Huis > H > Hoe Zet Je Een Imovie Op Een Usb?

Hoe zet je een iMovie op een USB?

Klik op het bureaublad, zodat u zeker weet dat u in de Finder bent, en kies vervolgens 'Ga' > 'Thuismap' in de menubalk bovenaan het scherm. Open de map 'Films' en sleep het bestand 'iMovie-bibliotheek' naar de externe harde schijf.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kan je allemaal doen met iMovie?

iMovie combineert divers materiaal, zoals video's, foto's en audio. Je voegt titels en overgangen toe.

Hoe zet je een iMovie om naar MP4?

Laatste manier-Converteer uw iMovie-video naar MP4 met externe tool

  1. Stap 1. Start de VideoSolo Video Converter Ultimate.
  2. Stap 2. Importeer de geëxporteerde iMovie-video.
  3. Stap 3. Specificeer het uitvoerformaat.
  4. Stap 4. Converteer de geëxporteerde iMovie-video naar MP4.
Waar kan ik mijn iMovie bestanden vinden? Een iMovie bibliotheek is een "pakket"-bestand. Als je er "in" wilt kijken kun je dat doen in de Finder, op de volgende manier:Eerst zoeken we de bibliotheek op in de Finder. Ik heb het hier in de map Films. Dan klik je met de rechtermuisknop op de map.

Wat dit betreft, hoe een film delen?

Er zijn een paar manieren om een film te delen. Eén manier is om het te posten op een website voor het delen van video's, zoals YouTube. Een andere manier is om het op een social media website te plaatsen, zoals Facebook. Tot slot kunt u de film naar iemand e-mailen. Kan je een iMovie bestand delen? Ja, u kunt een iMovie-bestand delen. Open daarvoor de iMovie-app en tik op de knop Delen. Selecteer vervolgens het bestand dat u wilt delen en tik op de knop Delen. U kunt het bestand delen via e-mail, Berichten, AirDrop of door het te exporteren naar een andere app.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je een iMovie om naar MP4?

De nieuwste manier om uw video te converteren is met een extern hulpmiddel. De VideoSolo Video Converter Ultimate wordt gestart. Stap 3 is het importeren van de iMovie video. Stap 4 is om het output formaat te specificeren. De iMovie video kan worden geconverteerd naar mp4.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een film in imovie?

Een nieuw iMovie-project aanmaken op uw Mac

  1. Klik in de projectkiezer op 'Nieuw project'.
  2. Klik op 'Film'.
  3. Nadat u uw project hebt aangemaakt, kunt u fragmenten toevoegen van evenementen in de bibliotheeklijst of videofragmenten en foto's toevoegen uit de bibliotheek van uw Foto's-app.
Is MP4 geschikt voor iMovie? U kunt uw MP4-bestand openen door het naar de interface te slepen of door op de knop te klikken Bestanden toevoegen knop. Klik op de Bestanden toevoegen knop brengt u naar de bestandsverkenner van waaruit u het gewenste bestand kunt kiezen. Stap 3 Selecteer de uitvoer foramt als iMovie.

Hoe WMV afspelen op Mac?

Hoe een WMV-bestand op Mac te openen met VLC Media Player. VLC Media Player is een gratis en open-source video- en audio-afspeeltool waarmee u video's in alle populaire formaten kunt afspelen, waaronder WMV, MP4, AVI, FLV en meer. Het biedt een Mac-versie zodat u probleemloos van WMV-bestanden op Mac kunt genieten. Je kunt ook vragen waar vind ik imovie op mijn mac? Het programma iMovie bevindt zich meestal in de map "Programma's" op een Mac-computer. Als u het moeilijk kunt vinden, kunt u de "Spotlight Search" functie gebruiken door de "Command" en "Space" toetsen tegelijk in te drukken en vervolgens "iMovie" in de zoekbalk te typen.

Hoe kan ik een video doorsturen?

Er zijn een paar manieren om een video door te sturen. Eén manier is om op de deelknop onder de video te klikken en de link te kopiëren. Plak de link vervolgens in een e-mail of bericht en stuur het naar de gewenste ontvanger. Een andere manier is om op de knop Delen te klikken en Email te selecteren. Er wordt dan een nieuwe e-mail geopend waarin de videolink al is ingevoegd.

Door Rasla

Vergelijkbare artikelen

Hoe stuur je lange videos? :: Hoe werkt SRT ondertiteling?
Handige links