Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Facebook-Pagina Delen?

Hoe kan ik mijn Facebook-pagina delen?

Een pagina delen met vrienden op je tijdlijn:

  1. Ga naar de pagina die je met je vrienden wilt delen.
  2. Tik onder de omslagfoto van de pagina op .
  3. Tik op Delen.
  4. Tik rechtsonder op en selecteer Vrienden.
  5. Schrijf eventueel een update en tik vervolgens op Plaatsen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom kan ik niet Reposten op Instagram?

De belangrijkste reden waarom je het Instagram-verhaal van iemand anders niet kunt delen, is dat je er niet in bent getagd. Met Instagram kun je namelijk een Verhaal alleen opnieuw delen als je erin bent getagd door de persoon die het heeft gepost. Waarom kan ik bericht niet delen in verhaal Instagram? Toestemming voor delen ingehouden

De tweede reden waarom je een bericht misschien niet in je Verhaal kunt delen, is als het andere account delen heeft uitgeschakeld. Een eigenaar van een Instagram-account kan voorkomen dat volgers hun inhoud opnieuw delen.

Waarom kan ik geen posts delen op mijn verhaal?

Als je berichten op je verhaal niet kunt delen, kan dat verschillende oorzaken hebben. Controleer eerst of je een deellimiet hebt ingesteld. Ga hiervoor naar je profiel > Instellingen > Privacy > Limiet voor delen. Als je een deellimiet hebt ingesteld, moet je die aanpassen om berichten op je verhaal te kunnen delen.
Een andere reden waarom je berichten niet kunt delen op je verhaal is als de account van waaruit je probeert te delen privé is. Je kunt alleen berichten delen van openbare accounts.
Zorg ervoor dat je de laatste versie van de app hebt geïnstalleerd. Als je nog steeds problemen hebt met het delen van berichten op je verhaal, probeer dan je toestel opnieuw op te starten. Hoe deel ik een bericht van iemand anders op Facebook? Om een bericht van iemand anders op Facebook te delen, moet u eerst het bericht vinden dat u wilt delen. Zodra je het bericht hebt gevonden, klik je op de knop "Delen" onderaan het bericht. Er verschijnt een pop-upvenster met de opties "Nu delen", "Delen naar pagina", "Delen naar groep" en "Meer". Als je het bericht wilt delen met je Facebook-vrienden, klik je op de optie "Nu delen". Als u het bericht wilt delen met een specifieke Facebook-pagina die u beheert, klikt u op de optie "Delen naar pagina". Als u het bericht wilt delen met een specifieke Facebook-groep, klikt u op de optie "Delen naar groep". Als u meer opties voor het delen van het bericht wilt zien, klikt u op de optie "Meer".

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe deel je een verhaal van iemand anders op Facebook?

Tik onder de foto of video in het overzicht op . Tik op Bericht/video toevoegen aan je verhaal. Tik op Verzenden naar. Tik op Delen naast Je verhaal en vervolgens op Klaar. Hoe deel je een bericht in je verhaal? Zo deel je een instagram post in je story

  • Ga naar je eigen profiel door op je profielfoto rechts onderin te klikken.
  • Klik op de post die je door wilt plaatsen in je story.
  • Klik op het vliegtuigje rechts naast het 'like' en 'comment' icoontje.
  • Klik op 'voeg foto toe aan verhaal' (EN: 'Add post to your story)

Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder ik een pagina op facebook?

Een Facebook-bedrijfspagina verwijderen

Klik op Accounts en vervolgens op Pagina's. Selecteer de pagina die je wilt verwijderen en klik op Verwijderen.
Welke accounts zijn er? Er zijn verschillende soorten rekeningen in de boekhouding:
Activarekeningen: deze rekeningen vertegenwoordigen de middelen van het bedrijf, zoals contant geld, inventaris en apparatuur.
Schuldenrekeningen: deze rekeningen vertegenwoordigen de schulden en verplichtingen van het bedrijf, zoals leningen en crediteuren.
Aandelenrekeningen: deze rekeningen vertegenwoordigen de investering van de eigenaren in het bedrijf, zoals gewone aandelen en ingehouden winst.
Inkomstenrekeningen: deze rekeningen vertegenwoordigen de inkomsten van het bedrijf, zoals verkopen en rente-inkomsten.
Kostenrekeningen: deze rekeningen vertegenwoordigen de uitgaven van het bedrijf, zoals huur en nutsvoorzieningen.

Daarvan, kun je whatsapp gebruiken zonder facebook?

WhatsApp is een berichtenapp waarmee gebruikers met elkaar kunnen communiceren via tekst, spraak en videogesprekken. WhatsApp kan zonder Facebook-account worden gebruikt door je aan te melden met een telefoonnummer.

Door Kat Huhman

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een filter op insta? :: Is Instagram gelinkt aan Facebook?
Handige links