Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Je Ipad Niet Meer Aan Krijgt?

Wat moet je doen als je je iPad niet meer aan krijgt?

Een iPad zonder thuisknop herstarten

  1. Houd een van de volumeknoppen en de bovenste knop ingedrukt tot u de schuifknop 'Zet uit' ziet.
  2. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld.
  3. Om het apparaat weer in te schakelen, houdt u de bovenste knop ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat moet je doen als je een Bootloop hebt?

Houd de volume-omlaagknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet. iPhone 6s en ouder: Houd de sluimerknop en de thuisknop ingedrukt. Houd de thuisknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet. Hoe lang duurt herstel iPad? Uw computer probeert de software opnieuw te installeren zonder uw gegevens te wissen. Wacht tot uw computer de software voor uw iPad heeft gedownload. Als het downloaden langer duurt dan 15 minuten en uw iPad het scherm van de herstelmodus verlaat, wacht u tot het downloaden is voltooid en herhaalt u vervolgens stap 3.

Dienovereenkomstig, wat is bootloop iphone?

Een bootloop is wanneer een iPhone vastzit in een lus van voortdurend opnieuw opstarten. Dit kan om verschillende redenen gebeuren, zoals een software-update die niet volgens plan verliep, een mislukte jailbreak-poging of een hardwareprobleem. Als je iPhone vastzit in een bootloop, moet je hem aansluiten op een computer en iTunes gebruiken om de software te herstellen. Wat moet je doen als je iPhone aan en uit gaat? Er zijn een paar dingen die je kunt proberen als je iPhone aan en uit gaat:
1. Start uw iPhone opnieuw op: Houd de Slaap/Wektoets ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep de schuifknop om uw iPhone volledig uit te schakelen. Zodra je iPhone is uitgeschakeld, houd je de Slaap/Wektoets opnieuw ingedrukt totdat je het Apple-logo ziet.
2. Controleer op een software-update: Zorg ervoor dat je de laatste versie van iOS gebruikt. Om te controleren op een software-update ga je naar Instellingen > Algemeen > Software-update.
3. Reset je iPhone: Je kunt je iPhone resetten naar de fabrieksinstellingen. Dit zal al je gegevens wissen, dus zorg ervoor dat je eerst een back-up maakt van je iPhone. Om je iPhone te resetten, ga je naar Instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen.
4. Neem contact op met Apple support: Als je al het bovenstaande hebt geprobeerd en je iPhone nog steeds aan en uit gaat, moet je misschien contact opnemen met Apple support.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Je kunt ook vragen kan er een nieuwe batterij in de ipad?

De batterij van je iPad kun je niet eenvoudig zelf vervangen, omdat je de gehele behuizing moet verwijderen om erbij te kunnen. Daarvoor moet je de lijmlaag waarmee het scherm verlijmd is verwijderen. Dienovereenkomstig, waar zit de aan uit knop ipad? De iPad inschakelen: Houd de bovenste knop ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt. De iPad uitschakelen: Houd de bovenste knop ingedrukt en sleep de schuifknop.

Hoe reset je een iPad zonder Apple ID?

Start iTunes en verbind uw iPad met een computer. Druk tegelijkertijd op de knoppen "Sleep / Wake" en "Home" totdat de optie 'Verbinden met iTunes' op het scherm verschijnt. Druk op OK wanneer het bericht "iTunes heeft iPad in herstelmodus gedetecteerd" op het scherm verschijnt. Druk vervolgens op "Herstellen". Wat is een sluimer knop? Een sluimerknop is een knop op een wekker die het alarm gedurende een korte periode, meestal negen minuten, tot zwijgen brengt. Na afloop van de sluimerperiode gaat het alarm weer af.

Dus, hoe geef je een iphone een harde reset?

Om een iPhone een harde reset te geven, moet u tegelijkertijd de home-knop en de aan/uit-knop ingedrukt houden. Blijf beide knoppen ingedrukt houden totdat het scherm uit en weer aan gaat en u het Apple logo ziet. Op dat moment kunt u de knoppen loslaten en is uw iPhone gereset.

Door Dolley Jernejcic

Vergelijkbare artikelen

Hoe start je iPhone 12 op? :: Is serienummer hetzelfde als IMEI-nummer?
Handige links