Huis > W > Welke Browser Voor Ziggo?

Welke browser voor Ziggo?

Met de nieuwe HTML5-player ondersteunt Ziggo Go nu Firefox, Chrome, Edge en Internet Explorer (versie 11). De gebruiker hoeft niets aan te passen, de video's spelen automatisch af.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Daarvan, hoe zet je incognito aan op samsung?

Open de app op je Android-telefoon of -tablet. Tik daarna rechts van de adresbalk op 'Meer'. Je krijgt dan de optie 'Nieuw incognitotabblad' te zien. Tik daarop, zodat een nieuw venster opent. Dit in overweging nemend, wat is in private? Met InPrivate-navigatie worden de browsegeschiedenis, tijdelijke internetbestanden, formuliergegevens, cookies en gebruikersnamen of wachtwoorden niet bewaard in de browser. Ook in de browsers Firefox en Chrome is deze functie aanwezig. Firefox noemt het 'Privénavigatie' en Chrome heeft het over de 'Incognitomodus'.

Wat is incognito op YouTube?

Incognito is een modus in YouTube waarmee gebruikers video's kunnen bekijken zonder te worden gevolgd. Wanneer u de Incognitomodus inschakelt, wordt uw YouTube-geschiedenis (wat u bekijkt en zoekt) niet opgeslagen in uw Google-account. Dit betekent dat uw aanbevelingen en kijkgeschiedenis niet voor u worden gepersonaliseerd terwijl u zich in de Incognitomodus bevindt. Wat moet je doen als je je zoekgeschiedenis niet kan wissen? Als u uw zoekgeschiedenis niet kunt wissen, moet u proberen uw computer of browser opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kunt u proberen uw geschiedenis handmatig te wissen.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Kan geschiedenis en Websitedata niet wissen?

Browsegeschiedenis wissen (app Internet)

  • Open de app Internet.
  • Tik op het pictogram van de drie streepjes.
  • Tik op Instellingen > Persoonlijke gegevens.
  • Tik op Zoekgegevens verwijderen.
  • Zet een vinkje voor of achter Bladergeschiedenis als dit vinkje er nog niet staat.
  • Tik op Gegevens wissen.
Hoe kan ik mijn geschiedenis wissen? Zoekgeschiedenis verwijderen
  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Zoekactiviteit.
  3. Kies de zoekgeschiedenis die je wilt verwijderen. Je kunt kiezen uit: De hele zoekgeschiedenis: Tik boven de geschiedenis op Verwijderen. Alle activiteit verwijderen.

Dienovereenkomstig, hoe doe je donkere modus op safari?

Donkere modus inschakelen

Kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren', klik op 'Algemeen' en selecteer een van de weergavemogelijkheden bovenaan het venster: Licht: gebruik de lichte weergave. Donker: gebruik de donkere weergave.
Men kan zich ook afvragen: hoe zet je google in het zwart? Er is geen betrouwbaar antwoord op deze vraag, aangezien de strategieën om winstgevendheid te bereiken kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke omstandigheden van een bepaald bedrijf. Enkele mogelijke methoden om google in de zwarte cijfers te krijgen zijn echter het verlagen van de bedrijfskosten, het verhogen van de inkomsten of het vinden van nieuwe financieringsbronnen.

Hoe veilig is de Safari browser?

Als het op beveiliging aankomt, is Safari een gemengde zaak. Enerzijds heeft het een aantal functies die het veiliger maken dan andere browsers, zoals de ingebouwde bescherming tegen phishing en malware. Aan de andere kant zijn er in het verleden een aantal beveiligingsproblemen geweest en zijn de standaard beveiligingsinstellingen niet zo goed als ze zouden kunnen zijn. In het algemeen is Safari een goede keuze voor beveiliging, maar er zijn betere opties beschikbaar.

Door Bevers Kvek

Vergelijkbare artikelen

Kan je incognito blokkeren? :: Hoe kom ik uit de incognito modus?
Handige links