Huis > H > Hoe Zet Ik Bestanden In De Icloud?

Hoe zet ik bestanden in de iCloud?

Sleep bestanden van het bureaublad of een mapvenster op je computer naar het iCloud Drive-venster of een map-icoon in het iCloud Drive-venster. Als je naar een map-icoon sleept, wordt het gemarkeerd om te bevestigen dat het gesleepte item naar de map wordt verplaatst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe downloaden van iCloud?

iCloud-foto's downloaden op iPhone of ipad

  1. Ga naar iCloud.com en log in met je Apple ID.
  2. Kies voor 'Foto's'.
  3. Selecteer de foto's en of video's die je wilt downloaden. Kies 'Selecteer alles' om de hele bibliotheek te selecteren.
  4. Tik op de knop 'Meer' en kies 'Download'.
Men kan zich ook afvragen: hoe haal je foto's terug uit icloud? Ga naar Instellingen op iCloud.com en klik op 'Herstel bestanden' (in het gedeelte 'Geavanceerd'). Selecteer elk bestand dat je wilt herstellen of kies 'Selecteer alles'. Klik op 'Herstellen'.

Mensen vragen ook: hoe verwijder je een bestand op iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om een bestand op je iPhone te verwijderen. Een manier is om het bestand in de Bestanden app te selecteren en op het prullenbak icoontje te tikken. Een andere manier is om lang op het bestand te drukken en de verwijderoptie te selecteren. Wat staat er in de iCloud reservekopie? iCloud-back-ups bevatten bijna alle gegevens en instellingen die op uw apparaat zijn opgeslagen. Dit omvat zaken als uw foto's, video's, documenten, muziek, app-gegevens, berichten en meer. In het algemeen kan alles wat op uw apparaat kan worden gevonden, worden gevonden in een iCloud-back-up.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Daarvan, hoe bestanden van iphone naar icloud?

Open de Bestanden-app. Ga naar het bestand dat u op uw apparaat wilt bewaren. Tik op het bestand om het te downloaden, of houd het symbool van het bestand ingedrukt en kies 'Download' . Alle wijzigingen die u er vervolgens in aanbrengt, worden automatisch geüpload naar iCloud Drive wanneer u weer online bent. Hoe synchroniseer ik mijn iPhone met iCloud? Inhoud synchroniseren via iCloud in Apple iPhone 11 iOS 13.0

Druk op Instellingen. Druk op je Apple ID. Druk op iCloud. Druk op de indicator naast "iCloud Drive" om het synchroniseren van bestanden in of uit te schakelen.

Je kunt ook vragen hoe zet je icloud synchronisatie uit?

Dit is heel eenvoudig in te stellen bij de App instellingen. Die bereik je via icloud->Documenten/gegevens. Schuif de knop Documenten/gegevens uit en je iPhone/iPad zal niet meer synchroniseren. Hoe zet ik foto's van iCloud op mijn pc? Er zijn twee manieren om foto's van iCloud naar uw pc over te brengen:
1. Download de iCloud voor Windows-app en schakel de functie Foto's in. Hierdoor worden al uw foto's naar uw pc gedownload.
2. Gebruik de iCloud-website. Log in op iCloud.com, klik op het pictogram Foto's en vervolgens op de knop Downloaden.

En nog een vraag, hoe zet ik mijn foto's van iphone op icloud?

Het proces om foto's van uw iPhone op iCloud te zetten is eigenlijk heel eenvoudig. Zorg er eerst voor dat iCloud is ingesteld en werkt op uw iPhone. Ga vervolgens naar de app Foto's en selecteer de foto's die u wilt uploaden. Zodra u de foto's hebt geselecteerd, tikt u op het pictogram Delen in de linkerbenedenhoek. In het menu Delen selecteert u iCloud. U wordt vervolgens gevraagd om te kiezen of u de foto's wilt uploaden naar uw iCloud-fotobibliotheek of dat u gewoon een back-up wilt maken van de foto's naar iCloud. Als u ervoor kiest de foto's te uploaden naar uw iCloud-fotobibliotheek, zijn ze beschikbaar op al uw apparaten waarop iCloud is ingesteld. Als u ervoor kiest om alleen een back-up van de foto's naar iCloud te maken, worden ze opgeslagen in uw iCloud-account, maar zijn ze niet beschikbaar op andere apparaten.

Door Iong

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je je code niet meer weet? :: Waar kan ik mijn foto's vinden?
Handige links