Huis > W > Welke Iphone Heeft Een Groot Scherm?

Welke iPhone heeft een groot scherm?

De Apple iPhone 11 Pro Max doet zijn naam eer aan, want het is de iPhone met het grootste scherm tot nu toe. Het 6.5-inchscherm zagen we voorheen alleen bij Android-telefoons, maar ook voor Apple-fans is er nu een optie met groot scherm!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Is de iPhone 11 even groot als de 12?

Apple iPhone 12 heeft een 6.1 inch scherm, maar de behuizing is kleiner dan van iPhone 11. Het ontwerp van iPhone 12 mini is dankzij het 5.4 inch scherm nóg kleiner. Daarvan, hoe zwaar is iphone 13? De iPhone 13 is met een hoogte en breedte van 146,7 en 71,5 millimeter de compactere van de twee. Met 160,8 bij 78,1 millimeter is de iPhone 13 Pro Max een flinke slag groter. Ook is hij met een gewicht van 240 gram zwaarder dan de 204 gram wegende iPhone 13 Pro. De telefoons zijn met 7,65 millimeter even dun.

Wat is het verschil tussen iPhone 11 en 12?

De iPhone 11 en 12 hebben veel overeenkomsten, waaronder hetzelfde algemene ontwerp, dezelfde schermgrootte en de meeste van dezelfde functies. Er zijn echter ook enkele belangrijke verschillen tussen de twee modellen.
Een van de belangrijkste verschillen is de processor. De iPhone 12 wordt aangedreven door Apple's A14 Bionic-chip, terwijl de iPhone 11 een A13 Bionic-chip heeft. De A14 Bionic-chip is sneller en krachtiger dan de A13 Bionic-chip, dus de iPhone 12 zal een betere algemene ervaring bieden, vooral bij het draaien van veeleisende apps en games.
Een ander verschil is de camera. De iPhone 12 heeft een dual-camerasysteem met een ultra-groothoeklens, terwijl de iPhone 11 slechts een enkele groothoeklens heeft. Het dual-camerasysteem op de iPhone 12 maakt veelzijdigere fotografie mogelijk, waaronder de mogelijkheid om in en uit te zoomen en om meer gedetailleerde foto's en foto's bij weinig licht te maken.
Tot slot ondersteunt iPhone 12 5G-connectiviteit, terwijl iPhone 11 dat niet doet. 5G is de volgende generatie draadloze technologie die hogere snelheden en meer consistente dekking biedt dan 4G. Dus als je een 5G-compatibel apparaat hebt en van plan bent het te gebruiken in gebieden met 5G-dekking, zou de iPhone 12 een betere keuze zijn. Trouwens, wat is de lichtste iphone? De lichtste iPhone is de iPhone SE. Hij weegt slechts 3,85 ons.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat dit betreft, waarom zou ik een iphone 11 kopen?

De iPhone 11 is een uitstekende telefoon

Het instapmodel van 2019 heeft namelijk voor het eerst een dubbele camera op de achterkant gekregen. Daarbij is de resolutie van de selfiecamera (12 megapixel) opgekrikt ten opzichte van de iPhone XR (7 megapixel) én kun je aan de slag met de Nachtmodus.
En nog een vraag, hoe lang gaat de iphone 11 nog mee? Met een iPhone profiteer je tot 6 jaar na de release van het toestel van de nieuwste software updates. Dat maakt iPhone duurzaam en zorgt ervoor dat je ook met een wat ouder toestel lang uit de voeten kunt.

Wat zijn de voordelen van een iPhone 11?

Camera in de iPhone 11: bijna net zo pro

  • Twee camera's aan de achterkant: groothoek en ultragroothoeklens.
  • Extra wijde foto's maken, ideaal voor landschappen.
  • Nachtmodus voor mooie foto's in het donker.
  • Verbeterde frontcamera voor slofies.
Vervolgens, wat zijn de maten van een iphone 11? De iPhone 11 is er in twee formaten: de iPhone 11 Pro, met een 5,8-inch display, en de iPhone 11 Pro Max, met een 6,5-inch display.

Hoe oud is de iPhone 12?

De iPhone 12 werd uitgebracht op 13 oktober 2020.

Door Marola Laudadio

Vergelijkbare artikelen

Welke kleuren zijn iPhone 11? :: Wat is de slechtste iPhone?
Handige links