Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen De Iphone 11 En De Iphone 13?

Wat is het verschil tussen de iPhone 11 en de iPhone 13?

Een van de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 13-modellen, iPhone 12-modellen en de oudere iPhone 11 en iPhone XR is hardware. Zoals je zou verwachten, heeft de iPhone 13 een hobbel in hardware, van de A14-chip in de iPhone 12, de A13 in de iPhone 11 en de A12-chip in de XR naar de A15-chip.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Vervolgens, welke telefoon is beter iphone 13 of iphone 13 pro?

Conclusie. Apple iPhone 13 is een goed toestel, maar met iPhone 13 Pro heb je meer mogelijkheden. Zo zoom je met de telelens ver in zonder dat je foto's en video's minder scherp worden. Verder heeft het scherm dankzij ProMotion een hogere verversingssnelheid, waardoor animaties er vloeiender uitzien. Men kan zich ook afvragen: wat is beter aan de iphone 13? Alles is net iets beter op de iPhone 13

Er is onder meer een langere batterijduur, betere processor en een geüpgradede camera-opzet aanwezig dan bij zijn voorgangers. Als je op zoek bent naar een snelle, capabele smartphone en geen extra Pro-functies nodig hebt, is dit een zeer goede keuze.

Wat is er beter aan de iPhone 13?

De iPhone 13 is in een paar belangrijke opzichten beter dan de iPhone 12. Ten eerste heeft de iPhone 13 een beter camerasysteem. De iPhone 13 heeft een nieuwe Ultra Wide-camera met een diafragma van f/1.8 en een gezichtsveld van 120 graden. Hij heeft ook een nieuwe Wide-camera met een diafragma van f/1.6, de grootste ooit op een iPhone. De iPhone 13 heeft ook een nieuwe Nachtmodus portretmodus en een nieuwe Smart HDR 3 functie.
De iPhone 13 heeft ook een beter display. Het heeft een nieuw OLED-display met een hogere resolutie dan de iPhone 12. De iPhone 13 heeft ook een nieuwe ProMotion-functie waarmee het display met een snelheid van 120Hz kan verversen.
De iPhone 13 heeft ook een nieuwe processor. Hij heeft de A14 Bionic-chip, wat de snelste chip ooit in een smartphone is.
De iPhone 13 is ook duurzamer dan de iPhone 12. Hij heeft een nieuw Ceramic Shield frontpaneel dat vier keer beter bestand is tegen vallen dan de iPhone 12.
Al met al is de iPhone 13 in een paar belangrijke opzichten een betere telefoon dan de iPhone 12. Hij heeft een beter camerasysteem, een beter display, een snellere processor en is duurzamer. Hoe lang gaat de iPhone 11 nog mee? De iPhone 11 werd uitgebracht op 20 september 2019 en gaat waarschijnlijk mee tot ongeveer september 2021, wanneer Apple naar verwachting zijn volgende generatie iPhones zal uitbrengen. Apple heeft echter een geschiedenis van het uitbrengen van nieuwe iPhones in de herfst, dus de releasedatum van de opvolger van de iPhone 11 zou kunnen worden verschoven naar oktober of november 2021.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Je kunt ook vragen wat is de slechtste iphone?

Helaas is de Apple iPhone SE de slechtste iPhone die verkrijgbaar is. Kijk maar eens naar de specificaties van de verschillende modellen. Het probleem met de iPhone SE uit 2022 is dat hij niet zoveel verbeterd is ten opzichte van zijn voorganger. Alleen de processor is nieuwer en het werkgeheugen wat groter. Mensen vragen ook: welk merk telefoon gaat het langst mee? Welke telefoon gaat het langst mee? Het is bekend dat iPhones en Samsung S-modellen het langst meegaan. Samsung toestellen uit de A-serie (of een andere serie) hebben een kortere levensduur, ongeveer 3-4 jaar. Ditzelfde geldt voor smartphones van Huawei, Oppo, Vivo, Xiaomi, Motorola, Nokia en andere merken.

Dus, waarom zou ik een iphone 12 pro kopen?

Eén van de grote voordelen van het kopen van een iPhone is het feit dat je er lang mee doet. Dit heeft enerzijds te maken met de afstemming van de hardware en de software zoals we al bij #2 zagen, maar er is nog meer. Apple staat er ook om bekend om lang ondersteuning te bieden voor software-updates. Dienovereenkomstig, wat zijn de voordelen van een iphone 12? Er zijn verschillende voordelen aan de iPhone 12, waaronder het nieuwe ontwerp, de verbeterde camera's en de snellere processor. De iPhone 12 is ook compatibel met 5G-netwerken, wat betekent dat hij kan profiteren van hogere datasnelheden.

Hoe duur wordt de iPhone 13?

Er is nog geen officieel antwoord van Apple, maar op basis van eerdere releases wordt verwacht dat de iPhone 13 iets duurder zal zijn dan de iPhone 12.

Door Maretz

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen iPhone 11 en een iPhone 11 Pro? :: Is de iPhone 11 groter dan de 12?
Handige links