams, contentdetectie en routering via tagging.

Hoe weet ik welke programma's ik kan verwijderen?

Ga naar Configuratiescherm / Programma's / Programma's en onderdelen. Werp een kritische blik op de lijst met geïnstalleerde programma's en de-installeer wat je niet meer gebruikt. Klik op de kolom Grootte en sorteer de programma's op omvang. Zo kun je nog sneller beslissen of je iets wilt houden of verwijderen. Kan geen apps verwijderen Android? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u een app niet van uw Android-apparaat kunt verwijderen. Een reden kan zijn dat de app momenteel in gebruik is en niet kan worden verwijderd. Een andere reden kan zijn dat de app wordt beschermd door een beveiligingsinstelling op uw apparaat. Om een app te verwijderen, gaat u naar de instellingen van uw toestel en zoekt u naar de sectie apps. Zodra u de app vindt die u wilt verwijderen, tikt u erop en vervolgens op de knop Verwijderen.

Kan ik DigiD app verwijderen?

Ja, u kunt de DigiD app verwijderen.

Door Ez

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent uw browser accepteert geen cookies? :: Kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op Snapchat?
Handige links