Huis > H > Hoe Vind Ik Mijn Foto's In Icloud?

Hoe vind ik mijn foto's in iCloud?

Toegang tot iCloud-foto's

Open de app Foto's. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' om uw foto's te bekijken. Tik op het tabblad 'Albums' om 'Mijn albums', 'Gedeelde albums', 'Personen en plaatsen', 'Mediatypen' en 'Hulpprogramma' te zien. U kunt ook meer lezen over materiaal dat u deelt met anderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe krijg ik mijn fotos terug van iCloud?

Foto's

Meerdere foto's terugzetten

  1. Tik op 'Selecteer'.
  2. Tik op de foto's of video's en tik vervolgens op 'Zet terug'.
  3. Bevestig dat u de foto's of video's wilt terugzetten.
Daarvan, hoe kom ik in de cloud iphone? Inloggen met iCloud op een iPhone, iPad of Mac
  1. Open 'Instellingen'
  2. Tik boven in op 'Log in op je iPhone/iPad'
  3. Vul je e-mailadres in en tik op 'Volgende'
  4. Vul nu het wachtwoord van je Apple ID in.
  5. Tik op 'Log in'

Waar zijn mijn foto's gebleven iPhone?

Er zijn een paar mogelijkheden waarom uw foto's van uw iPhone zijn verdwenen. Eén mogelijkheid is dat je ze per ongeluk hebt verwijderd. Een andere mogelijkheid is dat je een corrupte back-up van je iPhone hebt, wat kan gebeuren als je iPhone niet goed is losgekoppeld van je computer wanneer je hem synchroniseert. Een derde mogelijkheid is dat u iCloud Photo Library gebruikt en niet hebt geconfigureerd om uw originele foto's in volledige resolutie op uw apparaat te bewaren; standaard bewaart iCloud Photo Library alleen miniaturen op uw apparaat om ruimte te besparen. Om te controleren of dit het geval is, gaat u naar Instellingen -> iCloud -> Foto's en controleert u of de instelling "Opslag optimaliseren" is uitgeschakeld. Daarvan, hoe zet ik alle foto's in de cloud? Er zijn een paar verschillende manieren om foto's in de cloud te zetten. Eén manier is om een cloud-gebaseerde foto-opslagdienst te gebruiken, zoals iCloud Photo Library of Google Photos. Een andere manier is om een dienst voor het delen van bestanden te gebruiken, zoals Dropbox of Google Drive. En tot slot kunt u een cloudgebaseerde back-updienst gebruiken zoals CrashPlan of Backblaze.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dit in overweging nemend, hoe krijg ik mijn foto's weer terug?

Foto's en video's terugzetten

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek Prullenbak .
  3. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.
  4. Tik onderaan op Herstellen. De foto of video wordt teruggezet: In de Galerij-app van je telefoon.
Hoe krijg ik mijn fotos terug op mijn nieuwe iPhone? Ga na herstel van het apparaat naar 'Instellingen' > [uw naam] >'iCloud' > 'Foto's'. Als iCloud-foto's wel is ingeschakeld, zijn de foto's bewaard in iCloud-foto's. Als de foto's en video's deel uitmaakten van de reservekopie, worden ze in de achtergrond gedownload naar uw iOS-apparaat wanneer u het apparaat herstelt.

Waarom worden mijn fotos niet in de iCloud gezet?

Controleer of u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u voor iCloud voor Windows gebruikt. Open iCloud voor Windows en klik naast 'Foto's' op 'Opties'. Schakel 'Mijn fotostream' in. Sluit iCloud voor Windows en open het opnieuw. Dienovereenkomstig, hoe moet je inloggen op je icloud? Aangenomen dat u advies wilt over hoe in te loggen bij iCloud:
Ga naar www.icloud.com en voer uw Apple ID en wachtwoord in. Als u geen Apple ID heeft, kunt u er een aanmaken.
Zodra u bent aangemeld, hebt u toegang tot uw iCloud-gegevens en kunt u inhoud tussen uw apparaten synchroniseren.

Trouwens, waar kan ik mijn foto's vinden?

De foto's die u op uw iPhone maakt, worden automatisch opgeslagen in uw camerarol. Om uw foto's te vinden, gaat u naar de app Foto's en selecteert u het album "Camerarol".

Door Merla Colpitts

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik bij mijn iCloud bestanden? :: Hoe schoon je je iCloud op?
Handige links