Huis > H > Hoe Gebruik Je Een Dongle?

Hoe gebruik je een dongle?

In de dongel plaats je een simkaart die verbinding maakt met het mobiele netwerk van je provider. Daarna zorgt de dongel ervoor dat je met het aangesloten apparaat kunt internetten via 4G of 5G. Handig als je mobiel wilt internetten op je laptop.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Heb je ook wifi zonder internet?

Soms heeft de fout 'wifi verbonden – geen internet' te maken met de internetverbinding en niet met je apparaat. Het kan te wijten zijn aan gebroken kabels, storingen, of iets anders dat je niet in de hand hebt. Het is dus belangrijk om te weten of het probleem bij je internetprovider ligt. Wat moet je doen als je geen wifi hebt? Herstart je modem

Het klinkt te simpel, maar vaak is een werkende oplossing gewoon het herstarten van je modem. Wanneer je het apparaat uitschakelt met de knop aan de achterkant, 10 seconden wacht en het modem weer aanzet, maakt hij opnieuw verbinding.

Kan geen verbinding maken met KPN hotspot?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen verbinding kunt maken met een KPN-hotspot:
1. De hotspot kan buiten bereik zijn. KPN hotspots hebben meestal een bereik van ongeveer 100 meter, dus als je te ver van de hotspot verwijderd bent zul je geen verbinding kunnen maken.
2. De hotspot kan uitgeschakeld zijn. KPN hotspots kunnen handmatig of automatisch worden uitgeschakeld (bijvoorbeeld als de batterij bijna leeg is).
3. De hotspot kan technische problemen ondervinden. Als de hotspot een foutmelding geeft of anderszins niet goed werkt, kan hij geen verbinding maken.
4. Mogelijk heeft u geen geldig KPN-account. Om verbinding te kunnen maken met een KPN-hotspot moet je een geldig KPN-account hebben. Als je geen account hebt, kun je je aanmelden op de website van KPN. Kan geen hotspot maken Windows 10? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of de draadloze adapter van uw computer is ingeschakeld. U kunt dit doen door naar het Configuratiescherm te gaan en te klikken op "Netwerkcentrum". Klik vervolgens op "Adapterinstellingen wijzigen" en controleer of de draadloze adapter is ingeschakeld.
Als de draadloze adapter is ingeschakeld, is het volgende dat u moet controleren of de juiste stuurprogramma's zijn geïnstalleerd. U kunt dit controleren door naar Apparaatbeheer te gaan (weer in het Configuratiescherm) en de sectie "Netwerkadapters" uit te vouwen. Zie je een geel uitroepteken naast je draadloze adapter, dan moet je het stuurprogramma bijwerken.
Als u geen geel uitroepteken ziet, is het volgende dat u moet controleren de instellingen in het venster Eigenschappen voor draadloze netwerkverbindingen. Om naar dit venster te gaan, klik met de rechtermuisknop op de draadloze adapter in Apparaatbeheer en selecteer "Eigenschappen". Ga vervolgens naar het tabblad "Geavanceerd" en controleer of de optie "IEEE 802.11n inschakelen" is geselecteerd.
Als je nog steeds problemen hebt, is het volgende wat je moet controleren de draadloze router. Controleer of de router is ingeschakeld en of u binnen bereik bent. Controleer ook of er geen storing is door andere elektronische apparaten. Als al het andere faalt, moet u misschien contact opnemen met uw internetprovider voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat is het wachtwoord van mijn hotspot?

Ga terug naar 'instellingen' en tik op 'Mobiel netwerk'. Tik op 'Persoonlijke hotspot' en zet het schuifje naar rechts. Stel bij Wachtwoord (wifi) een sterk wachtwoord in. Log vervolgens via het WiFi-menu van het het apparaat waarop je wilt werken in op de internetverbinding van jouw smartphone. Wat dit betreft, kan geen verbinding maken met dit netwerk hotspot iphone? Schakel de wifi uit en weer in

Schakel Wi-Fi uit op zowel uw pc als uw iPhone. Wacht een minuut voordat u het weer inschakelt. Probeer nu verbinding te maken. Deze truc werkt wanneer Windows detecteert de iPhone-hotspot niet.

Men kan zich ook afvragen: hoe gebruik ik mijn iphone als hotspot?

Persoonlijke hotspot via wifi

  1. Open de wifi-instellingen op het apparaat waar je verbinding mee wil maken;
  2. Zoek de naam van jouw iPhone op in de lijst met beschikbare netwerken;
  3. Voer het wachtwoord in als hierom wordt gevraagd;
  4. Wacht tot in de linker bovenhoek het blauwe hotspot-icoon verschijnt in je iPhone-statusbalk.
Dienovereenkomstig, hoeveel apparaten op hotspot iphone? Er is geen specifiek antwoord op deze vraag omdat het afhangt van het model iPhone en de versie van iOS die op het toestel draait. Over het algemeen kan een iPhone-hotspot echter maximaal vijf apparaten ondersteunen.

Hoe deel je een wifi wachtwoord iPhone?

Er zijn twee manieren om een wifi-wachtwoord op de iPhone te delen:
1. Ga naar Instellingen > Wi-Fi, tik op het infopictogram naast het netwerk waar u lid van wilt worden en tik vervolgens op Wachtwoord delen.
2. Gebruik AirDrop: ga naar Instellingen > Wi-Fi, tik op het infopictogram naast het netwerk waarbij u zich wilt aansluiten en tik op Wachtwoord delen. Wanneer daarom wordt gevraagd, kiest u de persoon met wie u het wachtwoord wilt delen uit het AirDrop-blad.

Door Milty Pesola

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan mijn laptop geen verbinding maken met mijn hotspot? :: Wat kost een mobiele hotspot?
Handige links