Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Verhalenarchief?

Waar vind ik mijn Verhalenarchief?

Ga naar het gedeelte Verhalen bovenaan je nieuwsoverzicht. Tik rechtsboven op Je archief.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, hoe kun je zien wie je bericht heeft gedeeld?

Deze stap is afhankelijk van hoe ver je bericht op je tijdlijn staat. Klik op [getal] gedeeld. Dit vind je direct onder de 'Vind ik leuk'-knop onder je bericht. Als je dit doet, krijg je een lijst met mensen te zien die je bericht hebben gedeeld op hun eigen pagina's of op de pagina van een andere gebruiker. Kun je zien hoe vaak iemand je verhaal bekijkt? Toch weten of onbekende mensen je Story checken? Scrol dan eens door de lijst met kijkers. Je vindt hier alle mensen die naar je Verhaal kijken, inclusief die je niet volgen. Instagram geeft je tot 48 uur om te zien wie je Story checkt.

Bovendien, hoe kun je zien wie je verhaal bekijkt op instagram?

Er is geen manier om te zien wie je verhaal op Instagram heeft bekeken. De enige mensen die die informatie kunnen zien, zijn de mensen die aan het verhaal hebben bijgedragen (d.w.z. de mensen die er inhoud op hebben geplaatst). Je kunt ook vragen hoe bewerk je een bericht op instagram? Er is geen ingebouwde functie om posts op Instagram te bewerken, maar er zijn een paar workarounds die je kunt gebruiken:
- Gebruik een app van derden zoals Later of Hootsuite om je posts te plannen en te beheren. Met deze apps kun je je berichten van tevoren opstellen, bewerken en plannen, zodat je zeker weet dat je bijschrift en afbeelding helemaal naar wens zijn voordat je op publiceren drukt.
Gebruik de functie Stories van Instagram om je berichten te bewerken. Met Stories kun je kleine bewerkingen op je afbeeldingen uitvoeren (zoals bijsnijden, filters en tekstoverlays) voordat je ze op je feed plaatst.
- Gebruik een aparte fotobewerkingsapp om je afbeeldingen te bewerken voordat je ze uploadt naar Instagram. Dit is een goede optie als je meer controle over je afbeelding wilt dan wat Stories toestaat. Enkele populaire fotobewerkingsapps zijn Snapseed, VSCO en Lightroom.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoeveel seconden verhaal Instagram?

Momenteel is de limiet 15 seconden. De stap past in de koers van Instagram om de strijd met video-app TikTok op te voeren. Instagram laat de eerste groep gebruikers langere Stories publiceren die niet meer worden opgesplitst in delen van 15 seconden. De langere Stories mogen maximaal 60 seconden duren. Hoeveel Instagram accounts kun je hebben? Je kunt maximaal vijf accounts beheren in één app. Instagram is relatief laat met de functionaliteit in vergelijking met andere social media-apps. Zo kun je onder meer bij Twitter en Facebook al langer wisselen tussen verschillende accounts die door jou beheerd worden, zonder constant in en uit te hoeven loggen.

Hoe verwijder ik een van de meerdere Instagram accounts die ik heb gekoppeld aan een enkele aanmelding?

Hoe verwijder ik een van de meerdere Instagram-accounts die ik heb gekoppeld aan een enkele aanmelding?

  1. Tik op of op je profielfoto rechtsonder om naar je profiel te gaan.
  2. Tik rechtsboven op en vervolgens op Instellingen.
  3. Tik op Aanmeldgegevens.
  4. Tik op naast het account dat je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.
Hoeveel accounts zijn er op Instagram? Er zijn meer dan een miljard accounts op Instagram.

Kun je je Instagram-account verwijderen?

Ja, u kunt uw Instagram-account op elk moment verwijderen door deze stappen te volgen:
1. Tik op of je profielfoto rechtsonder om naar je profiel te gaan.
2. Tik rechtsboven op en vervolgens op Instellingen.
3. Scroll naar beneden en tik op Uw account verwijderen, tik vervolgens nogmaals op Uw account verwijderen om te bevestigen.
Als u van gedachten verandert, kunt u uw account opnieuw activeren door u binnen 30 dagen na het verwijderen opnieuw aan te melden. Na 30 dagen worden uw account en al uw foto's, opmerkingen en likes definitief verwijderd.

Door Kreda

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je iemand verbergen op Instagram? :: Waarom kan ik mijn verhaal niet delen op Instagram?
Handige links