Huis > H > Hoe Krijg Je Een Iphone Terug Naar Fabrieksinstellingen?

Hoe krijg je een iPhone terug naar fabrieksinstellingen?

iPhone fabrieksinstellingen terugzetten: zo werkt het

  1. Open de 'Instellingen'-app.
  2. Ga naar 'Algemeen'.
  3. Scrol naar beneden en druk op 'Stel opnieuw in'.
  4. Druk op 'Wis alle inhoud en instellingen'.
  5. Druk, als je een waarschuwingsvenster krijgt, op 'Wis nu'.
  6. Voer je toegangscode in en druk op 'Wis iPhone'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe activeringsslot iphone omzeilen?

Het activeringsslot op internet verwijderen als een apparaat offline is

  1. Ga naar www.iCloud.com/find.
  2. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.
  3. Klik bovenaan op 'Alle apparaten'.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen uit iCloud.
  5. Klik op 'Verwijder uit account'.
Hoe verwijder je systeemgegevens iPhone? Open iPhone Instellingen en tik op Algemeen. Tik op iPhone-opslag. Geef het een paar seconden en je ziet een gedetailleerd staafdiagram. Hier ziet u het deel van de ruimte dat wordt ingenomen door Overige of Systeemgegevens.

Is alles weg na fabrieksinstellingen?

Wanneer u een fabrieksreset op een apparaat uitvoert, worden alle gegevens gewist die op het apparaat zijn opgeslagen. Dit omvat alle bestanden, instellingen en toepassingen die op het apparaat zijn geïnstalleerd. Kan ik twee Apple ID's hebben? Ja, u kunt twee Apple ID's hebben, maar u moet verschillende e-mailadressen gebruiken om ze in te stellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Wat is het verschil tussen Apple ID en iCloud?

Een Apple ID is het e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen voor allerlei Apple-diensten. Je krijgt met een Apple ID toegang tot je opslagruimte op iCloud en hebt ook een Apple ID nodig om aankopen te doen in iTunes en de App Store. Bovendien, kan ik mijn apple id veranderen? E-mail voor Apple ID aanpassen

Nadat je op 'Wijzig' hebt geklikt, zie je linksboven je mailadres. Hier kun je het mailadres van je Apple ID veranderen: hiervoor klik je op 'Wijzig Apple ID'. Kortom: een nieuwe Apple ID aanmaken is helemaal niet nodig als je alleen maar een ander mailadres hebt!

Hoe verwijder je al je fotos in 1 keer?

Foto's en video's verwijderen

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik op een foto of video die je wilt verplaatsen naar de prullenbak en houd deze vast. Je kunt meerdere items selecteren.
  4. Tik bovenaan op Verwijderen .
Dit in overweging nemend, hoe krijg ik mijn foto's weer terug? Er zijn een paar manieren om je foto's terug te krijgen nadat je ze hebt verwijderd. Eén manier is het gebruik van data recovery software. Deze software kan online worden gevonden en zal uw computer scannen op verwijderde bestanden. Zodra het de bestanden vindt, geeft het u de optie om ze te herstellen. Een andere manier om uw foto's terug te krijgen is het gebruik van een programma om bestanden te verwijderen. Hiermee kunt u alle bestanden bekijken die van uw computer zijn verwijderd. U kunt dan de foto's selecteren die u wilt herstellen.

Daarvan, waarom kan ik geen foto's verwijderen van iphone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen foto's van uw iPhone kunt verwijderen:
De foto's zijn mogelijk gesynchroniseerd met een ander apparaat (bijvoorbeeld een computer) en u moet ze ook van dat apparaat verwijderen.
De foto's kunnen deel uitmaken van een gedeeld album en u moet ze uit het album verwijderen om ze van uw iPhone te verwijderen.
Misschien is er niet genoeg opslagruimte op je iPhone om de wijzigingen die je probeert door te voeren op te slaan, waardoor het verwijderen niet lukt. Probeer andere bestanden of apps van je iPhone te verwijderen om ruimte vrij te maken.
Er kan een softwareprobleem zijn dat het probleem veroorzaakt. Probeer je iPhone opnieuw op te starten en probeer dan de foto's opnieuw te verwijderen. Als dat niet werkt, moet je misschien de foto's van je iPhone verwijderen met iTunes op je computer.

Door Vikki

Vergelijkbare artikelen

Is iCloud hetzelfde als Apple ID? :: Kan je verwijderde fotos terughalen Apple?
Handige links