Huis > H > Hoe Maak Je Een Vermenigvuldiging In Excel?

Hoe maak je een vermenigvuldiging in Excel?

Getallen in een cel vermenigvuldigen

Gebruik de rekenkundige operator * (vermenigvuldigen) om deze taak uit te voeren. Als u bijvoorbeeld =5*10 in een cel typt, wordt in de cel het resultaat 50 weergegeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe gebruik je de als functie in Excel?

Gebruik de functie ALS, een van de logische functies, om één waarde te retourneren als een voorwaarde waar is en een andere waarde als de voorwaarde onwaar is. Bijvoorbeeld: =ALS(A2>B2;"Budget overschreden";"OK") =ALS(A2=B2;B4-A4,"") Dit in overweging nemend, waar vind ik voorwaardelijke opmaak in excel? Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik in excel twee kolommen vergelijken?

Er zijn een paar manieren waarop u twee kolommen in Excel kunt vergelijken. Eén manier is het gebruik van de functie VLOOKUP. Deze functie zoekt een waarde in de eerste kolom van een tabel en geeft de waarde in dezelfde rij van de tweede kolom van de tabel terug.
Een andere manier om twee kolommen te vergelijken is met de functies INDEX en MATCH. Deze functie zoekt een waarde in de eerste kolom van een tabel en geeft de waarde in dezelfde rij van de tweede kolom van de tabel terug.
U kunt ook de IF-functie gebruiken om twee kolommen te vergelijken. Deze functie geeft een waarde terug als aan de voorwaarde is voldaan en een andere waarde als niet aan de voorwaarde is voldaan.
Tenslotte kun je de COUNTIF-functie gebruiken om twee kolommen te vergelijken. Deze functie telt het aantal cellen in de eerste kolom die aan een bepaald criterium voldoen en geeft het resultaat terug. Wat dit betreft, hoe plak je celwaarde zonder de formules? Als u een cel wilt kopiëren en plakken zonder de formules, kunt u de functie Waarden plakken gebruiken. Hiervoor selecteert u eerst de cel of het celbereik dat u wilt kopiëren. Klik vervolgens op het tabblad Home en zoek het keuzemenu Plakken. Beweeg de muis over de optie Waarden plakken en klik erop. Hierdoor worden de celwaarden zonder de formules geplakt.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Bovendien, wat betekent n a in excel?

De meest voorkomende oorzaak van de #N/A-fout is met de functies XLOOKUP, VERT. ZOEKEN, VERT. ZOEKEN, ZOEKEN of MATCH als een formule geen waarnaar wordt verwezen waarde kan vinden. Bijvoorbeeld wanneer de opzoekwaarde niet in de brongegevens bestaat. Waar staat de afkorting NB voor? NB - Afkorting 1. (afkorting) de afkorting voor nota bene, let wel 2.

Trouwens, wat betekent waarde in excel?

#WAARDE! is voor Excel een manier om te zeggen: 'Er is iets mis met de manier waarop u de formule typt. Of er is iets mis met de manier waarop u naar de cellen verwijst. Dienovereenkomstig, waarom geeft vlookup n a? Er zijn een paar redenen waarom dit zou kunnen gebeuren:
1. De opzoekwaarde zit niet in de opzoekmatrix - Zorg ervoor dat de opzoekwaarde daadwerkelijk in de matrix zit.
2. De opzoekmatrix is niet gesorteerd - De matrix moet oplopend gesorteerd zijn om vlookup correct te laten werken.
3. De gegevens in de lookup-array zijn niet juist geformatteerd - Zorg ervoor dat de gegevens de juiste opmaak hebben (bijv. nummer, tekst, datum, etc.)
4. De lookup-array is niet gesorteerd. Er zijn duplicaten in de lookup-array - Als er duplicaten in de array zijn, retourneert vlookup alleen de eerste overeenkomst.

Hoe werkt de index functie in Excel?

De indexfunctie in Excel retourneert de waarde van een cel in een bepaald cellenbereik op basis van het rij- en kolomnummer dat u opgeeft. Als u bijvoorbeeld een cellenbereik hebt dat gegevens over verschillende producten bevat, kunt u de indexfunctie gebruiken om de gegevens voor een specifiek product terug te geven.

Door Zamora

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een dikke lijn in Word? :: Hoe moet je horizontaal zoeken in Excel?
Handige links