Huis > W > Waar Vind Ik Airdrop Bestanden Op Iphone?

Waar vind ik AirDrop bestanden op iPhone?

Op een iPhone of iPad wordt onmiddellijk de juiste applicatie geopend op basis van het ontvangen bestand. Als dit niet het geval is wordt er een pop-up menu getoond en dien je zelf een app te kiezen. Ontvang je bestanden op je Mac via AirDrop, dan kun je deze altijd terug vinden in de map 'Downloads'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Is AirDrop gratis?

Airdrop crypto alert

Het is een gratis platform waar je gemakkelijk navigeert naar de huidige websites van het protocol.
Kun je Airdroppen met Samsung? Googles antwoord op AirDrop

Nearby Share is voor toestellen met Android 6.0 en hoger. Google Pixel- en Samsung-telefoons zullen de eerste zijn die de update krijgen.

Waarom doet AirPlay het niet?

Er zijn een paar redenen waarom AirPlay niet werkt. Eén reden kan zijn dat de apparaten zich niet in hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden. Een andere reden kan zijn dat AirPlay niet is ingeschakeld op het apparaat waarvan u probeert af te spelen, of dat AirPlay is uitgeschakeld op het apparaat waarnaar u probeert af te spelen. U kunt ook controleren of beide apparaten over de laatste software-updates beschikken. Men kan zich ook afvragen: waarom doet de wifi het niet op mijn iphone? Er kunnen een aantal redenen zijn waarom de wifi niet werkt op je iPhone. Eén mogelijkheid is dat de telefoon zich niet binnen het bereik van een wifi-netwerk bevindt. Een andere mogelijkheid is dat de wifi instellingen van de telefoon niet correct zijn geconfigureerd. Een andere mogelijkheid is dat de wifi-antenne van de telefoon beschadigd is.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Kan geen fotos importeren van iPhone naar Mac?

De Foto's-app van macOS

Open de Foto's-app en kies onder 'Apparaten' de naam van jouw iPhone. De app toont de foto's die op je toestel staan. In de app staat rechtsboven in het venster 'importeer foto's'. Als je daarop klikt, worden alle foto's van je iPhone naar de Mac gekopieerd.
Hoe koppel je je iPhone aan je macbook? Om synchronisatie via wifi in te stellen, sluit je het apparaat met een USB- of USB-C-kabel aan op de Mac. Vervolgens schakel je synchronisatie via wifi in en kies je de gewenste instellingen. Telkens als het apparaat via wifi verbinding maakt met de Mac, kun je het selecteren in de navigatiekolom en synchroniseren.

Mensen vragen ook: hoe zet ik fotos op mijn mac?

Voer een van de volgende stappen uit:

  1. Sleep bestanden of mappen van de Finder naar het Foto's-venster.
  2. Sleep bestanden of mappen van de Finder naar het Foto's-symbool in het Dock.
  3. Open Foto's en kies 'Archief' > 'Importeer'. Selecteer de foto's of de map die je wilt importeren en klik op 'Bekijk voor import'.
Mensen vragen ook: waarom lukt het niet om foto's van iphone naar pc? Er zijn een aantal redenen waarom het niet mogelijk is om foto's van je iPhone naar je pc te transferreren. In sommige gevallen is het niet mogelijk om de foto's op je pc te openen of te bewerken. In andere gevallen kun je de foto's wel op je pc bekijken, maar niet opslaan of verzenden.
De meest voorkomende oorzaak van het probleem is dat de foto's op je iPhone zijn opgeslagen in een ander bestandsformaat dan de foto's op je pc. De foto's op je iPhone zijn meestal opgeslagen in het JPEG-formaat, terwijl de foto's op je pc meestal opgeslagen zijn in het TIFF-formaat.
Om de foto's van je iPhone naar je pc te transferreren, moet je ze eerst converteren naar het TIFF-formaat. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar de eenvoudigste manier is om een gratis online converter te gebruiken.
Als je de foto's van je iPhone naar je pc wilt transferreren, moet je ze eerst converteren naar het TIFF-formaat. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar de eenvoudigste manier is om een gratis online converter te gebruiken.

En nog een vraag, hoe haal ik gesynchroniseerde foto's van mijn iphone?

Als je foto's wilt terughalen die je hebt gesynchroniseerd van je iPhone, kun je de volgende instructies volgen:
1. Ga naar de fotobibliotheek op je iPhone.
2. Selecteer de foto's die je wilt terughalen.
3. Klik op de knop 'Wijzig' in de rechterbovenhoek van het scherm.
4. Selecteer de optie 'Alle foto's verwijderen' en bevestig je keuze.
5. Ga naar de website van iCloud (icloud.com) en log in met je Apple-ID.
6. Klik op de knop 'Foto's' in het menu aan de bovenkant van het scherm.
7. Selecteer de foto's die je wilt terughalen en klik op de knop 'Downloaden'.

Door Martelli

Vergelijkbare artikelen

Waarom doet AirDrop het niet op Mac? :: Hoe zet ik AirDrop uit op iPhone?
Handige links