Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Iphone 11 En Een Iphone 11 Pro?

Wat is het verschil tussen iPhone 11 en een iPhone 11 Pro?

Zo is de iPhone 11 iets groter en heeft het toestel een aluminium behuizing in zes vrolijke kleuren. De iPhone 11 Pro heeft premium kleuren en heeft duurdere en stevigere randen van roestvrijstaal. Ook valt bij de iPhone 11 Pro de extra camera aan de achterkant meteen op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Bovendien, welke iphone 11 is het best?

Qua design is de iPhone 11 Pro daarmee de betere van de twee iPhones. Toch heeft de iPhone 11 een belangrijk voordeel: hij is beschikbaar in maar liefst zes kleuren. Van zwart en wit tot paars, rood, geel en groen! Daarvan, is de iphone 11 even groot als de iphone 13? De iPhone 11 en XR zijn qua voetafdruk en gewicht identiek en beide iets groter en zwaarder dan de iPhone 13 en iPhone 12.

Wat dit betreft, welke iphones hebben dezelfde maat?

De iPhone 6, 6s, 7 en 8 zijn even groot. Daarvan, hoe groot is de iphone 11 pro? De iPhone 11 Pro is 5,67 inch hoog, 2,81 inch breed en 0,32 inch dik. Hij weegt 6,63 ons.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, wat is op dit moment de beste iphone?

De iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max zijn dé toptoestellen van dit moment. Ze hebben beide een ProMotion-scherm en een fantastische drievoudige camera. Alleen het formaat verschilt – voorheen had de Max een betere camera dan het 'gewone' Pro-model, maar dat is nu gelijkgetrokken. Je kunt ook vragen waarom zou ik een iphone 11 kopen? De iPhone 11 is een uitstekende telefoon

Het instapmodel van 2019 heeft namelijk voor het eerst een dubbele camera op de achterkant gekregen. Daarbij is de resolutie van de selfiecamera (12 megapixel) opgekrikt ten opzichte van de iPhone XR (7 megapixel) én kun je aan de slag met de Nachtmodus.

Men kan zich ook afvragen: wat is beter iphone 11 pro of iphone 12?

Processor: De A14-chip in de iPhone 12 is sneller en beter dan de A13-chip in de iPhone 11. De iPhone 12 gaat daardoor ook wat langer mee. Bij normaal gebruik zal je het verschil in prestaties niet per se heel erg merken. Camera: De iPhone 12 heeft een betere camera. Men kan zich ook afvragen: welke iphone kopen 12 of 13? Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag, omdat het van verschillende factoren afhangt. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan de iPhone 12 omdat dit het nieuwste model is en de nieuwste functies heeft. Anderen geven misschien de voorkeur aan de iPhone 13 omdat deze goedkoper is. Uiteindelijk hangt het beste antwoord voor welke iPhone te kopen af van de individuele behoeften en voorkeuren.

En nog een vraag, wat is beter iphone 11 of xs?

De iPhone 11 en iPhone XS zijn allebei geweldige smartphones, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen hen die je moet overwegen voordat je een beslissing neemt. De iPhone 11 is het nieuwere model, dus het heeft een aantal functies die de iPhone XS niet heeft, zoals een betere camera en een langere batterijduur. Aan de andere kant is de iPhone XS iets kleiner en lichter, dus het is misschien een betere keuze als je op zoek bent naar een compactere telefoon.

Door Sundstrom Brigg

Vergelijkbare artikelen

Welke iPhone maakt de mooiste foto's? :: Wat is het verschil tussen de iPhone 11 en de iPhone 13?
Handige links