Huis > H > Hoe Gebruik Ik Mijn Telefoon Als Afstandsbediening?

Hoe gebruik ik mijn telefoon als afstandsbediening?

Je virtuele afstandsbediening instellen

  1. Open de Google TV-app op je Android-telefoon.
  2. Tik rechtsonder op Afstandsbediening .
  3. Tik bovenaan op Scannen naar apparaten.
  4. Kies je apparaat.
  5. Volg de instructies op je telefoon en tv om het koppelen af te ronden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Welke app voor afstandsbediening?

6 apps voor afstandsbediening

  • #1 SURE Universal Smart Remote. Platform: Android, iOS. SURE is een volledige oplossing voor je entertainmentsysteem.
  • #3 Fabrikanten-app. Platform: Android, iOS. Het is zelden een universele oplossing, maar het is soms wel de snelste.
  • #5 AnyMote Universal Remote. Platform: Android, iOS.
Hoe werkt app afstandsbediening? Op twee manieren remote te bedienen

De eerste manier is via een app die je via wifi verbindt met je telefoon. De tweede manier is via infrarood, dat sommige smartphones hebben. Je bedient je televisie dan rechtstreeks met het infraroodsignaal dat je telefoon uitzendt.

Dus, hoe krijg je een afstandsbediening open?

De eerste stap is vaststellen welk type afstandsbediening u hebt. De meest voorkomende types zijn die met een schuifdeksel en die met een schroefdeksel. Als uw afstandsbediening een schuifdeksel heeft, hoeft u het alleen maar af te schuiven om de batterijen zichtbaar te maken. Als uw afstandsbediening een schroefdeksel heeft, schroeft u het los om de batterijen zichtbaar te maken. Dienovereenkomstig, hoe afstandsbediening batterij vervangen? De batterijen in de meeste afstandsbedieningen kunnen gemakkelijk worden vervangen. Daarvoor moet u het batterijvakje vinden, dat zich meestal aan de achterkant of onderkant van de afstandsbediening bevindt. Zodra u het vakje hebt gevonden, verwijdert u de oude batterijen en plaatst u er nieuwe voor in de plaats. Controleer de polariteit van de batterijen voordat u ze plaatst.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan je met je telefoon de tv bedienen?

De SmartThings-app is het enige wat je nodig hebt om je smartphone met je TV te verbinden. Zo eenvoudig is het. Kan ik mijn iPhone als afstandsbediening gebruiken? Open het bedieningspaneel van je iPhone of iPad en tik op de Apple TV Remote. Tik in de lijst die verschijnt op jouw Apple TV of smart tv. Voer de code in die je op het scherm van je tv ziet. Jouw iPhone of iPad app is nu beschikbaar als afstandsbediening voor jouw smart tv of Apple TV.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je de afstandsbediening kwijt bent?

De afstandsbediening zal vaak onder de lakens of dekens terechtkomen en de beste manier om hem te vinden is om met je handen over je dekbed te strijken totdat je iets vindt dat aanvoelt als een rechthoekige doos. Als dit niet werkt, kijk dan onder je bed en controleer vervolgens het voeteneinde van je bed. Dienovereenkomstig, hoe werkt de afstandsbediening van ziggo? Ziggo's remote control werkt door middel van Infrarood. Infrarood is een soort licht dat niet door het menselijk oog waargenomen kan worden, maar wel door een speciale sensor in de remote control. Wanneer je op een toets op de remote control drukt, zendt de remote een korte infraroodpuls uit. Deze pulse wordt door de sensor in de decoder of tv opgevangen. De decoder of tv vertaalt vervolgens deze puls in een bepaalde actie, bijvoorbeeld het inschakelen van het toestel of het wisselen van het kanaal.

Heb ik infrarood op mijn telefoon?

De meeste moderne smartphones hebben een ingebouwde infrared (IR) Blaster. Dit maakt het mogelijk om de phone te gebruiken als een universale afstandsbediening voor tv's, versterkers en andere IR-apparaten. Als je telefoon geen IR Blaster heeft, dan is het helaas niet mogelijk om deze functie te gebruiken.

Door Lytle

Vergelijkbare artikelen

Welke draadloze techniek zorgt ervoor dat je kunt zappen met een afstandsbediening? :: Kan een universele afstandsbediening op elke tv?
Handige links