Huis > H > Hoe Gebruik Je Giphy?

Hoe gebruik je Giphy?

Grappen uithalen

  • Ga naar www.giphy.com.
  • Klik rechtsboven op Create.
  • Kies Choose Photo or GIF.
  • Kies vanuit je computer de bestanden die je wil gebruiken.
  • Nadat deze zijn geüpload, zal je zien dat Giphy er zelf al een slideshow van heeft gemaakt.
  • Je kunt dan zelf kiezen hoelang je gifje moet duren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een animated gif?

Een gif maken van een bestaand filmpje: Druk in een chatgesprek op de paperclip. Selecteer in de galerij een korte video. Druk rechtsboven op het icoontje 'gif' Hoe maak je een gif van een video? Gif maken van bestaande video

Tik op de chat met de persoon die u wilt verblijden met een zelfgemaakte gif. Tik op het pictogram van een paperclip > Galerij (Android) of het plusteken > Foto- en videobibliotheek (iOS). Open de juiste map en selecteer de video waarvan u een gif wilt maken.

En nog een vraag, hoe gifje maken iphone?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het proces om een GIF op een iPhone te maken varieert afhankelijk van de specifieke app of software die u gebruikt. In het algemeen zal het proces voor het maken van een GIF op een iPhone echter bestaan uit het nemen van een reeks afbeeldingen of video's en deze vervolgens combineren tot een enkel bestand met behulp van een geanimeerde GIF-editor. Er zijn verschillende apps en softwareprogramma's die u kunt gebruiken om een GIF op een iPhone te maken, dus u moet de documentatie raadplegen van de specifieke app of het specifieke programma dat u gebruikt om meer te weten te komen over de specifieke stappen. Dit in overweging nemend, hoe krijg je een gif op whatsapp? Het proces om een gif op WhatsApp te krijgen is vrij eenvoudig. Zoek eerst de gif die je wilt gebruiken. Er zijn veel websites die een grote verscheidenheid aan gifs aanbieden, zoals Giphy of Tenor. Zodra je de perfecte gif hebt gevonden, open je WhatsApp en selecteer je de contactpersoon naar wie je de gif wilt sturen. Tik vervolgens op het pictogram "Bijvoegen" en selecteer de optie "Foto-/videobibliotheek". Zoek de gif die je eerder hebt opgeslagen en selecteer deze. Tik ten slotte op het pictogram "Verzenden" en je gif is onderweg!

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe werkt Giphy op Facebook?

Op je Facebook pagina kun je in jouw statusupdate de url plakken van je gif-bestand. Dus niet klikken op Foto/Video uploaden maar alleen de url in bericht plakken. Hierna zie je waarschijnlijk een lege preview van je gif te zien. Dit heeft de simpele reden dat Facebook even nodig heeft om je gif in te laden. Dus, hoe gif op messenger plaatsen? Gifjes sturen met Facebook Messenger Lite

In de nieuwste versie van de app komt daar verandering in. Het werkt simpel: gebruik simpelweg je toetsenbord-app om een bewegend plaatje te sturen. Dat kan bijvoorbeeld met Gboard, waar standaard gif-ondersteuning ingebouwd is.

Bovendien, hoe werkt een gif bestand?

De letters GIF staan voor Graphics Interchange Format. Het is een grafische bestandsindeling dat is opgebouwd uit pixels. Het belangrijkste kenmerk van een GIF is de mogelijkheid om eindeloze beweging te creëren in een afbeelding. Animated GIF's zijn opgebouwd uit losse beelden die snel achter elkaar worden afgespeeld. En nog een vraag, hoe maak ik een gif samsung? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het maken van een GIF op een Samsung-apparaat kan variëren, afhankelijk van het specifieke model en het besturingssysteem van het apparaat. Veel Samsung-apparaten hebben echter ingebouwde bewerkingstools waarmee gebruikers GIF's kunnen maken van afbeeldingen of video's die op het apparaat zijn opgeslagen. Daarnaast zijn er een aantal apps van derden die kunnen worden gebruikt om GIF's te maken op Samsung apparaten.

Mensen vragen ook: hoe maak je een gif van een youtube video?

Er zijn een paar verschillende manieren om een gif te maken van een YouTube-video. Eén manier is om de ingebouwde GIF-maker van YouTube te gebruiken. Ga hiervoor naar de YouTube-video waarvan je een gif wilt maken. Klik onder de video op de knop "Delen" en vervolgens op de optie "GIF maken". Dit opent de GIF-maker waar je de begin- en eindtijd van de gif kunt selecteren, de framerate kunt kiezen en tekst kunt toevoegen. Als u klaar bent, klikt u op de knop "GIF maken" en uw gif is klaar om te downloaden.
Een andere manier om een gif te maken van een YouTube-video is door gebruik te maken van een dienst van derden zoals Giphy. Ga hiervoor naar de website van Giphy en klik op de knop "Create". Op de volgende pagina klikt u op de optie "Video uploaden" en selecteert u de YouTube-video waarvan u een gif wilt maken. Zodra de video is geüpload, kun je hem bewerken om je gif te maken. Als je klaar bent, klik je op de knop "GIF maken" en je gif is klaar om te downloaden.

Door Justine

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een animated gif in Photoshop? :: Hoe moet je groeperen in Excel?
Handige links