Huis > H > Hoe Zet Ik Mijn Antwoordapparaat Uit?

Hoe zet ik mijn antwoordapparaat uit?

Tip: Voicemail uitzetten

  1. Pak je telefoon erbij en sms het woord “UIT” naar nummer 1233;
  2. Je provider stuurt je nu een sms terug met daarin de bevestiging.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe sluit je een voicemail af?

Afsluiting – sluit het voicemailbericht af met een vriendelijke groet en de woorden “Einde bericht”. Hoe voicemail uitschakelen bij Telenet? Hoe je voicemail uitschakelen?

  1. Geef de volgende code in (alsof u een telefoonnummer intoetst): #002#.
  2. Druk op Bellen: er verschijnt een melding op jouw scherm als bevestiging.

Hoe schakel je voicemail uit Samsung?

Voicemail uitschakelen op uw Samsung toestel:
1. Open de Telefoon-app.
2. Tik op het pictogram Menu.
3. Tik op Instellingen.
4. Tik op het tabblad Voicemail.
5. Tik op het pictogram Voicemailinstellingen.
6. Tik op de optie Voicemailprovider.
7. Tik op de optie Voicemail uitschakelen. Waarom kan ik mijn voicemail niet uitzetten? Er zijn een paar redenen waarom u uw voicemail niet kunt uitschakelen. De eerste reden is dat uw provider u misschien niet toestaat de voicemail uit te schakelen. Sommige providers eisen dat je voicemail hebt ingeschakeld om hun dienst te kunnen gebruiken. Als u niet zeker weet of uw provider voicemail vereist, kunt u contact met hen opnemen om erachter te komen.
Een andere reden waarom je je voicemail niet kunt uitschakelen is als je een openstaand saldo op je rekening hebt. Bij sommige providers kunt u de voicemail niet uitschakelen als u een tegoed heeft. In dat geval moet je eerst je saldo afbetalen voordat je de voicemail kunt uitschakelen.
Tot slot hebben sommige telefoons gewoon geen optie om voicemail uit te schakelen. Als je telefoon geen optie heeft om voicemail uit te schakelen, dan kun je daar weinig aan doen. Je zult er gewoon mee moeten leven dat je voicemail hebt.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe spreek je de voicemail in?

De welkomstboodschap inspreken of op een later moment aanpassen, doet u zo:

  1. Bel met de smartphone naar 1233.
  2. Toets 11 voor het hoofdmenu.
  3. Toets 2 voor de persoonlijke instellingen.
  4. Toets 1 voor de welkomstboodschap.
  5. Toets 1 en spreek na de pieptoon de boodschap in.
  6. Sluit af met #.
Dienovereenkomstig, wat is het voicemailnummer van telenet? Om de voicemail te beluisteren met uw telefoon, belt u naar 015 677 777. U drukt sterretje en vervolgens 1999#. Daarna geeft u de pincode voor uw voicemail in. Standaard is de pincode 1234 maar u kan zelf een andere pincode kiezen, die maximaal 8 getallen mag tellen.

En nog een vraag, hoe voicemail instellen telenet?

Bel naar 5555 > Druk 9 > Volg de stappen. Goed om te weten: een persoonlijke begroeting mag tot 180 seconden duren, een ingesproken naam 10 seconden. Stel zelf in na hoeveel seconden (tussen 5 en 30) bellers op je voicemail terechtkomen. Mensen vragen ook: wat is 5555 bij telenet? De 5555 van telenet is een geautomatiseerd systeem waarmee klanten toegang krijgen tot hun rekeninginformatie en wijzigingen kunnen aanbrengen aan hun rekening. Dit systeem is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Trouwens, hoe kan ik mijn voicemail uitzetten vodafone?

Om uw voicemail uit te schakelen op een Vodafone telefoon, moet u *#61# draaien. Hierdoor wordt uw voicemail uitgeschakeld en kunt u uw oproepen horen als ze binnenkomen zonder dat ze naar de voicemail gaan.

Door Gabriell

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je voicemail uit KPN? :: Is Filmigo gratis?
Handige links