Huis > H > Hoe Synchroniseer Ik Mijn Macbook Met Mijn Imac?

Hoe synchroniseer ik mijn MacBook met mijn iMac?

Zie Inleiding tot het synchroniseren van je Mac en je mobiele apparaten.

  1. Verbind je apparaat met de Mac.
  2. Selecteer in de Finder op je Mac het apparaat in de navigatiekolom van de Finder.
  3. Klik op 'Algemeen' in de knoppenbalk.
  4. Selecteer in het gedeelte 'Opties' de gewenste opslagopties:
  5. Klik op 'Pas toe'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Kun je 2 Macs aan elkaar koppelen?

Kies op elke Mac Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren', klik op 'Delen' en noteer de computernaam van elke computer. Kies in de Finder op een van de Mac-computers 'Ga' > 'Verbind met server' en klik op 'Blader'. Klik dubbel op de andere computer in het venster en voer indien nodig je wachtwoord in. Hoe kan je Schermdelen? Klik op Mijn scherm delen om te kiezen welk scherm u wilt delen. Vervolgens wordt u gevraagd het scherm te kiezen dat u aan de medewerker wilt laten zien. Uw bureaublad is standaard geselecteerd. Klik op de knop Scherm delen starten zodra u heeft gekozen welk scherm u wilt delen.

Trouwens, hoe kun je je scherm delen?

Er zijn een paar manieren om je scherm te delen. Eén manier is om een dienst voor schermdeling te gebruiken zoals Join.Me of Screenleap. Een andere manier is om een videoconferentiedienst zoals Skype of Google Hangouts te gebruiken. U kunt ook een dienst als Airplay of Chromecast gebruiken om uw scherm draadloos te delen. Wat dit betreft, wat moet je doen als je je scherm niet kan delen? Er zijn een paar verschillende dingen die je kunt doen als je je scherm niet kunt delen. Eén optie is het gebruik van een tool voor schermdeling zoals Join.Me of Google Hangouts. Een andere optie is om je computer aan te sluiten op een projector of tv en je scherm op die manier te delen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe switchen tussen 2 beeldschermen?

Windows toets + Shift + pijltje links / rechts

Heb je twee monitoren, dan maakt het niet uit of je naar links of rechts wisselt. In de praktijk wissel je dan gewoon van actieve monitor. Deze sneltoetsen zijn niet alleen voor mensen met meerdere schermen nuttig. Hiermee verplaats je het actieve programma over je scherm.
Men kan zich ook afvragen: kan je 2 schermen op 1 hdmi uitgang? Een HDMI splitter is een handige manier om twee HDMI schermen op één apparaat aan te sluiten en het beeld gelijktijdig op beide schermen te tonen. Je kunt een passieve splitterkabel gebruiken als je signalen met een kleine bandbreedte over korte afstanden wilt verdubbelen.

Hoe moet je 2 beeldschermen aansluiten?

Beeldscherm installeren

  1. Kies een aansluiting.
  2. Verbind je monitor via een kabel.
  3. Ga naar Beeldscherminstellingen.
  4. Identificeer de beeldschermen.
  5. Herschik de beeldschermen naar voorkeur.
  6. Kies hoe je de schermen weergeeft.
Trouwens, hoe krijg ik weer een groot scherm? Om weer een groot scherm te krijgen, moet je de instellingen van je apparaat wijzigen. Ga naar Instellingen -> Algemeen -> Toegang tot Apparaatbeheer en selecteer 'Schermresolutie'. Vervolgens kun je de resolutie van het scherm wijzigen door op het drop-downmenu te klikken en een andere optie te selecteren.

Mensen vragen ook: welke videokaart heb ik nodig voor 3 schermen?

Voor drie schermen heeft u een videokaart nodig met drie DisplayPort-aansluitingen of DVI-aansluitingen. Of een combinatie van de twee.

Door Stefania

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander ik de achtergrond van mijn beeldscherm? :: Hoe 2 schermen aansluiten op MacBook Pro?
Handige links