Huis > W > Wat Zit Er In De Doos Van Een Iphone 12?

Wat zit er in de doos van een iPhone 12?

In de doos van de iPhone 12 zit naast het toestel ook een lighting naar USB-C-kabel en natuurlijk de handleiding en de gebruikelijke sticker. De verandering is niet alleen ingevoerd voor de 12, ook de andere toestellen krijgen qua verpakking een make-over. Ook de 11 zit bijvoorbeeld in een kleinere verpakking.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kan je iPhone 12 opladen met oude kabel?

Kan ik mijn bestaande oplader en kabel gebruiken met iPhone 12? Je kunt nog steeds USB-A naar Lightning-kabels gebruiken met de iPhone 12, als je die hebt. Je hebt alleen een oplader nodig met een ouderwetse USB-A-poort. Heeft iPhone 12 dezelfde oplader? Bij elke iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max krijg je géén lichtnetadapter (ook wel stekker genoemd) meer. Dat betekent dus dat je de huidige stekker van je iPhone moet gebruiken of een nieuwe moet kopen. Ook de bedrade Lightning-EarPods krijg je er niet meer bij.

Trouwens, waarom geen oplader bij iphone 12?

De nieuwe iPhone 12 wordt niet geleverd met een oplader of EarPods in de doos. De reden hiervoor is dat Apple zijn impact op het milieu wil verminderen door minder e-afval te produceren. Het bedrijf schat dat dit meer dan 2 miljoen ton kooldioxide-equivalent per jaar zal besparen. Wat zit er in de doos van iPhone 13? De iPhone 13 is de nieuwste release van Apple en bevat veel nieuwe functies en verbeteringen. Het toestel wordt geleverd in een nieuwe glanzend zwarte afwerking en bevat een krachtige A14 Bionic-chip. Het toestel heeft ook een verbeterd camerasysteem met een nieuwe Ultra Wide camera, een nieuwe Nachtmodus en meer. De iPhone 13 bevat ook nieuwe privacy functies zoals een nieuwe Privacy Indicator en een nieuwe Private Relay functie.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Vervolgens, waar wordt de iphone 12 gemaakt?

Als je een iPhone hebt, is de kans groot dat die is gemaakt in een fabriek op een heel groot industrieterrein in de Chinese stad Zhengzhou. Een stad met 9,5 miljoen inwoners in een van de armste provincies van het land, Henan. De fabriek wordt geleid door de Taiwanese elektronicafabrikant Foxconn. Kan ik iPhone 13 opladen met oude kabel? Je oude iPhone oplader en kabel werken ook prima met je iPhone 13. Let wel op: heeft jouw oude oplader een rechthoekige usb A aansluiting? Dan is die oplader 2 tot 3 zo langzaam als een nieuwe snellader. Bovendien past de nieuwe meegeleverde usb C naar Lightning kabel dan niet op je oude oplader.

Welke oplaadkabel voor iPhone 12?

Hou er rekening mee dat je vaak ook nog de kabel nodig hebt. Vanaf de iPhone 12-serie krijg je standaard een usb-c-naar-Lightning-kabel, dus je kan dan het beste een usb-c-oplader kiezen. Je kan uiteraard ook een oudere usb-a-naar-Lightning-kabel met een oudere usb-a-oplader gebruiken die je al in huis hebt. Hoe kan ik mijn iPhone 12 opladen? Om je iPhone 12 op te laden, heb je een Lightning-naar-USB-C-kabel en een USB-C-stroomadapter nodig. Zodra u deze hebt, kunt u het Lightning-uiteinde van de kabel in uw iPhone 12 en het USB-C-uiteinde in de voedingsadapter steken. Vervolgens hoeft u de voedingsadapter alleen maar in een stopcontact te steken. Uw iPhone 12 begint automatisch op te laden.

Waarom geen adapter bij iPhone 13?

Er zijn een paar redenen waarom Apple heeft besloten geen adapter bij de iPhone 13 te leveren. Eén reden is dat ze de kosten van de telefoon laag wilden houden. Een andere reden is dat ze de telefoon zo dun mogelijk wilden maken, en een adapter zou hem dikker hebben gemaakt. Bovendien wilden ze misschien mensen aanmoedigen om draadloos op te laden, wat steeds populairder wordt.

Door Conall

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang moet je iPhone de eerste keer opladen? :: Hoe kan je Batterijpercentage AirPods zien?
Handige links