Huis > K > Kan Iemand Anders Mijn Geschiedenis Zien?

Kan iemand anders mijn geschiedenis zien?

Je provider kan je internetverkeer inzien, maar mag dit niet delen of opslaan. Sinds 2015 is de bewaarplicht wet afgeschaft. Hierdoor mogen internetproviders internetgeschiedenis en locatiegegevens niet meer opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: welke netwerken verbinden de wereld?

LAN en WAN

LAN-netwerken verbinden meerdere computers binnen een kamer, huis of gebouwencomplex (bijvoorbeeld een kantoor). WAN staat voor Wide Area Network. Een WAN-netwerk is niet beperkt in afstand en kan wereldwijd computers verbinden.
En nog een vraag, welk type netwerk heb ik? Door de postcodecheck van KPN Netwerk te doen weet je zeker of je glasvezel hebt of kan krijgen. Hiermee achterhaal je namelijk welk netwerk er op jouw adres beschikbaar is. Vervolgens zie je ook welke providers en snelheden er op jouw adres leverbaar zijn.

Je kunt ook vragen waaruit bestaat een netwerk?

Een netwerk is een verzameling apparaten die met elkaar zijn verbonden om gegevens of middelen te delen. Apparaten in een netwerk kunnen op verschillende manieren met elkaar worden verbonden, onder meer via bekabelde of draadloze verbindingen. Dienovereenkomstig, wat is wap2? WAP2 is een verbeterde versie van het Wireless Application Protocol, een draadloos communicatieprotocol dat wordt gebruikt om gegevens- en spraakdiensten te leveren op mobiele apparaten. WAP2 biedt meer veiligheid en betrouwbaarheid dan WAP en is achterwaarts compatibel met WAP-apparaten.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Is hotspot traceerbaar?

Als hij bijvoorbeeld openbare wifi heeft gebruikt om de misdaad te plegen, kunnen de autoriteiten de activiteit alleen traceren naar die openbare hotspot. Waarom IP-adres verbergen? Er zijn veel redenen waarom je je IP-adres zou moeten verbergen, maar de meest voorkomende zijn het omzeilen van geografische blokkades om toegang te kunnen krijgen tot online content (van streamingsplatforms als Netflix) en om je online privacy te beschermen.

Wat kan je met een IP-adres?

Met een IP-adres zijn computers zichtbaar voor andere computers op het internet. Ook smartphones, tablets, routers, printers en andere computerapparatuur kunnen elkaar op die manier vinden. Ze zijn vervolgens in staat met elkaar te 'praten'. Hoe kan ik zien of er iemand meekijkt op mijn computer? Er zijn een paar tekenen dat iemand uw computer bespioneert:
1. De prestaties van uw computer vertragen onverwacht. Dit kan komen doordat iemand spyware of een hulpmiddel voor toegang op afstand heeft geïnstalleerd, die veel van de bronnen van uw computer in beslag kunnen nemen.
2. U ziet nieuwe pictogrammen of programma's die u niet herkent. Dit kan zijn omdat iemand software heeft geïnstalleerd om uw activiteiten te bespioneren of om uw computer op afstand te besturen.
3. Uw muiscursor beweegt uit zichzelf of klikt zelf op dingen. Dit is een zeker teken dat iemand uw computer op afstand bestuurt, en dat kan zonder uw medeweten of toestemming.
4. U vindt vreemde of onbekende bestanden op uw harde schijf. Dit kan zijn omdat iemand software heeft geïnstalleerd om uw activiteiten te bespioneren of om uw computer op afstand te besturen.
5. U krijgt vreemde pop-ups of e-mails van onbekende mensen. Dit kan zijn omdat iemand probeert te phishen naar uw persoonlijke gegevens of malware op uw computer te installeren.
Als u vermoedt dat iemand uw computer bespioneert, is het belangrijk stappen te ondernemen om uw privacy en veiligheid te beschermen. Installeer anti-spyware software om spyware die op uw systeem is geïnstalleerd op te sporen en te verwijderen. Gebruik een sterk wachtwoord om uw computer te beschermen en klik niet op links of bijlagen van mensen die u niet kent.

Kan je school je geschiedenis zien?

Het antwoord op deze vraag hangt af van het internetfilter en het controlesysteem van de school. Als de school een internetfilter heeft, kunnen ze misschien zien welke websites je hebt bezocht. Ze kunnen echter niet je surfgeschiedenis zien, tenzij je de computer van de school gebruikt. Als je je eigen apparaat gebruikt, kan de school je surfgeschiedenis niet inzien, tenzij ze toezichtsoftware op je apparaat hebben geïnstalleerd.

Door Meg

Vergelijkbare artikelen

Wat is een M2M SIM kaart? :: Kan je via wifi zien wat iemand doet?
Handige links