Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Verhaal Niet Delen Op Instagram?

Waarom kan ik mijn verhaal niet delen op Instagram?

Als je in een Verhaal bent genoemd, maar er geen optie is om het te delen, is er mogelijk iets mis met de app. Los mogelijke oorzaken op, zoals: Je app is niet bijgewerkt. Als je een oude versie van Instagram gebruikt, kun je een aantal functies kwijtraken, waaronder het opnieuw delen van Stories.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe deel je een verhaal van iemand anders?

Ga als volgt te werk om een ​​bestaand verhaal naar een andere gebruiker op Instagram te sturen: Tik op de Story bovenaan je scherm. Tik op de paper airplane rechts van het tekstvak. Kraan Send naast elke gebruiker die u het verhaal wilt zien. Hoe deel je iemands post op je verhaal? Zo deel je een instagram post in je story

  1. Ga naar je eigen profiel door op je profielfoto rechts onderin te klikken.
  2. Klik op de post die je door wilt plaatsen in je story.
  3. Klik op het vliegtuigje rechts naast het 'like' en 'comment' icoontje.
  4. Klik op 'voeg foto toe aan verhaal' (EN: 'Add post to your story)

Kun je een Instagram account delen?

Ja, je kunt een Instagram-account delen. Om dit te doen, logt u gewoon in op het account op de app en tikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek. Selecteer vanaf daar "Profiel bewerken" en scroll naar beneden naar het gedeelte "Accounts". Hier kunt u andere Instagram-accounts toevoegen of verwijderen waarmee u wilt delen. Dus, wie heeft mijn verhaal gedeeld? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van het sociale mediaplatform in kwestie en de privacy-instellingen die de gebruiker heeft geselecteerd. In het algemeen echter, wanneer een gebruiker een verhaal deelt op een social media platform, is het meestal zichtbaar voor al zijn vrienden of volgers. In sommige gevallen kan het verhaal ook zichtbaar zijn voor het publiek, afhankelijk van de instellingen van het platform.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Kan bericht niet delen in Story?

Je account staat standaard toe dat anderen jouw posts kunnen delen in hun Stories. Wil je dit niet? Ga dan naar 'Instellingen' via het tandwieltje rechtsboven in je profiel, ga naar 'Privacy en beveiliging' en vink de optie 'Opnieuw delen in Stories' uit. Waarom kan ik geen posts delen op mijn Verhaal? Je kan geen posts delen van iemand met een privé account of die de optie heeft uitgezet in de instellingen. Staan je instellingen juist staan om posts te delen? Deze kan je vinden bij 'instellingen' > 'Privacy' > 'verhaal'.

Kan je je verhaal op Instagram aanpassen?

Helaas, een Instagram storie die je hebt geplaatst kun je niet meer bewerken. Wel kun je de storie verwijderen en een nieuwe plaatsen. Kunnen mensen zien dat je twee Instagram accounts hebt? Ja, mensen kunnen zien dat je twee Instagram-accounts hebt als je bent aangemeld bij beide accounts op hetzelfde apparaat. Wanneer u bent aangemeld bij twee accounts op hetzelfde apparaat, verschijnen uw profielnaam en profielfoto in de bovenhoek van de Instagram-app.

Dienovereenkomstig, kan ik een instagram account overdragen?

Ja, u kunt een Instagram-account overdragen aan een andere persoon. Om dit te doen, moet u naar de instellingenpagina van uw account gaan en naar beneden scrollen naar het gedeelte "Account". Hier ziet u een optie "Eigenaar wijzigen". Als u hierop klikt, kunt u de gebruikersnaam van de nieuwe eigenaar invoeren en de overdracht bevestigen.

Door Ugo

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn Verhalenarchief? :: Wat is de volgorde van volgers op Instagram?
Handige links