Huis > H > Hoe Maak Je Een Ipad Leeg Voor Verkoop?

Hoe maak je een iPad leeg voor verkoop?

Alle inhoud en instellingen van je iPad wissen

  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPad opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe iPad wissen zonder Apple ID?

Selecteer op uw iPad Instellingen en open het tabblad Algemeen en tik op Reset. Vervolgens moet u op "Alle inhoud en instellingen wissen" drukken om de fabrieksinstellingen te herstellen. Selecteer de opties "Back-up vervolgens wissen" of " Nu wissen" , afhankelijk van de status van uw back-up. Hoe zet je iPad terug naar fabrieksinstellingen? iPad volledig terug naar fabrieksinstellingen

  1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op Algemeen.
  3. Tik op Zet over of stel iPad opnieuw in.
  4. Tik op Wis alle inhoud en instellingen.
  5. Tik op Ga door.
  6. Bevestig je keuze met je iPad-toegangscode.

Hoe zet ik alles over van oude naar nieuwe iPad?

Er zijn een paar verschillende manieren om alles van je oude iPad over te zetten naar je nieuwe iPad. Eén manier is om de iCloud-back-upfunctie te gebruiken. Om dit te doen, sluit u uw oude iPad aan op een stroombron en een Wi-Fi-netwerk en gaat u vervolgens naar Instellingen > iCloud > Back-up. Tik op Nu back-up maken en wacht tot het proces is voltooid. Zodra de back-up is voltooid, schakelt u uw oude iPad uit en stelt u uw nieuwe iPad in. Als daarom wordt gevraagd, kiest u Herstellen vanuit iCloud-back-up en meldt u zich aan met uw Apple ID. Selecteer de zojuist gemaakte back-up in de lijst en wacht tot het herstelproces is voltooid.
Een andere manier om alles van je oude iPad naar je nieuwe iPad over te zetten is door iTunes te gebruiken. Sluit eerst uw oude iPad aan op uw computer en start iTunes. Selecteer uw apparaat in de lijst en klik op het tabblad Overzicht. Klik in de sectie Back-ups op de knop Nu een back-up maken. Zodra de back-up is voltooid, koppelt u uw oude iPad los en sluit u uw nieuwe iPad aan op uw computer. Selecteer uw nieuwe apparaat in de lijst en klik op de knop Back-up herstellen. Selecteer de zojuist gemaakte back-up in de lijst en klik op de knop Herstellen.
Als u een iCloud-account hebt, kunt u ook de iCloud Sleutelhanger gebruiken om uw wachtwoorden en andere gevoelige gegevens over te brengen naar uw nieuwe iPad. Ga hiervoor naar Instellingen > iCloud > Sleutelhanger en zet de schakelaar iCloud Sleutelhanger aan. Voer uw iCloud-wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd en volg vervolgens de instructies op het scherm. Wat moet ik doen met mijn oude iPad? Er zijn een paar opties voor wat te doen met een oude iPad. Eén optie is om hem te verkopen. Er zijn veel sites en apps waarmee je elektronica kunt verkopen, waaronder oude iPads. Een andere optie is om hem in te ruilen voor een nieuwer model. Veel bedrijven, waaronder Apple, hebben inruilprogramma's waarbij je in ruil voor je oude apparaat korting krijgt op een nieuwe aankoop. Tot slot kunt u het gewoon bewaren als back-up of het aan iemand anders geven om te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Daarvan, hoe kan ik mijn ipad loskoppelen van mijn iphone?

Uw gekoppelde iPhone, iPad of iPod touch verwijderen

  1. Tik op 'Instellingen', tik op uw naam en tik vervolgens op 'Media en aankopen'.
  2. Tik op 'Toon account'. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen.
  3. Scrol omlaag en tik vervolgens op 'Verwijder dit apparaat'.
Kun je een iPad gebruiken zonder Apple ID? Een Apple ID is onlosmakelijk verbonden aan een Apple-apparaat en heb je nodig om jouw device te kunnen gebruiken. Zonder Apple ID is al deze geweldige technologie onbruikbaar.

Hoe kun je een iPhone resetten zonder Apple ID?

iPhone resetten zonder Apple ID

  1. Stap 1: Start op je computer iTunes op en verbind je computer met een USB kabel.
  2. Stap 2: Schakel vervolgens je iPhone uit.
  3. Stap 3: Druk de homeknop in en houd deze 3 seconden ingedrukt.
  4. Stap 4: Druk dan de powerknop en homeknop tegelijk in en houd deze allebei voor 10 seconden ingedrukt.
Daarvan, hoe reset ik mijn ipad zonder wachtwoord? Er zijn een paar manieren om uw iPad te resetten zonder wachtwoord:
1. Als u uw iPad niet hebt gesynchroniseerd met iTunes en u bent uw wachtwoord vergeten, kunt u uw iPad resetten door hem in de DFU-modus te zetten. Sluit hiervoor uw iPad aan op uw computer en schakel hem uit. Houd vervolgens de thuisknop en de aan/uit-knop tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt. Laat na 10 seconden de aan/uit-knop los, maar blijf de thuisknop ingedrukt houden. Als het goed is, wordt het scherm van uw iPad zwart. Op dit punt kunt u de Home-knop loslaten en uw computer zou uw iPad in DFU-modus moeten herkennen. U kunt dan uw iPad herstellen met iTunes.
2. Als je je iPad hebt gesynchroniseerd met iTunes, kun je je wachtwoord opnieuw instellen door je iPad te herstellen vanaf een eerdere back-up. Sluit hiervoor uw iPad aan op uw computer en open iTunes. Selecteer vervolgens uw iPad in de lijst met apparaten en klik op de knop "Herstellen".
3. Als u uw Apple ID en wachtwoord kent, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen door naar de Apple ID-website te gaan en de instructies te volgen.
4. Als u een wachtwoord voor uw iPad heeft ingesteld, kunt u uw iPad resetten door 6 keer het verkeerde wachtwoord in te voeren. Na de 6e poging zal uw iPad u vragen uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als ik terugga naar fabrieksinstellingen?

Er zijn een paar verschillende dingen die kunnen gebeuren als u teruggaat naar de fabrieksinstellingen, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Meestal wordt het apparaat dan teruggezet naar hoe het was toen u het kocht, wat betekent dat alle instellingen die u hebt gewijzigd, worden teruggezet naar de standaardinstellingen, en alle bestanden of apps die u hebt toegevoegd, worden verwijderd.

Door Obeng Stuckel

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een iPad helemaal leeg? :: Hoe iPad wissen zonder Apple ID?
Handige links