Huis > W > Wat Voor Bestanden Kun Je Uploaden Bij Dropbox?

Wat voor bestanden kun je uploaden bij Dropbox?

Met de mobiele Dropbox-app kun je grote (video)bestanden versturen van een Android-apparaat naar een iPhone of van een iPhone naar een Android-apparaat. Met de mobiele Dropbox-app kun je elk groot bestand, inclusief grote videobestanden, versturen via een gedeelde link. Hoe verstuur ik grote bestanden via e-mail?

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, kan geen verbinding maken met dropbox?

Verwijder de Dropbox-desktopapp van je computer en installeer deze opnieuw. Lees hier hoe je de Dropbox-desktopapp verwijdert op een Mac, in Windows en in Linux. Vervolgens installeer je de Dropbox-desktopapp opnieuw. Bepaalde typen bestanden kan Dropbox niet synchroniseren, of ze veroorzaken synchronisatieproblemen. Daarvan, wat kost dropbox basic?

GratisPro
Ruimte2 GB1 TM (1000 GB)
Prijs per maand€ 0,00€ 9,99

Dit in overweging nemend, kun je twee dropboxen hebben?

Ja, je kunt twee dropboxen hebben. Daarvan, is dropbox plus gratis? Dropbox Plus is niet gratis, het is een betaald abonnement.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Men kan zich ook afvragen: is dropbox hetzelfde als icloud?

iCloud Drive als alternatief

Hiermee is iCloud Drive voor veel Mac gebruikers een prima alternatief voor synchronisatiediensten zoals Dropbox. Een groot voordeel van iCloud Drive is dat het compleet geïntegreerd is met je Mac, iPad en iPhone. Als je al ingelogd bent in iCloud is het een kwestie van 1 vinkje aanzetten.
Dit in overweging nemend, hoeveel gratis opslagcapaciteit heb je bij dropbox?

HoeRuimte
Als je de verbinding legt met Facebook kun je eenvoudig bestanden delen met je vrienden.125 MB
Door verbinding te maken met je Twitter-account en je vrienden een tweet stuurt om Dropbox te gebruiken.125 MB
Door met je Twitter-account Dropbox te volgen125 MB

Hoeveel apparaten kan je koppelen aan Dropbox?

Basic-gebruikers kunnen op maximaal drie apparaten tegelijk zijn aangemeld. Opmerking: Als je een Basic-gebruiker bent, blijven alle apparaten waarmee je je vóór maart 2019 hebt aangemeld op de apparatenlijst staan, zelfs als je bij meer dan drie bent aangemeld. Hoe lang blijven bestanden op Dropbox staan? Volgens Dropbox blijven bestanden 30 dagen in hun prullenbak staan. Daarna worden ze permanent verwijderd.

Hoe verwijder je Dropbox van je Mac?

Om Dropbox van je Mac te verwijderen, moet je eerst de Dropbox-applicatie verwijderen uit je map Applicaties. Open hiervoor Finder en navigeer naar je map Toepassingen. Zoek de Dropbox-toepassing in de map en verwijder deze door hem naar het prullenbakpictogram in je dock te slepen.
Vervolgens moet je het Dropbox-voorkeurenbestand van je systeem verwijderen. Open hiervoor Finder en druk op Command+Shift+G. Dit opent een venster "Ga naar map". In dit venster typ je het volgende pad in:
~/Library/Preferences/
Zoek het bestand com.getdropbox.dropbox.plist in deze map en verwijder het.
Tot slot moet je de ondersteuningsbestanden van de Dropbox-toepassing van je systeem verwijderen. Open hiervoor Finder en druk opnieuw op Command+Shift+G. Deze keer typ je het volgende pad in:
~/Library/Application Support/
Zoek de Dropbox-map in deze map en verwijder deze.

Door Khudari Harman

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een 3D printer in gebruik? :: Wat geldt als handtekening?
Handige links