Huis > W > Wat Te Doen Als Mail Niet Werkt?

Wat te doen als mail niet werkt?

Het is mogelijk dat uw firewall, antivirus of netwerkinstellingen uw e-mailprogramma blokkeren.

  1. Schakel uw firewall en antivirus tijdelijk uit en probeer het opnieuw.
  2. Op een computernetwerk kunnen bepaalde poorten geblokkeerd zijn. Probeer op een ander netwerk verbinding te maken, bijvoorbeeld via uw mobiele provider.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dus, hoe vind ik mijn imap server?

De server voor inkomende e-mail van een IMAP-account kan ook de IMAP-server worden genoemd. Als uw e-mailprovider bijvoorbeeld example.com is, is de server voor inkomende e-mail waarschijnlijk imap.example.com. Schakel dit selectievakje in als u het poortnummer na het serveradres wilt kunnen bewerken. Wat is een POP3 server? POP3(Post Office Protocol) is een manier om jouw e-mail op te halen in een e-mailprogramma zoals Microsoft Outlook. Met POP3 heb je jouw Postvak altijd op jouw eigen PC staan. Bij het ophalen worden alle binnenkomende e-mailberichten in principe van de server verwijderd. Alle e-mailprogramma's werken (goed) met POP3.

Kan geen verbinding maken met de server Outlook?

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor deze fout:
1. De servernaam is onjuist - controleer dubbel de naam van de server waarmee u probeert te verbinden.
2. De server is down of onbereikbaar - als de server down is, kunt u er geen verbinding mee maken. Probeer de server te pingen om te zien of hij online is.
3. Uw computer is niet verbonden met het netwerk - controleer of uw computer is verbonden met hetzelfde netwerk als de server.
4. De server is niet geconfigureerd om inkomende verbindingen te accepteren - praat met uw serverbeheerder om te controleren of de server correct is geconfigureerd. Waar vind ik mailinstellingen op iPad? Ga naar de Instellingen app op je iPad. Tik op Mail, Contacten, Agenda. Tik op Account toevoegen. Tik op Andere. Tik op Mailaccount toevoegen. Voer uw naam, e-mailadres, wachtwoord en beschrijving van uw e-mailaccount in. Tik op Volgende. Uw iPad probeert de e-mailinstellingen te vinden en de accountinstellingen te voltooien. Als uw e-mailinstellingen zijn gevonden, tikt u op Gereed om de accountinstelling te voltooien. Als uw e-mailinstellingen niet worden gevonden, moet u ze handmatig invoeren.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Bovendien, hoe controleer je de serveridentiteit?

Hoe los ik dit op:

  1. Open de Instellingen app.
  2. Ga naar "Wachtwoorden en Accounts"
  3. Selecteer je account. Controleer of bovenin "IMAP" of "POP" staat, hiermee bepaal je met welke stappen je verder gaat.
Dus, wat is server uitgaande post? Een uitgaande e-mailserver zorgt er voor dat e-mail die jij wilt verzenden daadwerkelijk verzonden worden. Dat kan via je internet provider, maar ook via de server waar je e-mail op binnenkomt.

Waarom komt er geen mail meer binnen Hotmail?

Als u geen e-mail kunt verzenden of ontvangen, is uw account mogelijk tijdelijk geblokkeerd omdat er ongebruikelijke aanmeldingsactiviteiten zijn geconstateerd. Zie Mijn Outlook.com-account deblokkeren voor informatie over het deblokkeren van uw account. Welke SMTP server moet ik gebruiken? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder uw budget, het niveau van beveiliging en betrouwbaarheid dat u nodig hebt, en het volume e-mail dat u moet verzenden. Enkele van de meest populaire SMTP servers zijn echter:
- SendGrid
- Mailgun
- Amazon SES
- Mandrill (nu eigendom van Mailchimp)
Als u een beperkt budget hebt, kunt u overwegen een gratis SMTP-server te gebruiken, zoals:
- hMailServer
- Postfix
- Exim
Elk van deze SMTP-servers heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk om je onderzoek te doen en degene te kiezen die het beste bij je behoeften past.

Welke serverpoort voor uitgaande mail?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke mailserver die u gebruikt. De meest gebruikte poort voor uitgaande mail is echter poort 25.

Door Lunt Niccoli

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een gratis Hotmail-account aan? :: Waarom kan ik niet meer in mijn Hotmail?
Handige links