Huis > H > Hoe Kom Ik Achter Mijn Icloud Account?

Hoe kom ik achter mijn iCloud account?

Mits u nog bent ingelogd.

  1. Tik op een iPhone of iPad op de app Instellingen. Tik bovenin op uw naam. Onder de naam staat het e-mailadres.
  2. Klik op een Mac linksboven in het menu op het Apple-logo > Systeemvoorkeuren. Klik vervolgens op Apple ID. Een venster opent met links het e-mailadres.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, wat kan je allemaal doen met icloud?

Met iCloud bewaar je je belangrijkste gegevens, zoals foto's, bestanden en reservekopieën en houd je deze veilig, up-to-date en beschikbaar voor al je apparaten. Deze voorziening is ingebouwd in elk Apple apparaat, en iedereen krijgt om mee te beginnen 5 GB opslagruimte. Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen apple id en icloud? Een Apple ID is het e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen voor allerlei Apple-diensten. Je krijgt met een Apple ID toegang tot je opslagruimte op iCloud en hebt ook een Apple ID nodig om aankopen te doen in iTunes en de App Store.

Wat kost cloud opslag bij Apple?

De prijzen voor cloudopslag van Apple variëren afhankelijk van de hoeveelheid opslagruimte die u nodig hebt. U kunt bijvoorbeeld 50 GB opslagruimte krijgen voor 0,99 euro per maand, 200 GB voor 2,99 euro per maand of 1 TB voor 9,99 euro per maand. Er is ook een gezinsplan waarmee u voor $14,99 per maand opslag kunt delen met maximaal zes gezinsleden. Wat dit betreft, hoe maak je een apple id aan zonder creditcard? Een Apple ID kan zonder creditcard worden aangemaakt door de volgende stappen te volgen:
1. Ga naar appleid.apple.com en klik op "Maak uw Apple ID aan".
2. Voer uw e-mailadres, wachtwoord en beveiligingsvragen in.
3. Klik op "Doorgaan".
4. Selecteer "Geen" als betalingsmethode en vul de rest van de vereiste informatie in.
5. Klik op "Apple ID aanmaken".

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe Apple ID splitsen?

Apple raadt aan uw Apple ID niet te delen. In plaats daarvan kunt u 'Delen met gezin' configureren, zodat iedereen een eigen Apple ID gebruikt. Op deze manier kan een gezin aankopen, abonnementen en meer delen zonder persoonlijke informatie zoals e-mails, tekstberichten of wachtwoorden te delen. Kan je van Apple ID wisselen op iPhone? Zoals eerder vermeld, biedt Apple geen eenvoudige manier om van Apple ID-account te wisselen op iPhone en iPad zoals op macOS. Daarom hebt u geen andere keuze dan uit te loggen bij uw Apple ID en vervolgens weer in te loggen met een ander account.

Mensen vragen ook: hoe ontkoppel je 2 iphones?

Uw gekoppelde iPhone, iPad of iPod touch verwijderen

  1. Tik op 'Instellingen', tik op uw naam en tik vervolgens op 'Media en aankopen'.
  2. Tik op 'Toon account'. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen.
  3. Scrol omlaag en tik vervolgens op 'Verwijder dit apparaat'.
Mensen vragen ook: wat is mijn apple id gebruikersnaam? Uw Apple ID is de account die u gebruikt om toegang te krijgen tot Apple diensten zoals de App Store, Apple Music, iCloud, iMessage en meer. Het omvat het e-mailadres en wachtwoord waarmee u zich aanmeldt en alle contact-, betalings- en beveiligingsgegevens die u bij Apple gebruikt.

Bovendien, kan op dit moment geen apple id aanmaken?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u momenteel geen Apple ID kunt aanmaken. Eén mogelijkheid is dat de servers van Apple plat liggen of dat er een probleem is. Een andere mogelijkheid is dat u probeert een Apple ID aan te maken vanaf een apparaat dat niet voldoet aan de minimumvereisten van Apple (u probeert bijvoorbeeld een Apple ID aan te maken vanaf een Android-toestel). Tot slot is het ook mogelijk dat u probeert een Apple ID aan te maken vanuit een land of regio die niet door Apple wordt ondersteund. Als geen van deze redenen op uw situatie van toepassing lijkt te zijn, kunt u proberen contact op te nemen met het supportteam van Apple voor verdere hulp.

Door Alodie Cygan

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een nieuw iCloud account? :: Hoe kan ik mijn iCloud email veranderen?
Handige links