Huis > W > Waarom Heb Ik Geen Internet Op Mijn Computer?

Waarom heb ik geen internet op mijn computer?

Selecteer de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen > Netwerk en internet > Status > Netwerk opnieuw instellen. Op het scherm Netwerk opnieuw instellen selecteert u Nu opnieuw instellen > Ja om te bevestigen. Wacht totdat uw pc opnieuw wordt gestart en kijk of dit het probleem oplost.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, waarom blijft mijn wifi niet verbonden?

Stap 1: De instellingen controleren en opnieuw opstarten

Zorg ervoor dat wifi is ingeschakeld. Schakel wifi vervolgens uit en weer in om opnieuw verbinding te maken. Meer informatie over hoe u verbinding kunt maken met wifi-netwerken. Zorg ervoor dat de vliegtuigmodus is uitgeschakeld.
Dit in overweging nemend, waarom heb ik wel wifi maar geen internet? Soms heeft de fout 'wifi verbonden – geen internet' te maken met de internetverbinding en niet met je apparaat. Het kan te wijten zijn aan gebroken kabels, storingen, of iets anders dat je niet in de hand hebt. Het is dus belangrijk om te weten of het probleem bij je internetprovider ligt.

Waarom gaat mijn wifi steeds uit op mijn telefoon?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je wifi op je telefoon blijft uitvallen. Een mogelijkheid is dat de wifi instellingen van je telefoon niet correct zijn geconfigureerd. Een andere mogelijkheid is dat er iets mis is met de wifi-antenne van je telefoon. Een andere mogelijkheid is dat de wifi chip van je telefoon beschadigd is. Tot slot is het ook mogelijk dat er iets mis is met je router of het netwerk van je internetprovider. Hoe kan het dat ik geen 4G heb? Er zijn een paar redenen waarom u geen 4G-service hebt. Eén mogelijkheid is dat uw telefoon niet compatibel is met 4G LTE-technologie. Een andere mogelijkheid is dat u zich in een gebied bevindt dat geen 4G-dekking heeft. Tot slot kan uw 4G-service zijn uitgeschakeld in de instellingen van uw telefoon.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: kan geen verbinding maken met internet op laptop?

Verwijder uw draadloze netwerkkaart of usb adapter en sluit deze opnieuw aan op uw computer of laptop. Dit is vaak een oplossing voor problemen met uw draadloze netwerkkaart. Probeer uw wifi kaart eens op een andere computer. Werkt deze hier ook niet, dan zou de kaart kapot kunnen zijn. Dit in overweging nemend, hoe krijg je internet op je laptop? USB modem / dongle

Om verbinding met internet te kunnen maken heb je een abonnement voor mobiel internet nodig. Meestal krijg je de USB modem gratis als je een abonnement afsluit. Het gebruik van de USB modem is eenvoudig; je plugt de USB modem in de laptop, installeert eenmalig de software en je kunt direct online.

Bovendien, wat moet je doen als je wifi het niet doet?

Herstart je modem

Het klinkt te simpel, maar vaak is een werkende oplossing gewoon het herstarten van je modem. Wanneer je het apparaat uitschakelt met de knop aan de achterkant, 10 seconden wacht en het modem weer aanzet, maakt hij opnieuw verbinding.
Hoe kan je weten of je router kapot is? Als uw router kapot is, ervaart u waarschijnlijk een of meer van de volgende symptomen:
-Uw internetverbinding valt volledig weg
-Uw internetverbinding is erg traag
-U kunt wel verbinding maken met uw router maar niet met het internet
-De lampjes van uw router zijn uit of gedragen zich ongewoon

Hoe kan ik zien of mijn netwerkkaart kapot is?

Er zijn een paar manieren om te zien of uw netwerkkaart kapot is:
1. Controleer het apparaatbeheer om te zien of de netwerkkaart wordt vermeld. Als hij er niet bij staat, is hij waarschijnlijk kapot.
2. Probeer een andere computer in het netwerk te pingen. Als u een andere computer niet kunt pingen, is de netwerkkaart waarschijnlijk kapot.
3. Probeer verbinding te maken met het internet. Als u geen verbinding met internet kunt maken, is de netwerkkaart waarschijnlijk kapot.

Door Syst

Vergelijkbare artikelen

Heb wel internet maar kan geen pagina openen? :: Hoe zet ik een poort open op mijn router?
Handige links