Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Meer In Mijn Hotmail?

Waarom kan ik niet meer in mijn Hotmail?

Hotmail telefoonnummer: 020 - 500 1500. Omdat je account is geblokkeerd, kan het ook zo zijn dat je niet in kunt loggen op het forum. Dit is gemakkelijk op te lossen door een nieuwe Hotmail-account aan te maken waarmee je vervolgens inlogt op het forum van Microsoft om je vraag te stellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe vind ik mijn wachtwoord van Hotmail?

Oude Hotmail wachtwoord vergeten? Ga naar Microsoft en klik op Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Vul je e-mailadres of telefoonnummer in, en typ de code over. Je krijgt nu één of meer mogelijkheden aangeboden om een beveilingscode te ontvangen waarmee je het wachtwoord opnieuw in kan stellen. Wat dit betreft, hoe kan ik mijn microsoft-account herstellen? 1.Het wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen

  1. Ga naar Uw account herstellen en typ het e-mailadres, het telefoonnummer of de Skype-naam waarmee u zich aanmeldt.
  2. U wordt gevraagd waar u de beveiligingscode wilt ontvangen.
  3. Typ de gevraagde gegevens en selecteer Code verzenden.

Hoe krijg ik mijn postvak IN weer terug?

Er zijn een paar manieren om je inbox terug te krijgen, afhankelijk van wat je bedoelt met "je inbox terug krijgen".
Als je bedoelt verwijderde e-mails terughalen, kun je proberen een e-mailherstelprogramma te gebruiken. Deze tools scannen uw computer op verwijderde e-mailbestanden en proberen ze te herstellen.
Als u bedoelt dat u e-mails terugkrijgt die u per ongeluk hebt verwijderd, kunt u de prullenbak of vuilnismap van uw e-mailaccount controleren. Sommige e-mailproviders bewaren verwijderde e-mails een bepaalde tijd in deze map voordat ze definitief worden verwijderd.
Als u e-mails bedoelt die u hebt gearchiveerd, kunt u naar de instellingen van uw e-mailaccount gaan en zoeken naar de optie om gearchiveerde e-mails te bekijken.
Als u een back-up van uw inbox wilt herstellen, kunt u contact opnemen met uw e-mailprovider en vragen of zij een back-up van uw inbox hebben die u kunt herstellen. Waar is mijn mail gebleven in Outlook? Er zijn een paar mogelijke plaatsen waar uw mail in Outlook kan staan - de Inbox, het Archief of de Prullenbak.
Als u uw mail op geen van deze plaatsen kunt vinden, is het mogelijk dat de mail door de regels van Outlook automatisch in een andere map is gesorteerd. Om dit te controleren, klikt u op de knop "Regels" in de bovenste werkbalk en kijkt u of er regels zijn die uw mail uit de Inbox hebben weggesorteerd.
Als u uw e-mail nog steeds niet kunt vinden, is deze mogelijk per ongeluk of door een van de regels van Outlook verwijderd. Om de Prullenbak te controleren, klikt u op de knop "Prullenbak" in de zijbalk. Als u uw mail daar ziet, kunt u op de knop "Herstellen" klikken om hem terug te zetten naar de Inbox.
Als u uw e-mail nog steeds niet kunt vinden, is de laatste mogelijkheid dat hij van de server is verwijderd en niet meer kan worden hersteld.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat dit betreft, hoe krijg ik mijn oude outlook weer terug?

Hoe repareert u Outlook

  1. Installeer de Recovery Toolbox for Outlook in Windows.
  2. Start de Recovery Toolbox for Outlook op.
  3. Selecteer een PST-bestand op de eerste pagina van het programma.
  4. Selecteer de modus “Herstelmodus” (Recovery mode).
  5. Bekijk de inhoud van het PST-bestand.
Dienovereenkomstig, kan geen mail meer ontvangen? Controleer of alle instellingen van uw e-mail programma correct staan (zie hier). Controleer of u een antivirus programma/firewall hebt. Indien u die hebt, kunt u best eens proberen om deze te deactiveren/verwijderen. Uit ervaring merken we dat deze programma's regelmatig aan de oorzaak liggen van e-mail problemen.

Vervolgens, kun je zien of jouw e-mail geblokkeerd is?

Geblokkeerde accounts zoeken of een blokkering opheffen

  • Klik op uw computer rechtsboven op uw profielfoto of initiaal. Je Google-account beheren.
  • Klik op Mensen en delen.
  • Klik in het gedeelte 'Contactpersonen' op Geblokkeerd.
  • Er wordt een lijst weergegeven met de accounts die u heeft geblokkeerd in Google-producten.
Dus, heb je outlook nodig voor hotmail? Nee, u heeft geen Outlook nodig voor Hotmail. U hebt rechtstreeks toegang tot uw Hotmail-account via de webbrowser van uw keuze.

Hoe weet je wat je wachtwoord is?

Er zijn een paar manieren om te weten wat uw wachtwoord is. Eén manier is om het gewoon te onthouden. Een andere manier is om het op te zoeken in een wachtwoordmanager of in de wachtwoordmanager van uw browser. Tenslotte kunt u het aan uw systeembeheerder vragen.

Door Grier

Vergelijkbare artikelen

Wat te doen als mail niet werkt? :: Wat kost een Hotmail account?
Handige links