Huis > W > Wat Betekent Het Pijltje Op De Iphone?

Wat betekent het pijltje op de iPhone?

Een holle pijl betekent dat een item onder bepaalde omstandigheden uw locatie kan ontvangen. Een blauwe pijl kan worden weergegeven als een door u gebruikte app uw locatie opvraagt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waar vind ik bedieningspaneel op iPhone?

Het bedieningspaneel openen

  1. Op een iPhone met Face ID: Veeg omlaag vanaf de rechterbovenrand van het scherm. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het bedieningspaneel te sluiten.
  2. Op een iPhone met een thuisknop: Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm.
Dus, hoe krijg je een rondje op je iphone? Die kan je inschakelen bij de Instellingen -> Algemeen ->Toegangkelijkheid -> Activeringsknop. 3x klikken op de homeknop voor aan en voor uitschakelen.

Wat dit betreft, waar zit de home knop?

De homeknop is de fysieke knop op het gezicht van de iPhone die de gebruiker terugbrengt naar het beginscherm. Mensen vragen ook: waar staat de home toets? De hometoets bevindt zich meestal aan de voorkant van de telefoon, aan de onderkant. Het is meestal een kleine toets die ofwel verzonken is of uitsteekt.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe duur is een Face ID reparatie?

iPhoneScherm A+Face id (Hoger / lager melding)
iPhone 12 Pro€ 289€ 239
iPhone 12€ 289€ 239
iPhone 12 mini€ 319€ 239
iPhone 11 Pro Max€ 249€ 179
Waar zit de TrueDepth camera? De iPhone X is bijna compleet randloos, afgezien van een dunne inkeping bovenaan het scherm. Hier huist het TrueDepth-camerasysteem dat je gezicht leest en 3D-modellen van je hoofd maakt.

Wat kost een nieuw scherm iPhone 11?

Scherm glas vervangen€ 149
Backend vervangen€ 189
Waterschade behandeling€ 35
Toestel onderzoeken€ 15
Software probleem€ 35
Wat dit betreft, wat moet je doen als je ipad kapot is? Als uw iPad kapot is, moet u hem naar een erkende Apple-serviceprovider brengen om hem te laten repareren.

Hoe kan ik mijn iPad resetten?

Er zijn een paar manieren om je iPad te resetten. Een manier is om naar de Instellingen app te gaan en op Algemeen te tikken. Scroll vervolgens naar beneden en tik op Reset. Tik op Alle inhoud en instellingen wissen om uw iPad volledig te resetten. Een andere manier is om je iPad aan te sluiten op je computer en iTunes te openen. Selecteer uw iPad in de lijst met apparaten en klik op het tabblad Samenvatting. Klik op de knop Herstellen om uw iPad te resetten.

Door Nappie

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je home knop aan op iPhone? :: Wat kost reparatie homeknop iPhone?
Handige links