Huis > K > Kan Je Apps Blokkeren Op Iphone?

Kan je apps blokkeren op iPhone?

Met 'Beperkingen' in Schermtijd kunt u specifieke apps en functies op het apparaat van uw kind blokkeren of beperken. U kunt op uw iPhone, iPad of iPod touch ook beperkingen instellen voor expliciet materiaal, aankopen en downloads, en privacy.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Bovendien, hoe weet je of je moet betalen voor een app?

De meeste apps zijn gratis te downloaden. Er zijn ook betaalde apps waarbij je voor het downloaden moet afrekenen, soms eenmalig en soms via abonnementsvorm. Je ziet in ieder geval altijd duidelijk wat je betaalt. Voordat je op de downloadknop kunt drukken zie je de prijs. Hoe kun je een app delen met gezin? appsDelen met gezin

Controleer of een app kan worden gedeeld

  1. Ga naar de App Store.
  2. Zoek de app.
  3. Scrol omlaag naar het onderdeel 'Ondersteunt' en controleer of 'Delen met gezin' wordt weergegeven.

Waarom kan ik niks kopen in de App Store?

Als u geen artikelen in de App Store kunt kopen, is er mogelijk een probleem met uw Apple ID of uw betalingsgegevens.
Als u een onbetaald saldo op uw Apple ID hebt, moet u dat saldo betalen voordat u nieuwe aankopen kunt doen. U kunt dit doen via Instellingen > iTunes & App Store > Apple ID bekijken > Betalingsinformatie.
Als u een geldige betalingsmethode in uw bestand hebt, maar uw aankoop nog steeds niet wordt verwerkt, moet u mogelijk uw factureringsgegevens bijwerken. Ga hiervoor naar Instellingen > iTunes & App Store > Apple ID bekijken > Betalingsinformatie. Hier kunt u uw creditcardgegevens bijwerken.
Als u nog steeds problemen ondervindt bij het doen van aankopen in de App Store, kunt u contact opnemen met Apple Support voor verdere hulp. Hoe zet je ouderlijk toezicht uit? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de stappen die u moet nemen om het ouderlijk toezicht uit te schakelen variëren afhankelijk van het type software voor ouderlijk toezicht dat u gebruikt. In het algemeen kunt u echter instructies vinden voor het uitschakelen van ouderlijk toezicht door de software voor ouderlijk toezicht te openen en te zoeken naar een optie om de software uit te schakelen of te verwijderen. Als u deze optie niet kunt vinden, moet u misschien de software voor ouderlijk toezicht van uw computer verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat is het Berichtencentrum Iphone?

Openen vanuit het berichtencentrum

Het berichtencentrum toont uw meldingsgeschiedenis. U kunt terugscrollen en bekijken wat u hebt gemist. Er zijn twee manieren om uw meldingen te bekijken in het berichtencentrum: Vanaf het toegangsscherm veegt u vanaf het midden van het scherm omhoog.
Waarom werkt delen met gezin niet? Als je gekochte content niet kunt toevoegen aan de gezinsbibliotheek, kan dat de volgende oorzaken hebben: De content komt niet in aanmerking voor de gezinsbibliotheek. Je hebt de film of het tv-programma met een persoonlijke creditcard of betaalpas gekocht in plaats van met de betaalmethode voor het gezin.

Mensen vragen ook: hoe delen met gezin inschakelen?

Stap 2: Delen met je gezin

  1. Open de Google One-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik bovenaan op Instellingen.
  3. Tik op Gezinsinstellingen beheren.
  4. Zet Google One met je gezin delen aan. Tik op het volgende scherm ter bevestiging op Delen.
  5. Tik op Gezinsgroep beheren.
  6. Volg de instructies om het instellen af te ronden.
Is niet compatibel met deze iPad? Het bericht "is niet compatibel met deze iPad" wordt weergegeven wanneer u een app probeert te installeren die een nieuwere versie van iOS vereist dan wat momenteel op uw iPad is geïnstalleerd. Door uw iPad bij te werken naar de laatste versie van iOS zou u de app moeten kunnen installeren.

Wat is delen met gezin?

Delen met familie betekent dat u bepaalde items of informatie kunt delen met leden van uw familie. Dit kan het delen van foto's, documenten of zelfs gewoon het delen van uw gedachten en gevoelens met hen omvatten. Delen met familie kan helpen om een sterkere band tussen familieleden te creëren en iedereen met elkaar in contact te houden.

Door Carothers Rhem

Vergelijkbare artikelen

Hoe doe je in-app aankopen? :: Hoe zet je in-app-aankopen aan?
Handige links